• Hurtig levering: 1-2 hverdage
  • 31 butikker
  • Podimo Podcast 0 kr. i 2024
  • Netværk i verdensklasse - 5G inkl.
  • Hurtig levering: 1-2 hverdage
  • 31 butikker
  • Podimo Podcast 0 kr. i 2024
  • Netværk i verdensklasse - 5G inkl.

Tablets

Hos Telia finder du et stort udvalg af de mest populære tablets. Uanset om du er til iPad eller en Android-tablet som f.eks. Nokia, Lenovo eller en Samsung Galaxy-tablet, kan du være sikker på, at du kan finde den her. Vi har altid lave priser, så du nemt kan finde en billig tablet til dine behov. 

Men en tablet er ikke bare en tablet. Der er forskel på såvel skærmstørrelse som lagerplads og styresystem. I forhold til styresystem er der to muligheder; iOS og Android. Dette er i høj grad et spørgsmål om personlige præferencer, men hvis du i forvejen har en iPhone, vil du nok sætte størst pris på en iPad, mens Android-brugere i højere grad vil hælde mod en tablet med Android.

Læs mere herunder og få hjælp til at vælge din nye tablet i vores udvalg.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Har du brug for hjælp til dit køb?

Få hjælp til dit køb og hør blandt andet, hvordan du og din virksomhed kan få:

  • · Få Podimo Podcast i hele 2024 for 0 kr. - vi gi'r!
  • · Netværk i verdensklasse - 5G inkl.


Skriv dit telefonnummer og virksomhedsnavn - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Billig tablet – Sammenlign de gode tilbud

Gode tablet-tilbud har vi masser af, så husk at holde øje med denne side. En god tablet behøver ikke koste mange penge. Du kan altid finde en god og billig tablet i vores store udvalg. Det vigtigste er dine behov. 

Du kan nemt og hurtigt sammenligne prisen, når du har fundet 2-3 tablet, du synes om. Den står nemlig under hver tablet – både mindstepris og afbetaling. Skal den erstatte din bærbar computer, anbefaler vi, at du vælger en lidt dyrere tablet, der har optimal hardware til dette. 

Flere af topmodellerne fra de store mærker kan efterhånden kaldes for tablet-computere, da de kan mange af de samme ting, som f.eks. en bærbar computer. 

Hvis det er til børnene, kan du ofte nøjes med en mindre model. Overvej gerne en tablet med pen  til de lidt større børn. Så kan børnene tegne løs, uden at du skal være nervøs for tuschstreger. 

F.eks. har både Apple og Samsung flere modeller, hvor du får en pen i æsken.

Oftest stillede spørgsmål

Hvilken tablet er bedst?

Hvilken tablet, der er bedst afhænger af, hvad du skal bruge din tablet til. Nogle bruger deres tablet som fuld erstatning for en PC. Andre bruger deres tablet til at læse nyheder, tjekke sociale medier samt spille. Og andre bruger deres tablet som underholdning til børnene. Hvis du skal bruge en tablet som erstatning for en PC, skal du vælge en med en hurtig processor og stor skærm. Her kan du læse mere om de aktuelle tablets: Samsung Galaxy tablets, Apple iPads, Nokia tablets, Lenovo.

Hvad er forskellen på en iPad og en tablet?

Der er egentlig ikke nogen forskel, idet en iPad er Apples navn for deres tablet. Samsung kalder deres tablets for Galaxy Tabs. Apples serie af iPads er dog de eneste, der kører med styresystemet iPadOS mens stort set alle andre tablets kører på Googles Android-styresystem.

Android eller iOS – Hvilken tablet skal jeg vælge?

Tablet vs. iPad. Hvad skal du vælge? Som skrevet tidligere er det en smagssag og et spørgsmål om præferencer.

Tablets i dag er generelt af rigtig høj kvalitet, men der er selvfølgelig forskel på mærker mht. funktioner, design og hardware.

Begrebet “tablet” dækker over alle typer og mærker, men ofte snakker vi om Android tablets og iPads. En tablet med Android er den mest almindelige, da Android-styresystemet bruges af mange mærker. iPads bruger styresystemet iOS, der er Apples eget. Danmark er et af de lande i verden, hvor andelen af iOS-devices, såsom en iPad, er højest.

Tommelfingerreglen til en god oplevelse med en ny tablet er, at du vælger samme styresystem, som du har på din mobil. Har du f.eks. en iPhone, vil du allerede være hjemmevant i mange af funktionerne på en iPad. Husk, at du altid er velkommen i din lokale Telia-butik, hvor du kan se og prøve de forskellige tablets, inden du beslutter dig.

Kan en tablet erstatte en bærbar computer?

Moderne tablets minder mere og mere om bærbare computere. Rigtig mange mennesker har i forvejen erstattet deres stationære computer med en bærbar. Men kan man også erstatte sin bærbare computer med en tablet? 

Det kan du faktisk godt. Du kan også få tilbehør såsom mus og tastatur til din tablet, der gør, at du får samme oplevelse som med en bærbar. Det er bare meget lettere, da din tablet er nemmere at flytte rundt med. Derfor vil de for de fleste mennesker, der har et moderat computerforbrug, være en god løsning at erstatte sin computer med en tablet.

Flere og flere tablets kan også forbinde med en computer eller skærm, så du får den samme oplevelse på din skærm, som du ville med en computer. Men stadig med større fleksibilitet, da du har en tablet at tage med dig rundt.

Du kan tilmed vælge en tablet med det samme styresystem, du har på din nuværende PC. Dermed er det altså en fuldkommen og fuldgod erstatning for din bærbare computer, hvis du vælger en tablet.

Hvis du bruger din bærbare computer til meget krævende opgaver, kan det dog være, at det ikke er den rette løsning at skifte den ud med en tablet. 

Apples iPad Pro er dog så kraftfuld, at den sagtens kan bruges fuldt ud som erstatning for en PC til alle typer opgaver og gaming.

Hvad skal jeg vælge min tablet ud fra?

Først og fremmest skal du vælge ud fra det styresystem, du ønsker. Som vi har nævnt ovenfor, deler man ofte tablets op i enten Android-tablets eller iPads. Men du kan faktisk også få tablet med Windows fra Microsoft, der minder mere om bærbare computere.

Men alt afhængigt af hvad du skal bruge din tablet til, er der en række faktorer eller funktioner, du kan vælge ud fra.

Størrelsen er nok det første, du skal overveje. Jo større skærm du vælger, desto mere kan du se og arbejde med på din tablet. Men det går også ud over fleksibiliteten og det praktiske. Hvis du gerne vil bruge din tablet på farten, er det ikke den største skærm, du skal bruge. Hvis du omvendt vil bruge din tablet som en arbejdsstation, så skal du vælge en god og stor skærm.

Du skal også overveje, hvor meget plads der skal være på din tablet. Hukommelse er vigtigt, hvis du har mange film, videoer og andre medier liggende på din tablet. Men hvis du streamer og udelukkende arbejder i skyen - altså med online lagring - så er det ikke så vigtigt.

Tommelfingerreglen til en god oplevelse med en ny tablet er, at du vælger samme styresystem, som du har på din mobil. Har du f.eks. en iPhone, vil du allerede være hjemmevant i mange af funktionerne på en iPad. Husk, at du altid er velkommen i din lokale Telia-butik, hvor du kan se og prøve de forskellige tablets, inden du beslutter dig.