• Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • 31 butikker
  • Podimo Podcast 0 kr. i 2024
  • Netværk i verdensklasse - 5G inkl.
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • 31 butikker
  • Podimo Podcast 0 kr. i 2024
  • Netværk i verdensklasse - 5G inkl.

OnePlus mobiltelefoner

OnePlus er på kort tid blevet et stort mobilbrand, da de udvikler gode smartphones til billige priser. OnePlus er specielt kendt for at udvikle lynhurtige mobiler, hvor hastigheden er blevet topprioritet.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Har du brug for hjælp til dit køb?

Få hjælp til dit køb og hør blandt andet, hvordan du og din virksomhed kan få:

  • · Få Podimo Podcast i hele 2024 for 0 kr. - vi gi'r!
  • · Netværk i verdensklasse - 5G inkl.


Skriv dit telefonnummer og virksomhedsnavn - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

OnePlus: Never Settle

OnePlus er kendt for at producere smartphones i god kvalitet til en pris, der er lavere end mange af deres konkurrenter. Med OnePlus får du altid lækkert design, intelligent software og kraftfuld hardware, som du aldrig bliver træt af.

OnePlus har et fast motto: Never Settle. De skaber deres smartphones ud fra tanken om, at man ikke skal nøjes med noget, selvom man får en smartphone til en skarp pris.

Billedet viser OnePlus 10 Pro 5G i farverne Volcanic Black og Emerald Forest

OnePlus 11 5G

OnePlus 11 5G blev lanceret i Danmark den 07.02.2023 og er dermed det nyeste skud på stammen i 11 generationer af topmoderne smartphones fra OnePlus.

Der er mange styrker og fordele ved OnePlus 11 5G og blot for at nævne nogle, så er det igen kameraet, hvor OnePlus har fortsat samarbejdet med verdenskendte svenske kameraproducent Hasselblad, der atter engang standarder for gode kameraer i den smartphone.

Det er også oplagt at nævne batteriet i OnePlus 11 5G, der kan turbooplades fra 1% - 100% på ca. 25 minutter.

Du får lyd i verdensklasse med Integreret Dolby Atmos og Dolby Vision HDR. Skærmen er på 6.7-tommer og er designet til at gengive dine billeder, de film og serier du ser i naturlig farvegengivelse.

Alt sammen er drevet kraftfuldt og hurtigt af den avancerede software med OxygenOS 13 og Snapdragon® 8 Gen 2-chipsæt.

OnePlus garanterer desuden Android-opdateringer i 4 år samt 5 års sikkerhedsopdateringer. Så med OnePlus 11 5G er du ganteret en supergod telefon flere år ud i fremtiden. 

Få high-end-kvalitet til lave priser med OnePlus

OnePlus blev grundlagt i 2013, og har allerede markeret sig som en populær smartphoneproducent takket være det lækre design og højtydende hardware. OnePlus er blevet synonym med kvalitetsprodukter i flot design til skarpe priser.

Visionen var enkel; design en smartphone i high-end-kvalitet til en billigere pris end andre smartphones i samme klasse. Deraf stammer også OnePlus' motto "Never Settle". Du skal aldrig nøjes med produkter af dårlig kvalitet. Det gør du aldrig med et device eller smartphone fra OnePlus.

Deres første mobiltelefon, OnePlus One, blev lanceret den 23. april 2014. Den levede i høj grad op til visionen, da der var tale om en lækker smartphone af højeste kvalitet, både indvendig. og udvendig. Den blev sammenlignet med Samsungs Galaxy-flagskibe, og OnePlus er i dag en af de mest populære mobilproducenter i verden.

Du finder altid et stort udvalg af OnePlus i din lokale Telia-butik.

Med en OnePlus-mobil er du garanteret høj kvalitet

Det er ikke uden grund, at OnePlus-telefoner er populære. De er nemlig det perfekte mix af intuitiv og brugervenlig software og højtydende og lynende hurtig hardware. Du kan selv få fingrene i en af de imponerende i vores webshop, hvor vi altid har skarpe priser klar til dig.

Da OnePlus’ serie OnePlus 6 udkom, fik OnePlus for alvor fat i det danske smartphone-marked. Hele serien var på niveau med andre flagskibsmodeller fra eksempelvis Apple og Samsung, og til en lavere pris bød OnePlus altså de helt tunge spillere op til dans. Især den høje brugervenlighed og markante batterilevetid var noget, som forbrugerne satte pris på. Derudover var og er OnePlus kendt for at udstyre deres smartphones med stærke processorer og gode kameraer.

Brugervenlighed og funktionalitet er i top med OnePlus

“Never Settle” er gennemsyrende for alle OnePlus smartphones. For selvom at OnePlus produkter ligger prismæssigt under konkurrenternes, så er kvaliteten den samme.

OnePlus vægter brugervenlighed meget højt. Dertil har OnePlus skabt deres eget styresystem, OxygenOS, der er baseret på Android. OxygenOS gør det ekstremt let at bruge en OnePlus smartphone. Alle funktioner er lette at tilgå, og det er også nemt at gøre din OnePlus smartphone mere til din egen. Det kan du gøre ved at justere på indstillingerne, skræddersy din hjemmeskærm og tilføje widgets. Der er altså masser af muligheder for, at du kan sætte dit eget præg på din OnePlus med OxygenOS.

