Telia Home Bredbånd.
Internet MED MEGET MERE.

Internet inkl. Telia TV, HBO eller en af vores andre valgfri services. Køb nu til 269 kr./md. og få gratis oprettelse.

0 Kr.

i oprettelse

Tjekker hastighed

Vi kan ikke finde dig


Vi kunne desværre ikke finde din adresse på
{{address}},
indtast dine oplysninger, så vil vi kontakte dig.

Du mangler at indtaste dit navn

Du mangler at indtaste email

Du mangler at indtaste telefonnummer

{{response}}

Vi beklager


Vi kan desvære ikke levere et bredbånd produkt på din adresse.

Anbefalet løsning på din adresse

{{ address.friendly }} kan vi levere

{{speed}} MBIT

+ {{numberOfVas}} services

Inkl. 1 valgfri service

{{price}}kr./md

Mindste pris i 6 måneder {{minimumPriceForBindingPeriod}} kr.

{{selectedProduct.productDescription}}
Fiber forudsætter fiberinstallation 995,-

Om løsningen

{{speed}} MBIT

+ {{numberOfVas}} services

Inkl. 1 valgfri service

{{item.monthlyPrice}}kr./md

{{product.productDescription}}
Fiber forudsætter fiberinstallation 995,-

Om løsningen

Service liste

2. Vælg dine services

Der er én valgfri service inkluderet i Telia Home, og du kan tilføje flere services til en lav merpris. Du kan løbende skifte dine valgte services i Mit Telia.

Du har valgt dine services

Du har ikke valgt nogen services

Telia Home kan maksimalt indeholde {{numberOfVas}} services

Hvis du ønsker andre services, skal du blot fravælge nogle af dem, som du har valgt.

Du skal vælge minimum én service

Du mangler at indtaste din addresse

Du skal vælge en adresse før du kan vælge dine services.

Valgfri services med i dit bredbåndOffice 365 Home

Office 365 Home

Med Office 365 Home får hele familien (op til 5 brugere) altid den nyeste version af de populære Office-programmer. Hent Office 365 Home til hjemmets computere, tablets og mobiler.

Telia Secure

Telia Secure

Lad dig beskytte af Telia Secure, imens du er på internettet, går på online shopping, ser videoer, lytter til musik og kommunikerer med familie og venner.

HBO Nordic film og serier med telia

HBO Nordic

Med HBO Nordic i dit abonnement hos Telia får du adgang til 5000 afsnit af de populæreste serier og hundredevis af film. Valgfri underholdning når det er bedst.

Telia TV - tv med valgfrihed

Telia TV

Med Telia TV kan du selv vælge dine kanaler og se tv på din smartphone, din tablet, dit Apple TV, din computer eller på dit tv med Chromecast eller AirPlay. 

Spotify

Spotify

Med Spotify har du frihed til at vælge at lytte til lige præcis det musik du har lyst til, lige fra heavy metal, til pop, klassisk musik og meget andet. Få adgang til millioner af musiknumre med Spotify i dit abonnement hos Telia.

Zetland

Zetland

Den digitale avis udkommer dagligt med få, gennemarbejdede historier med fokus på tidens vigtigste spørgsmål. Du får 2-5 artikler om dagen om alt fra politik, samfund og kultur til nye idéer.

Flipp

Flipp

Få adgang til det bedste indhold fra mere end 45 forskellige magasiner og ugeblade, lige fra Euroman, ALT for Damerne og Her & Nu til Anders And. Brug Flipp på både telefon og tablet.
Saml dit bredbånd, underholdning, tv og mobil
ét sted

Hos os kan du samle bredbånd, tv, underholdning og mobil ét sted. Du kan for eksempel tilvælge Telia TV som din valgfri service til dit bredbåndsabonnement. På samme måde kan du tilvælge valgfri services til de fleste af vores mobilabonnementer, for eksempel HBO Nordic, Zetland og meget mere.
bredbåndssignal

Bredbånd

Få stabilt og hurtigt bredbånd i dit hjem med Telia Home. Der følger en valgfri service med i dit abonnement; for eksempel HBO Nordic.

TV

TV

Med Telia TV kan du se dine favoritkanaler hvor som helst; på din smartphone, din tablet, dit Apple TV, din computer eller på dit tv med Chromecast eller AirPlay. 

Underholdning

Underholdning

Du kan få valgfri services med i både dit bredbånds- og mobilabonnement. Du kan frit vælge mellem HBO Nordic, Telia TV, Spotify (+49 kr. md.), Zetland, Office 365, FLIPP og Telia Secure

Mobiltelefoni

Mobil

Med et mobilabonnement fra Telia får du Nordens bedste 4G-netværk, og du kan bruge din telefon i Norden og Baltikum nøjagtig som du gør i Danmark – uden det koster ekstra. Og du kan naturligvis tilvælge de services, du har lyst til. 

Det bedst mulige bredbånd på tværs af teknologier

Hos Telia vil vi levere den bedst mulige bredbåndsforbindelse til dit hjem – og det gør vi. Helt uden, at du skal bruge tid på at finde det bedste match. Du skal med andre ord ikke bekymre dig om eller bruge tid på at finde den bedste teknologi til lige netop dit hjem. Det gør vi for dig. Vi undersøger alle tænkelige muligheder i forhold til at levere stabilt og lynhurtigt bredbånd til dig og vælger den løsning, der giver dig det bedste bredbånd. 

