• Hurtig levering: 1-2 hverdage
  • Fri fragt
  • 34 butikker
  • Hurtig levering: 1-2 hverdage
  • Fri fragt
  • 34 butikker

OnePlus

OnePlus er en kinesisk virksomhed, som har produceret smartphones siden 2014. OnePlus er på kort tid blevet et stort mobilbrand, da de udvikler gode smartphones til billige priser. OnePlus er specielt kendt for at udvikle lynhurtige mobiler, hvor hastigheden er blevet topprioritet. Derudover har OnePlus smartphones mange af de samme funktioner som de dyrere smartphones på markedet. OnePlus konkurrerer derfor med de store og dyrere brands og vinder på deres gode kvalitet og pris.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

OnePlus er kendt for at producere smartphones i god kvalitet til en pris, der er lavere end mange af deres konkurrenter. Med OnePlus får du altid lækkert design, intelligent software og kraftfuld hardware, som du aldrig bliver træt af.

Få high-end-kvalitet til lave priser med OnePlus

OnePlus blev grundlagt i 2013, og har allerede markeret sig som en populær smartphoneproducent takket være det lækre design og højtydende hardware. OnePlus er blevet synonym med kvalitetsprodukter i flot design.

Visionen var enkel; design en smartphone i high-end-kvalitet til en billigere pris end andre smartphones i samme klasse. Deraf stammer også OnePlus' motto "Never Settle". Du skal aldrig nøjes med produkter af dårlig kvalitet. Det gør du aldrig med et device fra OnePlus.

Deres første mobiltelefon, OnePlus One, blev lanceret den 23. april 2014. Den levede i høj grad op til visionen, da der var tale om en lækker smartphone af højeste kvalitet, både indvendig. og udvendig. Den blev sammenlignet med Samsungs Galaxy-flagskibe, og OnePlus er i dag en af de mest populære mobilproducenter i verden. Se de nye telefoner i din lokale Telia-butik.

Med en OnePlus-mobil er du garanteret fantastisk kvalitet

Det er ikke uden grund, at OnePlus-telefoner er populære. De er nemlig det perfekte mix af intuitiv og brugervenlig software og højtydende og lynende hurtig hardware. Du kan selv få fingrene i en af de imponerende i vores webshop, hvor vi altid har skarpe priser klar til dig.

  • OnePlus Nord – Med 128 eller 256 GB intern hukommelse
  • OnePlus 8 og 8 Pro – Med 128 eller 256 GB intern hukommelse

Du kan altid se de skarpe priser via ovenstående link. Vores faste Tech-anmelder har lavet et omfattende OnePlus 7 Pro-review, så du kan blive meget klogere på den imponerende telefon. Se anmeldelsen her.