Kameraerne i OnePlus telefoner høster også altid store roser, når OnePlus lancerer en ny series af telefoner. Mange anmeldere mener, at kameraerne hører hjemme i smartphones til en højere pris, da de er på niveau med de bedste på markedet. Det, sammenholdt med den høje brugervenlighed, høje ydelse og lange batteritid, har gjort OnePlus til et af de mest populære smartphone brands i Danmark.

OnePlus 10 Pro – endnu mere Hasselblad

OnePlus 10-serien blev lanceret i Danmark 31.03.2022 og det lidt usædvanlige ved OnePlus 10-serien er, at den blot består af OnePlus 10 Pro. OnePlus har dermed fravalgt en OnePlus 10 model. Tag et kig på OnePlus 10 Pro her.

OnePlus har sloganet ’Never Settle’, hvilket de endnu engang slå fast med OnePlus 10 Pro. OnePlus har nemlig taget alt det fantastiske fra OnePlus 9-serien, og gjort det endnu mere fantastisk i OnePlus 10 Pro.

Atter engang har OnePlus udviklet kameraet sammen med den verdenskendte svenske kameraproducent Hasselblad. OnePlus 10 Pro byder blandt andet på tre specialiserede bagkameraer, der alle optager i fuld 10-bit farve og 12-bit RAW. Læs mere om samarbejdet med Hasselblad og teknologien i kameraerne i OnePlus 10 Pro.

OnePlus 10 Pro kører på OxygenOS12, der er basseret på Android 12. Der er endnu engang skruet op for performance, hvorfor OnePlus 10 Pro kommer med en stor processor, der sikrer funktionalitet og brugervenlighed.

Skærmen er på 6,7 tommer og har en skærmopdateringshastighed på 120 Hz. OnePlus har endnu engang udviklet på skærmen, hvilket brugerne får glæde af ved Dual Color Calibration, der kalibrerer skærmen med nøjagtig gengivelse af farver uanset lysstyrke.

OnePlus 10 Pro er den hurtigste OnePlus telefon i 2022, hvilket sammen med skærmen og de tre specialiserede bagkameraer, stiller store krav til batteriet. OnePlus 10 Pro har derfor et enormt batteri på hele 5.000 mAh, der med hurtigopladningsteknologien 80W SuperVOOC Flash Charge, oplader telefonen fra 1-100% på kun 32 minutter.

Se priser og læs meget mere om OnePlus 10 Pro.   

OnePlus 9 serien med legendarisk samarbejde

2021 blev året for OnePlus 9-serien. Her fortsatte OnePlus, hvor de slap med deres OnePlus 8-serie. Alt det gode fra den foregående serie har de taget med sig og forbedret i din nye OnePlus 9-serie.

Sammen med den svenske kameraproducent Hasselblad har de udviklet et helt nyt kamera til serien. Hasselblad har produceret kameraudstyr i mere end 80 år, og de var også producenten bag det første kamera, der blev sendt til Månen.

Dette samarbejde har udstyret OnePlus 9 Pro med det bedste kamera, OnePlus nogensinde har produceret.

OnePlus 9 kører på OxygenOS 11, der er baseret på Android 11. Endnu engang er performance og brugervenlighed i højsædet. Med masser af processorkraft og en skærm, der med sine 120 Hz reagerer og viser detaljer med det samme, får brugere af OnePlus 9 en flydende og behagelig oplevelse.

OnePlus 9 er selvfølgelig klar til 5G, og på den måde er hele serien sikret til at kunne være med fremme mange år endnu. Med en batteritid langt over standarden for moderne smartphones og mulighed for at lade OnePlus 9 op på bare 15 minutter, er der ingen begrænsninger.

OnePlus 9 præsterer lynhurtigt både online og offline, og den giver dig den ultimative fleksibilitet og brugervenlighed.

OnePlus Nord-serien: Meget mere end du forventer

Du kan også nemt se, hvilke mobiler, vi har på lager. Husk, at du altid har 14 dages returret, når du køber hos Telia. Vi giver dig også fri fragt, så du ikke skal bekymre dig om det. Vi har heller ingen skjulte gebyrer. Priserne på vores billige mobiler er altid den endelige pris. Inden du køber, kan du vælge ekstra services til. Du kan bl.a. få HBO Nordic og Spotify Premium med i dit abonnement til din nye mobiltelefon.

Hvis du vil have alt det gode fra OnePlus, men du samtidig gerne vil have en mobil, der ikke ligger i den tunge ende af prislisten, så er en OnePlus Nord-mobil det helt rette valg. OnePlus Nord er nemlig OnePlus’ serie af prisvenlige smartphones. Men at de er prisvenlige betyder ikke, at du ikke får kvalitet.

OnePlus Nord-serien er nemlig kendetegnet ved at give dig meget mere, end du forventer. Med det mener vi, at en telefon til den pris, du får en OnePlus Nord til, ikke afspejler alle de avancerede funktioner, der følger med. 

OnePlus har som mål at brede avanceret teknologi ud til flere forbrugere. Og netop indkapsler de med deres Nord-serie, der giver så meget mere til dig som bruger, end du umiddelbart ville tro. 

Uanset hvilken OnePlus Nord du vælger, så får du et stærkt kamera, en lynhurtig processor og et batteri, der holder hele dagen. Og mere til. 

Du får selvfølgelig også 5G og alt andet, du kan forvente af en moderne smartphone. Du får hele pakken, men du betaler bare meget mindre. Du kan opleve OnePlus Nord-serien her hos Telia. 

OnePlus er lige nu markedsførende på hurtigopladning og du får hurtigopladeren med i æsken, når du køber en OnePlus telefon hos Telia.