TELIA HOME BREDBÅND: 
DET BEDST MULIGE INTERNET TIL HJEMMET

Gratis oprettelse. God dækning. Stabilt internet. 
Og masser af services til særpris. 

0 Kr.

i oprettelse

Tjekker hastighed

Vi kan ikke finde dig


Vi kunne desværre ikke finde din adresse på
{{address}},
indtast dine oplysninger, så vil vi kontakte dig.

Du mangler at indtaste dit navn

Du mangler at indtaste email

Du mangler at indtaste telefonnummer

{{response}}

Vi beklager


Vi kan desværre ikke levere et bredbåndsprodukt på din adresse.

Anbefalet løsning på din adresse

Telia anbefaler
{{ address.friendly }} kan vi levere

Andre muligheder

Service liste

Tilvælg en service

Som Telia-kunde kan du tilkøbe bl.a. HBO, Spotify m.m.

Du har valgt dine services

Du har ikke valgt nogen services

Telia Home kan maksimalt indeholde {{numberOfVas}} services

Hvis du ønsker andre services, skal du blot fravælge nogle af dem, som du har valgt.

Du skal vælge minimum én service

Du mangler at indtaste din addresse

Du skal vælge en adresse, før du kan vælge dine services.


Masser af fordele med Telia Home bredbånd

Med bredbånd fra Telia skal du ikke bekymre dig om hastighed eller stabilitet. Med Telia HOME er du nemlig sikret stabilt internet og god dækning. Og du får altid gratis oprettelse og en wi-fi-router med i prisen. Mangler du services? Så kan du tilkøbe dem, du har brug for, til skarpe priser.


Gratis oprettelse

Gratis oprettelse

Du får altid gratis oprettelse. Det gælder også en eventuel etablering af fiberforbindelse.

 

Data i EU

Bedst mulige forbindelse

Din adresse afgør teknologien bag – og hastigheden af – dit internet. Og vi kan altid levere adressens bedst mulige løsning.

Wi-fi-router

Wi-fi-router

Din wi-fi-router medfølger i prisen – det manglede da bare.


Services

Stabilitet og dækning

Med Telia Home Bredbånd er du sikret stabilt internet og god dækning – hvor som helst og når som helst.

Services

Services til skarpe priser

Som Telia-kunde kan du tilkøbe bl.a. HBO, Spotify m.m. Få fx Telia TV for kun 99 kr./md.


Regning

Én samlet regning

Lad os gøre det let og overskueligt for dig – og samle alle husstandens abonnementer (både mobil og bredbånd) på én regning.

Hastighedstest

Hastighedstest

Test din bredbåndshastighed og få svar på, om hastigheden matcher dine behov.

MitTelia

Mit Telia

Administrer dine abonnementer og services på Mit Telia.

Hjælp

Hjælp

Har du behov for hjælp eller vejledning til Telia bredbånd? Få svar på alle dine spørgsmål på vores hjælpesider.

Den bedst mulige forbindelse på tværs af teknologier

Vi vil levere den bedst mulige forbindelse til dit hjem uden, at du skal bruge tid på at at finde det bedste match. Du skal ikke koncentrere dig om at finde den bedste teknologi til dit hjem; den finder vi for dig. Vi undersøger, om du kan få internet via tv-stikket, telefon-stikket, fibernet eller 4G-netværket, når du søger på din adresse.  

Når du indtaster din adresse i adressesøgefeltet, får du præsenteret den bedste forbindelse til den skarpeste pris, vi kan tilbyde. Samtidig kan du se, hvilke teknologier og hastigheder, vi ellers tilbyder på din adresse (tryk på "Se andre løsninger på din adresse"-knappen). Ofte kan du også opgradere din forbindelse til 100 eller 300 mbit, hvis du har brug for lynhurtigt internet.

Godt og stabilt bredbånd i Danmark

Er du på udkig efter godt og stabilt internet i Danmark, har vi hos Telia flere muligheder. Vores bredbåndsforbindelser er hurtige og stabile, og du får ubegrænset download, så du kan surfe, streame og spille lige så tosset, du vil. Endda til gode priser.

Du vælger selv, hvilken hastighed, du gerne vil have. Som internetudbyder giver vi dig også ekstra fordele, når du vælger Telia. Vores bredbånd er også så nemt at installere, at det ikke tager mange minutter før, du er på nettet. Har du brug for hjælp til opsætning, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe.

Hurtigt internet og bredbånd priser du kan betale

Hos Telia har vi ikke bare billigt internet. Du får alle vores internetabonnementer til en skarp pris samt en masse andre fordele. Uanset hvilket bredbånd du vælger hos os, får du også en sikker og stabil internetforbindelse. Du kan også få dit Telia bredbånd med dig overalt med 2TB mobilt bredbånd via 4G-netværket.

