• Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • 31 butikker
  • Podimo Podcast 0 kr. i 2024
  • Netværk i verdensklasse - 5G inkl.
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • 31 butikker
  • Podimo Podcast 0 kr. i 2024
  • Netværk i verdensklasse - 5G inkl.

Motorola mobiltelefoner

Motorola kombinerer høj brugervenlighed, flot design og avancerede funktioner, og det har gjort dem til nogle af verdens førende smartphone-producenter.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Har du brug for hjælp til dit køb?

Få hjælp til dit køb og hør blandt andet, hvordan du og din virksomhed kan få:

  • · Få Podimo Podcast i hele 2024 for 0 kr. - vi gi'r!
  • · Netværk i verdensklasse - 5G inkl.


Skriv dit telefonnummer og virksomhedsnavn – så ringer vi til dig indenfor 5 minutter.

Motorola

Siden Motorola opfandt den første mobiltelefon, har virksomheden efterfølgende haft en lang tradition for at lave innovative og avancerede mobiltelefoner. De populære Motorola-telefoner er kendte verden over, hvor det stilrene design, skarpe linjer og høje kvalitet går igen.

En Motorola-telefon er kendt for at have stærke kameraer, flotte skærme og masser af spændende funktioner. Og det bedste er, at det alt sammen er til priser, hvor alle kan være mere.

Alle Motorola-mobiltelefoner kombinerer høj brugervenlighed, flot design og mange avancerede funktioner, og det har gjort dem til nogle af verdens førende smartphone-producenter. 

Læs mere herunder og vælg din nye Motorola-mobil.

Innovation og smartphones i topkvalitet

En Motorola-telefon er kendetegnet ved at være lavet i et flot design og i rigtig høj kvalitet. Når du får en Motorola-telefon i hånden, kan du fornemme, at telefonen er robust, stærk og i en kvalitet, der er på højde med de bedste telefoner.

Motorola-telefoner skiller sig ud ved at være innovative og udstyret med det bedste inden for både kameraer og skærme. Derudover får du altid et godt batteri i din Motorola, så du kan nyde den dagen lang uden bekymringer. Det giver dig altså maksimal frihed. 

Motorola udvikler deres telefoner til Android fra Google. Gennem Google Play Store kan du hente masser af apps, så du kan du få endnu mere ud af din Motorola. Og så har du mulighed for at gøre telefonen helt til din egen.

Motorolas linje af smartphones kalder de Moto. Moto kommer i forskellige udgaver, og hos Telia kan du altid få Moto til en skarp pris. Moto kører på Android og er udstyret med en af markedets stærkest processorer.

Moto er udstyret med den nyeste smartphone-teknologi, og vælger du en Moto, kan du være sikker på, at du har en smartphone, der er på højde med de bedste smartphones på markedet.

Med en Motorola-mobil får du altid meget for pengene

Motorola producerer et stort udvalg af smartphones, hvor der er modeller i både den billige og mere premiumprægede ende af skalalen. Med andre ord skaber Motorola altså smartphones til ethvert behov.

Netop denne evne til at skabe noget for alle har gjort Motorola til det brand, det er i dag.

Du får virkelig noget for pengene, når du vælger en Motorola-mobil. Du får et stærkt kamera, du får en smuk skærm, og du får et kraftfuldt indre. Og du får alt det il en pris, der markant lavere end konkurrenterne.

De bedste Motorola-smartphones er på højde med flagskibsmodellerne fra de største producenter. Så du kan roligt vælge en Android-telefon fra Motorola som din næste mobil.

Motorola Edge: Det bedste fra Motorola

Motorola har med deres Motorola Edge-serie udviklet en række smartphones, der hører til blandt de bedste på markedet. Du får mange hvis ikke alle de features, du kender fra flagskibsmodellerne hos de største producenter.

Motorola Edge rummer både de helt billige smartphones og dem, du forbinder med det bedste, der er på markedet. De er typisk navngivet med “Pro”, så du ved, at der er tale om en avanceret premium-smartphone.

Motorola Edge-serien er den mest ambitiøse fra Motorola. Med denne serie viser Motorola, at de er i stand til at producere nogle af markedets bedste smartphones til en pris, som de færreste kan konkurrere med.

Kombinationen af en ultraskarp pris og avanceret teknologi har gjort Motorola Edge til en af Motorolas mest populære serier af smartphones.

Hvis du leder efter en premium smartphone til en ekstremt skarp pris, er det Motorola Edge-serien, du skal kaste din kærlighed og opmærksomhed efter.

Motorola Edge 30: Flere muligheder end nogensinde

I den nye Edge 30-serie skiller den stærke Motorola Edge 30 Pro sig ud som den helt store tilføjelse. Motorola Edge 30 Pro er spækket med avancerede funktioner og stærk hardware, der giver dig flere muligheder end nogensinde før. 

Motorola Edge 30 Pro har fået den lynhurtige Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-processor med sig, og det gør, at du får så mange kræfter mellem hænderne, når du holder Motorola Edge 30 Pro. Dette kombinerer den med et fornemt front- og bagkamera, der lader dig skyde skarpt og præcist hver gang.

Du skal ikke bekymre dig om dårligt lys - Motorola Edge 30 Pro leverer knivskarpe optagelser uanset hvad. Du får det hele præsenteret på en 6,7” OLED-skærm med HDR10+ og hele 144 Hz-opdateringshastighed. Derudover får du et batteri, der holder hele dagen og lader op på ingen tid. 

Altså giver Motorola Edge 30 Pro dig mange flere muligheder end nogensinde før. 

Motorola Moto: Så meget for pengene, at du tror, det er løgn

Med Motorola Moto får du et udvalg af nærmest alle tænkelige varianter og niveauer af smartphones. Dog med et særligt fokus på, at du skal have noget for pengene i en grad, der virker nærmest utrolig.

Motorola Moto-serien er lidt speciel, da den indeholder både meget avancerede high-end modeller og de helt budgetvenlige lavprismodeller. Men uanset hvilken ende af skalaen, du ser mod, så får du bare virkelig meget mobil for pengene. 

Du får altid en stærk smartphone med en god processor, et langtidsholdbart batteri, et godt kamera og en virkelig stærk skærm. Altså alt det du skal bruge for at have en god, moderne og holdbar smartphone. 

Før smartphones: Det startede med radioer

Motorolas historie går helt tilbage til 1920’erne, hvor Motorola producerede radioer til lave priser til amerikanske kunder. Motorola blev hurtigt kendt som en af de førende producenter af radioer og walkie-talkier i USA. Faktisk endte Motorola med at hjælpe De Allierede Styrker ved at levere netop radioudstyr. 

Historien bag Motorola er præget af en del historisk prominens. Motorola stod nemlig også bag den radioforbindelse, der bragte lyd fra Månen til Jorden tilbage i 1960’erne.

Siden da er det kun gået en vej, og Motorola har udviklet sig til det, vi kender i dag: En stor producent af smartphones, hvor Motorola-telefoner er blandt de mest udbredte og populære på verdensplan.

Motorola producerer stadig mange forskellige former for elektronisk udstyr, og de var også blandt de første til at bringe begrebet “smartphone” ud til folket. Med deres Motorola Droid kom de i 2002 med den første ægte Android-smartphone, og dette har skabt grundlaget for de Motorola-telefoner, vi kender i dag.