• Hurtig levering: 1-2 hverdage
  • 31 butikker
  • Podimo Podcast 0 kr. i 2024
  • Netværk i verdensklasse - 5G inkl.
  • Hurtig levering: 1-2 hverdage
  • 31 butikker
  • Podimo Podcast 0 kr. i 2024
  • Netværk i verdensklasse - 5G inkl.

Apple iPhones

Herunder kan du se hele vores udvalg af den populære Apple iPhone. iPhone kommer i mange forskellige varianter, og hos Telia kan du altid få de nyeste og nogle af de ældre modeller.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Apple produkter

Brugte iPhones

iPhone 15-serien

iPhone 14-serien

iPhone 13

Apple tilbehør

Apple rygter

Har du brug for hjælp til dit køb?

Få hjælp til dit køb og hør blandt andet, hvordan du og din virksomhed kan få:

  • · Få Podimo Podcast i hele 2024 for 0 kr. - vi gi'r!
  • · Netværk i verdensklasse - 5G inkl.


Skriv dit telefonnummer og virksomhedsnavn - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Køb den nye iPhone 14 her hos Telia

iPhone 14-serien er landet, og den består af ikke mindre end fire forskellige modeller. iPhone 14-serien tæller iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. iPhone 14-serien går altså væk fra den kompakte iPhone, iPhone Mini, og giver i stedet forbrugerne store skærme over hele linjen. 

iPhone 14-serien går fra 6,1” til 6,7” i skærmstørrelse. iPhone 14 Pro Max har den største skærm. Og du ser nok med det samme, at iPhone 14 Pro-modellerne ser anderledes ud end de foregående. Der er nemlig ingen “notch”, som der plejer, i toppen af forsiden. Skærmen går helt ud til kanten, hvor frontkameraet er integreret i skærmen. 

Kameraet i iPhone 14 Pro er på hele 48 megapixels, og du kan skyde video i utrolige 8K. Derudover får du forbedrede vidvinkel og ultravidvinkelfunktioner, der lader dig fange flere detaljer end nogensinde før. 

Som noget helt nyt kan du foretage opkald og sende beskeder via satelittelefoni med iPhone 14. Dette gør, at uanset hvor du befinder dig i verden, kan du altid få kontakt til andre, hvis du er i nød. 

Med iPhone 14-serien følger også en ny chip. Den stærkeste chip, som Apple nogensinde har produceret, finder du i iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. Fælles for hele serien er de imponerende 6 GB RAM, der giver dig hukommelse nok til de mest krævende opgaver. iPhone 14 Pro-modellerne kommer med den helt nye A16 Bionic-chip. 

iPhone 14 og iPhone 14 Pro kommer i farverne Midnight, Starlight, Blue, Purple og Product (RED), hvor iPhone 14 Pro og Pro max kommer i farverne Space Black, Silver, Gold og Deep Purple. Du kan tilmed få en iPhone 14 med svimlende 2 TB lagerplads. 

Køb iPhone 13 hos Telia

iPhone 13-serien består af 4 iPhones, som vi kender fra iPhone 12-serien, nemlig iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max. iPhone 13-serien kommer med den nye ultrahurtige A15 Bionic Chip, som øger oplevelsen med iPhone 13. Glæd dig til et bedre kamera, højere hastighed, forlænget batterilevetid og meget mere.

Apple har givet kameraet i iPhone 13 en stor opgradering. Med iPhone 13 og iPhone 13 Mini får du Apples bedste 12 MP dobbelt­kamera-system og den største sensor i vid­vinkel­kameraet nogen­sinde. Nyd det forbedrede vidvinkelkamera, som fanger mere lys og giver bedre billeder og videoer. 

Med iPhone 13 Pro har Apple skabt en suveræn iPhone, hvor bl.a. Pro-kamerasystemet har fået den største opgradering nogen­sinde og nye intelligente teknikker vil tage din fotografering og filmproduktion til nye højder. iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max kommer med tre 12 MP Pro-kamerasystem: tele-, vidvinkel- og ultravidvinkelkameraer.

Superskarp skærm får du med Super Retina XDR-skær­men.

iPhone 13-serien kommer i flere forskellige farver, et flot og enkelt design og har - ligesom iPhone 12 - "Ceramic Shield", der beskytter skærmen på iPhone 13 modellerne.

Er du i tvivl om, hvilken iPhone du skal vælge?

Sammenligning

Her kan du sammenligne alle de vigtigste iPhone-funktioner.

iPhone SE 2022: Det bedste fra iPhone 13 kogt ned til én pakke

Hvis du elsker alt ved iPhone 13-serien, så bør du elske alt det, som iPhone SE 2022 har at byde på. Apple har nemlig taget alt det bedste fra iPhone 13 og puttet i én og samme prisvenlige pakke. Denne pakke kalder de for iPhone SE 2022. 

iPhone SE 2022 er en kraftig forbedring i forhold til modellen fra 2020. Du får den stærkeste chip, som Apple har produceret, eksempelvis. A15 Bionic-chippen er den, der giver hele iPhone 13-serien sine kræfter. Og nu også iPhone SE 2022. Samtidig får du 5G, et bedre batteri og et meget avanceret kamerasystem.  