Vi er alle på internettet flere gange i løbet af dagen, hvor vi tjekker mails, spiller spil, deler dokumenter og meget andet. Derfor er det nødvendigt med hurtigt bredbånd i de fleste hjem i dag, men det skal samtidig også være til en fornuftig pris. Telia har gode og stabile forbindelser til billige priser, hvor du selv kan bestemme hastigheden på internettet. På den måde får du internet og mobilt bredbånd til en hastighed og pris, der passer til lige præcis dine behov. Telia giver dig nogle af landets skarpeste internet-priser.

Billigt bredbånd med mange fordele

Når du har internet hos Telia, får du hurtigt og billigt internet, som du selv nemt kan installere. Hvis du gerne vil have internet fra os, kan du tjekke, om vi leverer til din adresse. Telia leverer bredbånd til det meste af landet, men internethastigheden kan variere.

Du bestemmer helt selv, hvor hurtigt dit internet skal være. Uanset hvilken bredbåndsforbindelse du vælger, får du nogle af landets billigste internet-priser. Der er ingen begrænsninger for, hvor meget du kan downloade og uploade, når du får vores billige internet – kun hvor hurtigt det går.

BILLIGT INTERNET UDEN BESVÆR

Det er svært at undvære sit internet, så vi har sørget for en løsning, der er nem at installere. Det er nemt at skifte til Telia. Bare oplys dit kundenummer fra din nuværende internetudbyder, når du bestiller billigt internet fra Telia - så tager vi os af resten. Dit billige internet kommer med en langtrækkende trådløs router, der får dig online med computere, tablets, mobiler og spillekonsoller.

God forbindelse til billige internet priser

Hos Telia går vi meget op i at give dig en god og sikker internetforbindelse. Du får vores internet direkte igennem dit telefonstik. Vi har to forskellige bredbåndspakker hos Telia, og du kan altid finde en hastighed, der passer til lige præcis dit behov.

Hvis du er i tvivl om, hvor hurtigt dit bredbånd er, kan du teste din internethastighed, så du får et præcist billede af din aktuelle hastighed. Når du har testet din hastighed, kan du også nemmere vælge det helt rigtige bredbåndsabonnement, så du får den rette hastighed og pris.

Til dig der både vil have billigt internet og tv i samme pakke, har vi Telia TV. Med Telia TV får du stadig gode priser på internet, samtidig med at du kan vælge de kanaler, du bedst kan lide. Der er mange fordele med Telia TV – du kan bl.a. starte forfra, se tv overalt og leje film direkte på dit tv.

(Mobilt) bredbånd til priser du kan betale

Når vi taler om nemt og billigt internet, er det selvfølgelig også værd at nævne mobilt bredbånd. Med mobilt bredbånd har du altid bredbånd, uanset hvor i landet du befinder dig – selvfølgelig stadig til vores gode priser.

Som om det ikke var nok med gode priser på billigt internet, kan du få services til skarpe priser med i dit mobile bredbånd. Du kan eksempelvis vælge HBO Nordic, Spotify og Telia TV.

Med mobilt bredbånd fra Telia får du hele 2TB på et 4G-netværk i verdensklasse, så du har lynhurtigt bredbånd både ude og hjemme. Du får altså et væld af services oven i en skarp pris på dit internet hos Telia.

DET BEDST MULIGE BREDBÅND PÅ TVÆRS AF TEKNOLOGIER

Hos Telia vil vi levere den bedst mulige bredbåndsforbindelse til dit hjem – og det gør vi. Helt uden, at du skal bruge tid på at finde det bedste match. Du skal med andre ord ikke bekymre dig om eller bruge tid på at finde den bedste teknologi til lige netop dit hjem. Det gør vi for dig. Vi undersøger alle tænkelige muligheder i forhold til at levere stabilt og lynhurtigt bredbånd til dig og vælger den løsning, der giver dig det bedste bredbånd. 

TRÅDLØST INTERNET SKAL VÆRE NEMT OG STABILT

Bliver du Telia Bredbånd-kunde, får du en trådløs løsning, der er nem og intuitiv at sætte op. Du kan også koble computere, smartphones og spillekonsoller på det trådløse internet.

Trådløst internet fra Telia er også en sikker løsning, da du selv har mulighed for at oprette og løbende udskifte et sikkert kodeord, så netværket ikke kan misbruges af folk, der ikke bør have adgang.

Hurtigt trådløst internet til din adresse

Præcis hvilken teknologi, du vil få, afhænger af flere faktorer som f.eks. din konkrete bopælsadresse, men du kan være sikker på, at vi undersøger mulighederne for bredbånd via hhv. TV-stikket, telefonstikket, fibernet eller 4G-netværket. Alt dette foregår, når du indtaster din adresse øverst her på siden.

