5G mobilt bredbånd til din virksomhed

Lynhurtigt mobilt bredbånd giver fuld fleksibilitet til dine medarbejdere, så de altid kan være online på tablets, smartphones eller computere.

4Business 20 GB
20 GB
18 GB i EU
199 99
kr./md. ex. moms
Pris i 12 mdr. 1.281,60 kr.
Alle priser er ekskl. moms
4Business 100 GB
100 GB
27 GB i EU
299 199
kr./md. ex. moms
Min. pris i 12 mdr. 2.481,60 kr.
Alle priser er ekskl. moms
4Business 1.000 GB
1.000 GB
36 GB i EU
Nyhed! 5G
399 209
kr./md. ex. moms
Min. pris i 12 mdr. 2.601,60 kr.
Alle priser er ekskl. moms
5G på Nordens bedste netværk

Nyhed! Få mobilt bredbånd med 5G

Vælger du 4Business 1000 GB får du automatisk 5G inkluderet!

5G er femte generation af mobilteknologien. Det er trådløst, hurtigt, stabilt, sikkert, effektivt og lige rundt om hjørnet. Telia er klar med 5G til det danske erhvervsliv – ovenikøbet på Nordens bedste netværk.

Hvilken datamængde har du behov for?

20 GB

Til det hyppige mailforbrug og streaming af musik og videomøder

Denne datamængde passer til dig der bruger mobilen til mails og streamer fx musik på farten.

100 GB

Til dig med en mobil arbejdsplads, hvor hurtig og stabil adgang til data er vigtig

Denne datamængde passer til dig der arbejder på farten både med mails og større filer og har et stort forbrug af streaming.

1.000 GB

Til dig med en mobil arbejdsplads, uden anden internetadgang, som arbejder med store datamængder

Denne datamængde er til dig, som har en mobil arbejdsplads, hvor du er afhængig af stabil og hurtig dataforbindelse.

Hvor meget data skal vi vælge?

Hos Telia Erhverv kan du vælge mellem tre forskellige datapakker til mobilt bredbånd. Enten kan I vælge 20 GB, 100 GB eller 1.000 GB. Det afhænger ene og alene af jeres behov. Arbejder I meget på farten, eller ønsker I mobilt bredbånd som supplement til jeres stationære bredbåndsløsning?

Hvis du holder videomøder, sender mails og streamer musik på farten, så er 20GB et fint valg til dig. Her kan du sagtens klare dig, så længe du ikke holder videomøder dagen lang.

Gør du det, og er du generelt på farten, hvor du ikke har adgang til Wi-Fi, så anbefaler vi, at du som minimum vælger mobilt bredbånd til erhverv med 100 GB. Her kan du det samme som med 20 GB, du kan bare gøre det i større stil. Det gør også, at der er plads til, at du både kan sende og modtage større filer, uden at det går for meget ud over din datapakke.

Hvis du har en fast, mobil arbejdsplads, skal du vælge den største løsning, nemlig 1000 GB. Her får du en lynhurtig forbindelse, som har data nok inkluderet, til at du kan sende, modtage, streame og holde møder, lige så meget som du har brug for. Hvis du arbejder med store datamængder, en denne pakke også den rigtige for dig, når du skal vælge mobilt bredbånd.

Hør mere om IoT

Èn samlet løsning

Teams med telefoni

Ring og modtag opkald via Teams både på computer, tablet og mobil - fra én samlet platform. Teams med telefoni fra Telia er enkelt, effektivt og tidsbesparende.

Find butik

Få rådgivning i en Telia-butik

I vores butikker er vores rådgivere klar til at hjælpe dig.

4G mobilt bredbånd på Nordens bedste netværk

Med et mobilt bredbåndsabonnement fra Telia Small business har du mulighed for at tjekke mails på farten, sende store filer eller bruge dit abonnement som internetdeling på f.eks. en byggeplads. Dit mobile bredbåndsabonnement kan du bruge i en USB-dongle, i en iPad eller en tablet, eller via et mobilt hotspot eller trådløs router.

Du er mere mobil og lynhurtigt forbundet med mobilt bredbånd fra Telia Erhverv, og med 4G-netværk er der ingen begrænsninger. Du kan sende og modtage store filer lynhurtigt med 4G-netværket.

Er du inden for 4G-nettets rækkevidde, får du en forbindelse, der er lige så stærk som den, du kender fra fibernet eller dit kontor - sandsynligvis. Faktisk er mobilt bredbånd med 4G i mange tilfælde hurtigere end en ældre bredbåndsløsning - så måske skal I overveje helt at udskifte den stationære løsning med en hurtigere og mere mobil bredbåndsløsning?


Hvordan får jeg forbindelse til internettet med mobilt erhvervsbredbånd?

Der er forskellige enheder, du kan bruge til at komme på nettet med, når du har valgt mobilt bredbånd til erhverv. Som udgangspunkt bliver vores mobile bredbånd til erhverv leveret med en mobil router, som er let at opsætte og virker med det samme. Med routeren kan I transportere jeres internetforbindelse rundt, hvor end I har brug for dem. Her er det altså helt op til jer selv, hvor I vil udnytte jeres mobile bredbånd og være online overalt.

De mobile routere kommer i forskellige udgaver. Enten kan du vælge en, der kræver konstant strøm, eller også kan du vælge en, der kører på batteri. Der vil være en smule variation i forbindelsen, hvis du vælger en model på batteri, men det vil i så fald blive opvejet af den fleksibiltet, der medfølger løsningen.

Du vil aldrig opleve langsomme hastigheder, da netværket i Danmark er så godt, at du kan være online med mobilt bredbånd til erhverv stort set alle steder på Telias netværk.