Mobiltelefoni til virksomheder

Køb nu. Undgå ny pris fra 1. feb.
Corporate 5 GB
5 GB
Fri tale, fri sms/mms i DK og EU
99
kr./md.
Mindstepris 1. md. 175,80 kr. inkl. oprettelsesgebyr
Køb billige services
World-Pakken World-Pakken Tale fra DK til EU Spotify Premium FLIPP Spotify Premium Family Microsoft 365 Family C More
+
Alle priser er ekskl. moms
Køb nu. Undgå ny pris fra 1. feb.
Corporate 10 GB
10 GB
Fri tale, fri sms/mms i DK og EU
119
kr./md.
Mindstepris 1. md. 185,80 kr. inkl. oprettelsesgebyr
Køb billige services
World-Pakken World-Pakken Tale fra DK til EU Spotify Premium FLIPP Spotify Premium Family Microsoft 365 Family C More
+
Alle priser er ekskl. moms
Køb nu. Undgå ny pris fra 1. feb.
Corporate 20 GB
20 GB
Fri tale, fri sms/mms i DK og EU
139
kr./md.
Mindstepris 1. md. 215,80 kr. inkl. oprettelsesgebyr
Køb billige services
Spotify Premium FLIPP World-Pakken World-Pakken Tale fra DK til EU Spotify Premium Family Microsoft 365 Family C More
+
Alle priser er ekskl. moms
Køb nu. Undgå ny pris fra 1. feb.
Corporate 1.000 GB
1.000 GB
Fri tale, fri sms/mms i DK og EU + 50 GB data i EU
199
kr./md.
Mindstepris 1. md. 285,80 kr. inkl. oprettelsesgebyr
Køb billige services
FLIPP Spotify Premium World-Pakken World-Pakken Tale fra DK til EU Microsoft 365 Family Spotify Premium Family C More
+
Alle priser er ekskl. moms
  • 5G på Nordens bedste netværk
  • 31 butikker
  • Altid fri tale, sms og mms
  • 5G på Nordens bedste netværk
  • 31 butikker
  • Altid fri tale, sms og mms

Services, der passer til din virksomhed

Touchpoint omstilling

Effektivisér hverdagen for jeres medarbejdere med vores cloudbaserede omstillingsløsning Touchpoint. Enten som en løsning kun til jeres mobiler – eller til jeres smartphones, fastnet, ip-telefoni og omstilling i én samlet løsning.

fra 59 kr.
pr. md.

Tale fra DK til EU

Har du behov for at lave opkald fra Danmark til EU, kan du tilvælge servicen "Tale fra DK til EU", dermed er du også sikret, når du skal i kontakt med kollegaer eller samarbejdspartnere i resten af EU. Når du befinder dig i Norden, Baltikum og EU, så har du naturligvis fri tale/sms/mms til danske og lokale EU-numre, uden at det koster ekstra.

19 kr.
pr. md.

World-pakken

Med World-pakken er din virksomhed sikret overskuelige og attraktive priser på telefoni og datatrafik i det meste af verden udenfor EU. Med udgangspunkt i Telias stærke netværk og vores udvalgte roamingpartnere verden over får du en samlet kommunikationsløsning, som understøtter din virksomheds vækst og sikkerhed, når du roamer. Med en World-pakke har du 20 GB data og 15 timers tale pr. måned til og fra de enkelte lande - så er du sikret, når du skal have fat på dine samarbejdspartnere udenfor EU.

69 kr.
pr. md.

Ekstra datakort

Med et Telia erhvervsabonnement, kan du dele din data ved at tilkøbe et ekstra datakort, så kan du dele den inkluderede data i dit abonnement med din tablet eller bærbare computer.

Det betyder, at dataforbruget på det ekstra datakort tæller med i det samlede forbrug, som knytter sig til abonnementet.

29 kr.
pr. md.

Spotify Premium

Få ubegrænset adgang til millioner af musiknumre med Spotify Premium.