Med udgangspunkt i din adresse undersøger vi alle mulighederne og præsenterer dig for den hurtigst mulige bredbåndsforbindelse til den skarpest mulige pris, som vi kan tilbyde.

Som en ekstra feature kan du samtidigt se, hvilke teknologier og bredbåndshastigheder vi alternativt kan tilbyde til din adresse. I mange tilfælde kan du nemlig opgradere din internethastighed fra Telia til hele 300 mbit., hvis du har brug for sanseløst hurtigt internet i hjemmet.

Er du i tvivl om, hvor hurtigt dit nuværende bredbånd er, kan du teste hastigheden på dit internet med vores hastighedstest. Med hastighedstesten får du et nemt og hurtigt overblik over den aktuelle hastighed på dit internet, så du kan vælge lige præcis det bredbåndsabonnement, der passer til dine behov.

Hurtigt bredbånd i Danmark

I Telia har vi et bredt udvalg af forskellige bredbånds- og internetløsninger, der alle har det til fælles, at de er hurtige og stabile. Vi ønsker kun at levere den for dig bedste løsning, og derfor er der også stor forskel på vores forskellige bredbåndsløsninger. Uanset hvad dit behov for bredbånd er, har vi en løsning, der passer dig. Alt lige fra mobilt bredbånd via 4G nettet og lynhurtigt fibernet-bredbånd til xDLS- og coax-forbindelser. Er du ikke helt med på, hvad vi mener, når vi snakker om xDSL, coax og fiber, og hvad forskellen egentlig er på de forskellige løsninger, så kan du finde masser af svar på vores faktaside.

Det er endnu ikke alle steder, det er muligt at levere fibernet, men netværket udbygges konstant, så det er kun et spørgsmål om tid, før hele Danmark kan få bredbånd via fiber. Men selvom du bor udenfor fibernettets nuværende dækningsområder, så betyder det ikke, at du må tage til takke med langsomt internet.

Hos Telia tilbyder vi dig altid den bedste bredbåndsløsning, vi kan, og det kan være via såvel telefonstik, antennekabel, 4G netværket eller fibernet. Vores bredbånd er hurtigt og stabilt, og du får endda fede services som f.eks. Spotify, HBO Nordic, Telia TV m.m. til skarpe priser, når du vælger bredbånd fra Telia Home.

Hurtigt bredbånd er en del af hverdagen

Internettet er her, der og alle vegne. Vi har taget internettet til os i en grad, der næppe var nogen, der kunne have forudset for bare 20 år siden. Udviklingen hilser vi hos Telia velkommen, og vi forstår, at internettet er en del af dit liv. Derfor skal det ikke være noget, du skal bekymre dig om. Tværtimod. Bredbånd og internet skal bare virke, være hurtigt og – ikke uvæsentligt – være så billigt som muligt. Uanfægtet dit behov, har vi en bredbåndsløsning, der passer til dig – og naturligvis til en god pris. 

Internet er vigtigt

Hvis man maler med en lidt bred pensel, kan man sige, at internettet er en forudsætning for at være en del af samfundet i Danmark. Dels fordi en stor del af os bruger de sociale medier som Facebook, Instagram, YouTube og Twitter til at holde kontakten med venner og familie, man måske ikke får set så ofte – men også hele vores offentlige sektor er i dag mere eller mindre internetbaseret. Det meste af de nødvendige gøremål, der normalt blev varetaget af Borgerservice, er i dag faciliteret online og åbent 24 timer i døgnet.

Dermed er det essentielt at have godt, stabilt og hurtigt bredbånd, så de nødvendige daglige gøremål ikke bliver en sten i skoen på dig, men derimod blot endnu en facet af internettets utallige muligheder.

Hos Telia har vi et bredt udvalg af gode internetløsninger og bredbånd priser, der er til at betale – uanset om du bruger nettet til mails, surf, streaming eller dit arbejde. Telia har bredbånd til alle behov – også til dit. 

Få det bedste internet med Telia

I kraft af internettets indtog er det ikke uvæsentligt at have godt og billigt internet. Hos Telia kan du vælge mellem mange forskellige internet- og bredbåndsløsninger, så du altid er sikker på at have den bedste internetløsning og bredbåndsforbindelse. Uanset om du rejser meget og gerne vil kunne tage din internetforbindelse med dig på farten, eller om du har en stationær computer, der skal have hamrende hurtigt internet, så har vi en løsning til dig – til en god pris.

Få det bedste internet du kan få hos Telia – Prøv Telia Home i dag og få fede features med i dit internetabonnement.