Fyr op for dit internet og underholdningen med Telia Home bredbånd

Få stabilt og hurtigt bredbånd sammen med masser af valgfri underholdning og services fra kun 269 kr./md. Køb nu og få gratis oprettelse.

0 Kr.

i oprettelse

Tjekker hastighed

Vi kan ikke finde dig


Vi kunne desværre ikke finde din adresse på
{{address}},
indtast dine oplysninger, så vil vi kontakte dig.

Du mangler at indtaste dit navn

Du mangler at indtaste email

Du mangler at indtaste telefonnummer

{{response}}

Vi beklager


Vi kan desvære ikke levere et bredbånd produkt på din adresse.

Anbefalet løsning på din adresse

{{ address.friendly }} kan vi levere

{{speed}} MBIT

+ {{numberOfVas}} services

Inkl. 1 valgfri service

{{price}}kr./md

Mindste pris i 6 måneder {{minimumPriceForBindingPeriod}} kr.

{{selectedProduct.productDescription}}
Fiber forudsætter fiberinstallation 995,-

Om løsningen

{{speed}} MBIT

+ {{numberOfVas}} services

Inkl. 1 valgfri service

{{item.monthlyPrice}}kr./md

{{product.productDescription}}
Fiber forudsætter fiberinstallation 995,-

Om løsningen

Service liste

2. Vælg dine services

Der er én valgfri service inkluderet i Telia Home, og du kan tilføje flere services til en lav merpris. Du kan løbende skifte dine valgte services i Mit Telia.

Du har valgt dine services

Du har ikke valgt nogen services

Telia Home kan maksimalt indeholde {{numberOfVas}} services

Hvis du ønsker andre services, skal du blot fravælge nogle af dem, som du har valgt.

Du skal vælge minimum én service

Du mangler at indtaste din addresse

Du skal vælge en adresse før du kan vælge dine services.

Valgfri services med i dit bredbåndOffice 365 Home

Office 365 Home

Med Office 365 Home får hele familien (op til 5 brugere) altid den nyeste version af de populære Office-programmer. Hent Office 365 Home til hjemmets computere, tablets og mobiler.

Telia Secure

Telia Secure

Lad dig beskytte af Telia Secure, imens du er på internettet, går på online shopping, ser videoer, lytter til musik og kommunikerer med familie og venner.

HBO Nordic film og serier med telia

HBO Nordic

5000 afsnit af de populæreste serier og hundredevis af film får du adgang til, med HBO Nordic i dit abonnement hos Telia. Valgfri underholdning når det er bedst.

Telia TV - tv med valgfrihed

Telia TV

Med Telia TV kan du selv vælge dine kanaler og se tv på din smartphone, din tablet, dit Apple TV, din computer eller på dit tv med Chromecast eller AirPlay. 

Millioner af musiknumre med Spotify

Millioner af musiknumre med Spotify

Med Spotify har du frihed til at vælge at lytte til lige præcis det musik du har lyst til, lige fra heavy metal, til pop, klassisk musik og meget andet. Få Spotify i dit abonnement hos Telia.

Zetland - digital avis til alle dine enheder

Zetland - digital avis til alle dine enheder

Den digitale avis udkommer dagligt med få, gennemarbejdede historier med fokus på tidens vigtigste spørgsmål. Du får 2-5 artikler om dagen om alt fra politik, samfund og kultur til nye idéer.

FLIPP - dine favoritmagasiner i én app

FLIPP - dine favoritmagasiner i én app

Få adgang til det bedste indhold mere end 45 forskellige titler, lige fra Euroman, Alt for Damerne og Her & Nu til Anders And. Brug Flipp på både telefon og tablet.
Saml dit bredbånd, underholdning, tv og mobil
ét sted

Hos os kan du samle bredbånd, tv, underholdning og mobil ét sted. Du kan for eksempel tilvælge Telia TV som din valgfri service til dit bredbåndsabonnement. På samme måde kan du tilvælge valgfri services til de fleste af vores mobilabonnementer, for eksempel HBO Nordic, Zetland og meget mere.
bredbåndssignal

Bredbånd

Få stabilt og hurtigt bredbånd i dit hjem med Telia Home. Der følger en valgfri service med i dit abonnement; for eksempel HBO Nordic.

TV

TV

Med Telia TV kan du se dine favoritkanaler hvor som helst; på din smartphone, din tablet, dit Apple TV, din computer eller på dit tv med Chromecast eller AirPlay. 

Underholdning

Underholdning

Du kan få valgfri services med i både dit bredbånds- og mobilabonnement. Du kan frit vælge mellem HBO Nordic, Telia TV, Spotify (+49 kr. md.), Zetland, Office 365, FLIPP og Telia Secure

Mobiltelefoni

Mobil

Med et mobilabonnement fra Telia får du Nordens bedste 4G-netværk, og du kan bruge din telefon i Norden og Baltikum nøjagtig som du gør i Danmark – uden det koster ekstra. Og du kan naturligvis tilvælge de services, du har lyst til. 