Lyt til millioner af sange og podcasts med Spotify Premium - uden afbrydelser og reklamer. Download albums, playlister eller din faboritsang og lyt til dem offline, uanset hvor du er.

fra 50 kr.
pr. md.

Få et godt tilbud

Touchpoint

Nem omstilling

Send opkald videre til den rette medarbejder, opret svargrupper og hold overblikket med Touchpoint som omstillings-app.

Mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd fra Telia Erhverv

Lynhurtigt mobilt bredbånd giver fuld fleksibilitet til dine medarbejdere, så de altid kan være online på tablets, smartphones eller computere.

Find butik

Få rådgivning i en Telia-butik

I vores butikker er vores rådgivere klar til at hjælpe dig.

Alt om 5G

5G er femte generation af mobilteknologien. Det er trådløst, hurtigt og lige rundt om hjørnet.

Erhvervstelefoni på nordens bedste netværk

Mobilabonnementer til virksomheder og selvstændige med max data. Abonnementer der giver dig fuld frihed til at arbejde med roaming i hele Norden, Baltikum på Nordens bedste netværk. Og med en inkluderet datamængde i EU. Hvis du har hele verden som din arbejdsplads, kan du tilkøbe en world-pakke, som sikrer dig faste priser på mobiltelefoni i hele verden.

Vores abonnementer er 5G Ready og klar til de muligheder, som 5G netværket giver. Tilkøb en mobil omstillingsløsning med Touchpoint, som giver dig bedre kundeservice overfor dine kunder, mulighed for at arbejde hvor du vil, minimerer spildtid samt sikrer effektiv kommunikation mellem kolleger.

Vi har altid gode tilbud på telefoner til dig og dine kolleger. Kontakt os for et godt tilbud. Eller besøg en af vores butikker, de er klar til at hjælpe med telefoner og telefoni til din virksomhed.


Nyd 5G med erhvervstelefoni fra Telia Erhverv

Hvis I har et mobilabonnement, der er “5G Ready”, er I klar til at indtage det store 5G-netværk og udnytte jeres erhvervstelefoni til fulde. Så længe I har en smartphone, der kan tilgå det nye 5G-netværk.

5G gør det endnu mere attraktivt for jer at være forbundet med erhvervstelefoni. I er stærkere forbundet med enheder (IoT), hinanden og jeres kunder. Opgaver, der før i tiden krævede Wi-Fi, kræver nu bare, at I har forbindelse til 5G. Grænserne for, hvad I kan bruge jeres erhvervstelefoni til, bliver skubbet yderligere med 5G.

Der er ingen forsinkelser og ingen begrænsninger, når I vil sende og modtage store filer eller koordinere indsatser over 5G-netværket med jeres erhvervstelefoni.


Udnyt jeres erhvervstelefoni endnu bedre - gratis eSim fra Telia Erhverv

Hos Telia giver vi vores erhvervskunder gratis eSIM. Det betyder, at du kan have to mobilnumre på den samme enhed, så længe at denne understøtter eSIM. På den måde kan du altså kombinere dit erhvervsnummer med dit private og bruge den samme mobil til begge formål.

Vi ved, at tid er en af de vigtigste ressourcer for virksomheder og vores kunder. Derfor er det vigtigt, at eSIM er inkluderet i vores erhvervstelefoni, så I kan komme online, hvis I mister jeres SIM-kort. I kontakter blot Telia Erhverv, og så aktiverer vi eSIM I jeres enhed, og på den måde slipper I for at vente på et nyt SIM-kort.

eSIM er en erstatning for det traditionelle, fysiske SIM-kort. Her er SIM-kortet allerede bygget ind i telefonen, og på den måde er der mere plads til at gøre telefonens andre funktioner mere avancerede. Vi anbefaler derfor, at I vælger smartphones til jeres erhvervstelefoni, som har indbygget eSIM.