Kamerasystemet byder på avancerede kamerafunktioner som Smart HDR 4, Fotostil og Deep Fusion. 

De nye funktioner gør, at du kan tage endnu bedre billeder og videoer, end du hidtil har kunnet med en iPhone SE. Helt automatisk justerer iPhone SE farver, kontrast, støj, lys og tone, så du altid får et skarpt motiv. Og efterfølgende kan du nemt og enkelt redigere dine billeder direkte på din iPhone SE 2022. 

Alt i alt er iPhone SE 2022 en meget imponerende opgradering af den foregående iPhone SE, som mange iPhone-fans roste til skyerne. Og med iPhone SE 2022 får du for alvor en masse iPhone til prisen. 

Køb iPhone 12 hos Telia

iPhone 12-serien landede på markedet i efteråret 2020 og blev hurtigt en meget populær telefon. iPhone 12-serien består af iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. iPhone 12-serien blev lanceret med A14 Bionic Chip, hvilket betyder, at iPhone 12-serien, er en lynhurtig smartphone.

Kameraet i iPhone 12 har fået en stor opgradering, uanset om du vil have en iPhone 12 Mini eller iPhone 12 Pro Max.

iPhone 12 er tilmed fire (!!!) gange så holdbar, som iPhone 11. Det skyldes, at Apple har udviklet teknologien “Ceramic Shield”, der giver iPhone-serien en meget mere holdbar OLED skærm end tidligere.

Det tager naturligvis ikke noget fra kvaliteten og klarheden i skærmen. Hele iPhone 12-serien er udstyret med en Super Retina XDR-skærm med OLED. På den måde kan du eksempelvis se din billeder, du har taget med det stærke kamera, i knivskarp kvalitet.

iPhone 12 er ligeledes klar til 5G-netværket, så du kan udnytte de vanvittige hastigheder, der følger med. Køb iPhone 12 og læs mere om serien her.

Her kan du altid se vores gode iPhone-tilbud

Du kan altid få en skarp pris på din nye mobil hos Telia. Vi har nemlig ofte gode tilbud på vores mange modeller, så du kan finde den helt rigtige for dig. Her på siden kan du se alle vores skarpe iPhone-tilbud. Du kan altid se den samlede pris, inden du betaler. Vi har ingen skjulte gebyrer og høje fragtpriser. Faktisk har vi gratis fragt på alle mobiler – ikke kun på iPhones.

Du kan også se alle vores mobiler i shoppen. Her kan du få et godt overblik over, hvad du kan få af lækre mobiltelefoner. Det kan måske være, du er i tvivl om, du skal vælge den nye iPhone eller Samsung Galaxy? Via linket kan du se alle modeller og sammenligne på kryds og tværs – vores gode iPhone-tilbud får du selvfølgelig også der.

Find det bedste iPhone-tilbud til dine behov – sammenlign modeller

Men hvordan finder du så det bedste iPhone-tilbud til dine behov? Vi har gjort det nemt for dig at sammenligne både pris og specs på de forskellige modeller. Klik ”Sammenlign mobil” af på de mobiltelefoner, du vil sammenligne – Klik herefter på ”Se sammenligning”. Så får du vist alle priser og specs i en nem og overskuelig oversigt.

Du kan sammenligne på kryds og tværs, indtil du har fundet det perfekte mix af pris og specs. Husk, at vi har meget mere i vores webshop end gode iPhone-tilbud.

iPhone 11: Luksusmobiler med power og triplekamera

Hvis du vil have en iPhone, der kan det hele, men du ikke skal have den nyeste, er iPhone 11-serien med iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max fremragende bud. 

test

Telefonerne er lynhurtige og udstyrede med den bedste teknologi. Batteriet holder hele dagen - uanset om du vælger iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max.

Med A13 Bionic chip, er iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max lynhurtige, og med deres triplekamerasystem kan du indfange alle detaljer på dine billeder. iPhone 11 har selvfølgelig en krystalklar Super Retina OLED skærm, så alt bliver gengivet i knivskarp kvalitet.

Netværk i derdensklasse - 5G inkl.

Du har nok prøvet det før. Nettet er sløvt og langsomt, så du ikke kan surfe på nettet og spille dine yndlingsspil. Det problem har du ikke hos Telia. Vi har nemlig Nordens bedste netværk til dig. Det giver dig lynhurtigt internet både ude og hjemme – af højeste kvalitet. Som om det ikke var nok med Nordens bedste netværk i Danmark, kan du også tale og surfe frit i Norden og Baltikum med et Telia-abonnement. Vi er nemlig den eneste danske teleoperatør, der har eget netværk i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Så du kan trygt benytte dig af vores gode abonnement- og iPhone-tilbud, da de er blandt de bedste på markedet.