Hurtigt internet til din adresse

Præcis hvilken teknologi, du vil få, afhænger af flere faktorer som f.eks. din konkrete bopælsadresse, men du kan være sikker på, at vi undersøger mulighederne for bredbånd via hhv. TV-stikket, telefonstikket, fibernet eller 4G-netværket. Alt dette foregår, når du indtaster din adresse øverst her på siden.

Med udgangspunkt i din adresse undersøger vi alle mulighederne og præsenterer dig for den hurtigst mulige bredbåndsforbindelse til den skarpest mulige pris, som vi kan tilbyde.

Som en ekstra feature kan du samtidigt se, hvilke teknologier og bredbåndshastigheder vi alternativt kan tilbyde til din adresse. I mange tilfælde kan du nemlig opgradere din internethastighed fra Telia til hele 300 mbit., hvis du har brug for sanseløst hurtigt internet i hjemmet.

Er du i tvivl om, hvor hurtigt dit nuværende bredbånd er, kan du teste hastigheden på dit internet med vores hastighedstest. Med hastighedstesten får du et nemt og hurtigt overblik over den aktuelle hastighed på dit internet, så du kan vælge lige præcis det bredbåndsabonnement, der passer til dine behov.

Bedste bredbånd i Danmark

I Telia har vi et bredt udvalg af forskellige bredbånds- og internetløsninger, der alle har det til fælles, at de er hurtige og stabile. Vi ønsker kun at levere den for dig bedste løsning, og derfor er der også stor forskel på vores forskellige bredbåndsløsninger. Uanset hvad dit behov for bredbånd er, har vi en løsning, der passer dig. Alt lige fra mobilt bredbånd via 4G nettet og lynhurtigt fibernet-bredbånd til xDLS- og coax-forbindelser. Er du ikke helt med på, hvad vi mener, når vi snakker om xDSL, coax og fiber, og hvad forskellen egentlig er på de forskellige løsninger, så kan du finde masser af svar på vores faktaside.

Det er endnu ikke alle steder, det er muligt at levere fibernet, men netværket udbygges konstant, så det er kun et spørgsmål om tid, før hele Danmark kan få bredbånd via fiber. Men selvom du bor udenfor fibernettets nuværende dækningsområder, så betyder det ikke, at du må tage til takke med langsomt internet.

Hos Telia tilbyder vi dig altid den bedste bredbåndsløsning, vi kan, og det kan være via såvel telefonstik, antennekabel, 4G netværket eller fibernet. Vores bredbånd er hurtigt og stabilt, og vi smider endda lidt ekstra services som f.eks. Spotify, HBO Nordic, Telia TV m.m. med i pakken, når du vælger bredbånd fra Telia Home.

Hurtigt bredbånd er en del af hverdagen

Internettet er her, der og alle vegne. Vi har taget internettet til os i en grad, der næppe var nogen, der kunne have forudset for bare 20 år siden. Udviklingen hilser vi hos Telia velkommen, og vi forstår, at internettet er en del af dit liv. Derfor skal det ikke være noget, du skal bekymre dig om. Tværtimod. Bredbånd og internet skal bare virke, være hurtigt og – ikke uvæsentligt – være så billigt som muligt. Uanfægtet dit behov, har vi en bredbåndsløsning, der passer til dig – og naturligvis til en god pris. 

Internet er vigtigt

Hvis man maler med en lidt bred pensel, kan man sige, at internettet er en forudsætning for at være en del af samfundet i Danmark. Dels fordi en stor del af os bruger de sociale medier som Facebook, Instagram, YouTube og Twitter til at holde kontakten med venner og familie, man måske ikke får set så ofte – men også hele vores offentlige sektor er i dag mere eller mindre internetbaseret. Det meste af de nødvendige gøremål, der normalt blev varetaget af Borgerservice, er i dag faciliteret online og åbent 24 timer i døgnet.

Dermed er det essentielt at have godt, stabilt og hurtigt bredbånd, så de nødvendige daglige gøremål ikke bliver en sten i skoen på dig, men derimod blot endnu en facet af internettets utallige muligheder.

Hos Telia har vi et bredt udvalg af gode internetløsninger og bredbånd priser, der er til at betale – uanset om du bruger nettet til mails, surf, streaming eller dit arbejde. Telia har bredbånd til alle behov – også til dit. 

Få det bedste internet med Telia

I kraft af internettets indtog er det ikke uvæsentligt at have godt og billigt internet. Hos Telia kan du vælge mellem mange forskellige internet- og bredbåndsløsninger, så du altid er sikker på at have den bedste internetløsning og bredbåndsforbindelse. Uanset om du rejser meget og gerne vil kunne tage din internetforbindelse med dig på farten, eller om du har en stationær computer, der skal have hamrende hurtigt internet, så har vi en løsning til dig – til en god pris.

Få det bedste internet du kan få hos Telia – Prøv Telia Home i dag og få fede features med i dit internetabonnement.

Hastighedstest

Hastighedstest

Test din bredbåndshastighed og få svar på, om hastigheden matcher dine behov.

MitTelia

Mit Telia

Administrer dine abonnementer og services på Mit Telia.

Hjælp

Hjælp

Har du behov for hjælp eller vejledning til Telia bredbånd? Få svar på alle dine spørgsmål på vores hjælpesider.