• Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 31 butikker
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 31 butikker

Apple iPhones

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Ny iPhone: Køb iPhone 12 hos Telia

iPhone 12 er den nyeste serie af iPhones, der landede på markedet i efteråret 2020. iPhone 12-serien består af iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. Det er den hurtigste iPhone-serie nogensinde, og med sin A14 Bionic Chip er serien af Apple iPhones blandt de stærkeste i verden. Faktisk er chippen i samtlige iPhone 12-modeller den hurtigste, der nogensinde er lavet til en smartphone.

Kameraet i iPhone 12 har fået en stor opgradering, uanset om du vil have en iPhone 12 Mini eller iPhone 12 Pro Max. iPhone 12 er tilmed fire (!!!) gange så holdbar, som iPhone 11. Det skyldes, at Apple har udviklet teknologien “Ceramic Shield”, der giver iPhone-serien en meget mere holdbar OLED skærm end tidligere.

Det tager naturligvis ikke noget fra kvaliteten og klarheden i skærmen. Hele iPhone 12-serien er udstyret med en Super Retina XDR-skærm med OLED. På den måde kan du eksempelvis se din billeder, du har taget med det stærke kamera, i knivskarp kvalitet.

iPhone 12 er ligeledes klar til 5G-netværket, så du kan udnytte de vanvittige hastigheder, der følger med. Køb iPhone 12 og læs mere om serien her.

Her kan du altid se vores gode iPhone-tilbud

Du kan altid få en skarp pris på din nye mobil hos Telia. Vi har nemlig altid gode tilbud på vores mange modeller, så du kan finde den helt rigtige for dig. Her på siden kan du se alle vores skarpe iPhone-tilbud. Du kan altid se den samlede pris, inden du betaler. Vi har ingen skjulte gebyrer og høje fragtpriser. Faktisk har vi gratis fragt på alle mobiler – ikke kun på iPhones.

Du kan også se alle vores mobiler i shoppen. Her kan du få et godt overblik over, hvad du kan få af lækre mobiltelefoner. Det kan måske være, du er i tvivl om, du skal vælge den nye iPhone eller Samsung Galaxy? Via linket kan du se alle modeller og sammenligne på kryds og tværs – vores gode iPhone-tilbud får du selvfølgelig også der.

Få abonnementer med ekstra fordele og services

Vil du gerne have et billigt mobilabonnement med fede services, to-for-en-biografbilletter og gratis fodboldbilletter? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har nemlig kombineret vores skarpe iPhone-tilbud med abonnementer i verdensklasse, så du kun får det bedste af det bedste.

Du kan se de forskellige muligheder, når du har klikket på en model. Her kan du selvfølgelig også se din særlige pris. Var du f.eks. klar over, at vores iPhone-tilbud faktisk er så gode, at du ofte finder Danmarks billigste iPhone hos Telia?

Er du tit på farten? Så tag dit lynhurtige bredbånd med dig. Med vores lynhurtige 4G mobile bredbånd får du nemlig det meste ud af din nye iPhone. Med vores iPhone-tilbud og generelt lave priser er der råd til at forkæle dig selv.

Find det bedste iPhone-tilbud til dine behov – sammenlign modeller

Men hvordan finder du så det bedste iPhone-tilbud til dine behov? Vi har gjort det nemt for dig at sammenligne både pris og specs på de forskellige modeller. Klik ”Sammenlign mobil” af på de mobiltelefoner, du vil sammenligne – Klik herefter på ”Se sammenligning”. Så får du vist alle priser og specs i en nem og overskuelig oversigt.

Du kan sammenligne på kryds og tværs, indtil du har fundet det perfekte mix af pris og specs. Husk, at vi har meget mere i vores webshop end gode iPhone-tilbud.

iPhone 11: Luksusmobiler med power og triplekamera

Hvis du vil have en iPhone, der kan det hele, men du ikke skal have den nyeste, er iPhone 11-serien med iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max fremragende bud. 

Telefonerne er lynhurtige og udstyrede med den bedste teknologi. Batteriet holder hele dagen - uanset om du vælger iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max.

Med A13 Bionic chip, er iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max lynhurtige, og med deres triplekamerasystem kan du indfange alle detaljer på dine billeder. iPhone 11 har selvfølgelig en krystalklar Super Retina OLED skærm, så alt bliver gengivet i knivskarp kvalitet.

Stort udvalg af prisvenlige iPhones

Apple har også lanceret forskellige serier af mere prisvenlige iPhones, hvor eksempel iPhone Xr og iPhone SE (2020) er fremragende iPhones til lavere priser. Med både iPhone Xr og iPhone SE (2020) er alt det “overflødige” skåret væk fra Apples iPhone, så du kan få det, der er allervigtigst for at give dig en god oplevelse og en iPhone, der kan det meste. Det afspejler sig også på prisen, da den er betydeligt lavere end på iPhone 11 og iPhone 12, eksempelvis.

Begge modeller kommer med stærke kameraer og i udgaver med forskellig indbygget hukommelse: 64 GB, 128 GB og 256 GB. Og selvom du sparer, er der ikke sparet på noget. iPhone SE (2020) har eksempelvis den samme chip som iPhone 11 Pro. Du får altså en stærk og lynhurtig iPhone, selvom du betaler mindre.

Nordens bedste netværk

Du har nok prøvet det før. Nettet er sløvt og langsomt, så du ikke kan surfe på nettet og spille dine yndlingsspil. Det problem har du ikke hos Telia. Vi har nemlig Nordens bedste netværk til dig. Det giver dig lynhurtigt internet både ude og hjemme – af højeste kvalitet. Som om det ikke var nok med Nordens bedste netværk i Danmark, kan du også tale og surfe frit i Norden og Baltikum med et Telia-abonnement. Vi er nemlig den eneste danske teleoperatør, der har eget netværk i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Så du kan trygt benytte dig af vores gode abonnement- og iPhone-tilbud, da de er blandt de bedste på markedet.