• Hurtig levering: 1-2 hverdage
  • 31 butikker
  • Podimo Podcast 0 kr. i 2024
  • Netværk i verdensklasse - 5G inkl.
  • Hurtig levering: 1-2 hverdage
  • 31 butikker
  • Podimo Podcast 0 kr. i 2024
  • Netværk i verdensklasse - 5G inkl.

iPhone 14 - 14 Plus - 14 Pro - 14 Pro Max

Den helt nye iPhone 14-serie er endelig landet, og den har i høj grad landet med et brag. Den nye iPhone 14-serie tæller fire nye iPhones. I serien finder du iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, og iPhone 14 Pro Max. Du kan købe din nye iPhone 14 her hos Telia, og du kan læse meget mere om de enkelte modeller herunder.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Har du brug for hjælp til dit køb?

Få hjælp til dit køb og hør blandt andet, hvordan du og din virksomhed kan få:

  • · Få Podimo Podcast i hele 2024 for 0 kr. - vi gi'r!
  • · Netværk i verdensklasse - 5G inkl.


Skriv dit telefonnummer og virksomhedsnavn - så ringer vi dig op hurtigst muligt.

iPhone 14 og iPhone 14 Plus

Apple har afsløret de nye iPhone-modeller, nemlig iPhone 14 med 6,1 tommer og iPhone 14 Plus med 6,7 tommer, som erstatter den tidligere iPhone mini.

iPhone 14 kommer i fem, flotte farver: Midnight, Starlight, blå, lilla og Product (RED). Apple vil også inkludere A15-chippen, hvilket der også var i sidste års Pro-modeller. Dog er denne chip nu 18% hurtigere.

Apple opgraderer naturligvis også kameraet. Den har et 48 MP hovedkamera med en større sensor og hurtigere sensor. Det andet kamera er et ultravidvinkel kamera. Og frontkameraet har nu 38% bedre ydeevne i svagt lys samt autofokus.

iPhone 14 Serie

Tag flotte billeder med det nye 48 MP kamera

Hovedkameraet kommer med et 48 MP kamera. Det bruger pixelbinding, som kombinerer 4 pixels til én pixel, og det betyder, at kameraet optager mere lys. iPhone 14 giver en 49% forbedring i ydeevnen i svagt lys på grund af en ny Deep Fusion-teknik fra Apple.

Apples nye funktion kaldet ‘Photonic Engine’ producerer meget klarere og lysere farver i svagt lys. Der er også en ny "action"-tilstand til videoer, der holder dine optagelser stabile, selv når du bevæger dig hurtigt. Apple siger, at du ikke behøver at tage et kamerastativ med dig længere, fordi sensorerne vil kompensere for dine hurtige bevægelser.

iPhone 14 og 14 Plus giver dig masser af performance

iPhone 14 og iPhone 14 Plus kommer med sidste års A15 Bionic-chip, og de er udstyret med 6 GB RAM.

Apple promoverer eSIM for nemmere mobiltelefoni. Dette er en mere sikker løsning, for hvis din telefon bliver stjålet, så kan SIM-kortet ikke fjernes. Først og fremmest er det kun de amerikanske iPhone-modeller, der ikke længere vil have en SIM-bakke indbygget i telefonen. Apple siger, at eSIM giver en enklere måde at aktivere og bruge sin iPhone på.

Den længe ventede funktion i iPhone 14-serien er satellitfunktionalitet. Apple samarbejder med virksomheden Globalstar for at gøre det muligt for iPhone 14-brugere at sende beskeder og foretage opkald i områder, hvor der normalt ikke er netværksdækning, hvilket kan være praktisk i tilfælde af en nødsituation.

iPhone 14 Pro og Pro Max giver dig skarpeste billeder

iPhone 14 Pro vil have et helt nyt 48 MP kamera med en quad-pixel sensor. Denne sensor er 65% større end iPhone 13 Pro's og har en brændvidde på 24 mm. Kameraet vil tilpasse sig den type billede, som du tager. Det resulterer i billeder i svagt lys, der er 2x bedre end før.

Med dette nye kamera kan du tage fantastiske billeder under alle lysforhold. iPhone 14 Pros kamera er også i stand til smart at vælge at fokusere på at fange bedre farver, yderligere detaljer eller mere lys i et højt dynamisk område. Til sidst er der en ny 2X telefoto mulighed til kameraet.

iPhone 14 Pro har også et opgraderet ultravidvinkel kamera. Med 3x mere lys og en forbedret makrofotografering tager det dine billeder til det næste niveau.

Få masser af power med den nye, stærke A16-chip

Apple introducerer den nye A16-chip, som er designet med fokus på strømeffektivitet, skærmen og kameraet. Den har 16 milliarder transistorer og er bygget på en 4nm-teknologi. Det gør, at den kan være hurtigere, samtidig med at den bruger mindre batteri. Chippen er en 6-core CPU med 2 højtydende kerner. A16-chippen bruger også CPU, GPU, neural motor og internetudbyder til at udføre 4 billioner processer pr. billede.

Er du i tvivl om, hvilken iPhone du skal vælge?

Sammenligning

Her kan du sammenligne alle de vigtigste iPhone-funktioner.

Always On-skærm med Pro og Pro Max

iPhone 14 Pro vil være tilgængelig i 6,1” og Pro Max kommer med 6,7”. Dens lysstyrke vil toppe ved 1600 nits, hvilket er det samme som Pro Display XDR. Og når den bruges i direkte sollys, kan dens lysstyrke nå helt op til 2000 nits. Derudover vil låseskærmen have en Always On-skærm, så du altid kan se den nødvendige information.

iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max kommer i farverne Space Black, Silver, Gold og Deep Purple.

Oftest stillede spørgsmål

Hvornår kommer iPhone 14?

Apple præsenterede iPhone 14 serien den 7. september 2022 og kan nu købes hos Telia. 

Hvor meget koster iPhone 14?

Priserne på iPhone 14 modellerne varierer. Du kan se de aktuelle priser her på siden.

Hvilken iPhone skal jeg vælge i 2022?

Hos Telia har vi en bred portefølje af Apples ikoniske iPhones. Vi har lavet en sammenligningsfunktion som du nemt kan bruge til at finde præcis den iPhone, der passer dig bedst. Prøv den her.