Den bedst mulige forbindelse på tværs af teknologier

Vi vil levere den bedst mulige forbindelse til dit hjem, uden at du skal bruge tid på at at finde det bedste match. Du skal ikke koncentrere dig om at finde den bedste teknologi til dit hjem; den finder vi for dig. Vi undersøger, om du kan få internet via tv-stikket, telefon-stikket, fibernet eller 4G-netværket, når du søger på din adresse.  

Når du indtaster din adresse i adressesøgefeltet, får du præsenteret den bedste forbindelse til den skarpeste pris, vi kan tilbyde. Samtidig kan du se, hvilke teknologier og hastigheder vi ellers tilbyder på din adresse (tryk på "Se andre løsninger på din adresse"-knappen). Ofte kan du også opgradere din forbindelse til 100 eller 300 mbit, hvis du har brug for lynhurtigt internet.

 

Bedste bredbånd i Danmark

Er du på udkig efter det bedste internet i Danmark, har vi hos Telia flere muligheder. Vores bredbåndsforbindelser er hurtige og stabile, og du får ubegrænset download, så du kan surfe, streame og spille lige så tosset, du vil. Endda til gode priser.

Du vælger selv, hvilken hastighed du gerne vil have. Som Danmarks bedste internetudbyder giver vi dig også ekstra fordele, når du vælger Telia. Vores bredbånd er også så nemt at installere, at det ikke tager mange minutterm før du er på nettet. Har du brug for hjælp til opsætning, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe.

Hurtigt internet og bredbånd priser du kan betale

Hos Telia har vi ikke bare billigt internet. Du får alle vores internetabonnementer til en skarp pris samt en masse andre fordele. Uanset hvilket bredbånd du vælger hos os, får du også en sikker og stabil internetforbindelse. Du kan også få dit Telia bredbånd med dig overalt med mobilt bredbånd via 4G-netværket.

Vi er alle på internettet flere gange i løbet af dagen, hvor vi tjekker mails, spiller spil, deler dokumenter og meget andet. Derfor er det nødvendigt med hurtigt bredbånd i de fleste hjem i dag, men det skal samtidig også være til en fornuftig pris. Telia har gode og stabile forbindelser til billige priser, hvor du selv kan bestemme hastigheden på internettet. På den måde får du internet og mobilt bredbånd til en hastighed og pris, der passer til lige præcis dine behov. Telia giver dig nogle af landets skarpeste internet-priser.

Billigt bredbånd med mange fordele

Når du har internet hos Telia, får du hurtigt og billigt internet, som du selv nemt kan installere. Hvis du gerne vil have internet fra os, kan du tjekke, om vi leverer til din adresse. Telia leverer bredbånd til det meste af landet, men internethastigheden kan variere.

Du bestemmer helt selv, hvor hurtigt dit internet skal være. Uanset hvilken bredbåndsforbindelse du vælger, får du nogle af landets billigste internet-priser. Der er ingen begrænsninger for, hvor meget du kan downloade og uploade, når du får vores billige internet – kun hvor hurtigt det går.

God forbindelse til billige internet priser

Hos Telia går vi meget op i at give dig en god og sikker internetforbindelse. Du får vores internet direkte igennem dit telefonstik. Vi har to forskellige bredbåndspakker hos Telia, og du kan altid finde en hastighed, der passer til lige præcis dit behov.

Hvis du er i tvivl om, hvor hurtigt dit bredbånd er, kan du teste din internethastighed, så du får et præcist billede af din aktuelle hastighed. Når du har testet din hastighed, kan du også nemmere vælge det helt rigtige bredbåndsabonnement, så du får den rette hastighed og pris.

Til dig der både vil have billigt internet og tv i samme pakke, har vi Telia TV. Med Telia TV får du stadig gode priser på internet, samtidig med at du kan vælge de kanaler, du bedst kan lide. Der er mange fordele med Telia TV – du kan bl.a. starte forfra, se tv overalt og leje film direkte på dit tv.

(Mobilt) bredbånd til priser du kan betale

Når vi taler om nemt og billigt internet, er det selvfølgelig også værd at nævne mobilt bredbånd. Med mobilt bredbånd har du altid bredbånd, uanset hvor i landet du befinder dig – selvfølgelig stadig til vores gode priser.

Som om det ikke var nok med gode priser på billigt internet, kan du også vælge mellem flere valgfrie services oveni dit mobile bredbånd – til de fleste af abonnementerne. Du kan eksempelvis vælge HBO, Roam Like Home Europa og Telia TV.

Med mobilt bredbånd fra Telia får du et 4G-netværk i verdensklasse, så du har lynhurtigt bredbånd både ude og hjemme. Du får altså et væld af services oveni en skarp pris på dit internet hos Telia.