TELIA HOME BREDBÅND: 
DET BEDST MULIGE INTERNET TIL HJEMMET

Gratis oprettelse. God dækning. Stabilt internet. 
Og masser af services til særpris. 

0 Kr.

i oprettelse

Tjekker hastighed

Vi kan ikke finde dig


Vi kunne desværre ikke finde din adresse på
{{address}},
indtast dine oplysninger, så vil vi kontakte dig.

Du mangler at indtaste dit navn

Du mangler at indtaste email

Du mangler at indtaste telefonnummer

{{response}}

Vi beklager


Vi kan desværre ikke levere et bredbåndsprodukt på din adresse.

Anbefalet løsning på din adresse

Telia anbefaler
{{ address.friendly }} kan vi levere

Andre muligheder

Service liste

Tilvælg en service

Som Telia-kunde kan du tilkøbe bl.a. HBO, Spotify m.m.

Du har valgt dine services

Du har ikke valgt nogen services

Telia Home kan maksimalt indeholde {{numberOfVas}} services

Hvis du ønsker andre services, skal du blot fravælge nogle af dem, som du har valgt.

Du skal vælge minimum én service

Du mangler at indtaste din addresse

Du skal vælge en adresse, før du kan vælge dine services.


Priser og betingelser

Bredbåndsabonnement: Mindstepris fremgår af valgte bredbåndspakke ovenfor. (Bet. adm ved valg af Giro 49 kr./md.). 30 dages opsigelse. Generelt forbehold: Forbehold for, at Telia kan levere på adressen og eventuel ledig bærelinje samt anvendeligt telefon-, kabeltv-stik eller tilstrækkelig 4G-dækning. Se Telia.dk/bredbaandsfakta. Valgfri services: 30 dages opsigelse. Visse services kan have en merpris hvis valgt.


Masser af fordele med Telia Home bredbånd

Med bredbånd fra Telia skal du ikke bekymre dig om hastighed eller stabilitet. Med Telia HOME er du nemlig sikret stabilt internet og god dækning. Og du får altid gratis oprettelse og en wi-fi-router med i prisen. Mangler du services? Så kan du tilkøbe dem, du har brug for, til skarpe priser.


Gratis oprettelse

Gratis oprettelse

Du får altid gratis oprettelse. Det gælder også en eventuel etablering af fiberforbindelse (forudsætter, at der ikke er behov for gravearbejde).

 

Data i EU

Bedst mulige forbindelse

Din adresse afgør teknologien bag – og hastigheden af – dit internet. Og vi kan altid levere adressens bedst mulige løsning.

Wi-fi-router

Wi-fi-router

Din wi-fi-router medfølger i prisen – det manglede da bare.
Services

Stabilitet og dækning

Med Telia Home Bredbånd er du sikret stabilt internet og god dækning – hvor som helst og når som helst.

Services

Services til skarpe priser

Som Telia-kunde kan du tilkøbe bl.a. HBO, Spotify m.m. Få fx Telia TV for kun 99 kr./md.
Regning

Én samlet regning

Lad os gøre det let og overskueligt for dig – og samle alle husstandens abonnementer (både mobil og bredbånd) på én regning.

HVAD ER BREDBÅND – EN SIMPEL DEFINITION

Bredbånd er en teknologi, som gør det muligt at overføre store mængder data ved at anvende en stor båndbredde – deraf navnet. Teknologien benytter bl.a. kabler af optiske fibre. En mere teknisk forklaring er, at bredbånd er et signal eller kredsløb, som indeholder eller kan håndtere et forholdsvist bredt spektrum af frekvenser.

En specifik bredbånd-definition er dog svær at komme med. Ordet "bredbånd" bruges nemlig også om de kabler, stik etc., som udnytter teknologien. Du har sikkert hørt udtrykket, at der "bliver lagt bredbånd". I Danmark bruges bredbånd oftest, når vi snakker om internet i hjemmet generelt. Bredbåndsfakta om de forskellige teknologier og hastigheder.

"Internet" bruges ofte om bredbånd, selvom det ikke er helt korrekt. Bredbånd er din forbindelse til internettet, ligesom de gamle modem- og ISDN-forbindelser. IT- og Telestyrelsen har tidligere defineret bredbånd som værende minimum 2 Mbit/s. Vi leverer hastigheder på over 300 Mbit/s.

HVILKEN BREDBÅNDSUDBYDER SKAL JEG VÆLGE?

Der er mange internetudbydere i Danmark. Så hvem skal du egentlig vælge, når du gerne vil have godt og stabilt bredbånd? Du kan med fordel kigge på, hvilken hastighed de kan levere på din adresse, hvor stabilt det er, om du kan kombinere med andre løsninger og billige services. Du kan f.eks. få HBO og Spotify med til særpris i dit bredbåndsabonnement hos os.

Vi har Nordens bedste netværk. Du kan nemt og hurtigt få overblik over både hastighed og pris ved at taste din adresse ind øverst på siden. Så får du vist alle muligheder for fastnet, da vi leverer bredbånd og internet til hele Danmark. Du skal heller aldrig bekymre dig om hastighed eller stabilitet, da du altid er sikret stabilt internet og god dækning hos os.

Du får altid gratis oprettelse og en wi-fi-router med i prisen, når du vælger internet hos os. Vi giver dig samtidig den bedst mulige forbindelse og løsning. Test din nuværende internethastighed, og sammenlign med de høje hastigheder, du kan få hos os. Vi leverer hastigheder på mellem 10 og 300 Mbit.

Få styr på dine behov - Hvor meget har jeg brug for?

Det er vigtigt, at du tænker over, hvad dine behov er, inden du vælger bredbånd. På den måde vælger du hverken en løsning, som er for langsom eller for dyr. Som tommelfingerregel bør du altid vælge en internetløsning, hvor du får lidt mere, end du har behov for. På den måde er du sikret, hvis du får brug for mere i perioder. Du bl.a. se hastighed, priser og regninger i Mit Telia.

Skulle det vise sig, at du alligevel ikke har behov for den hastighed, du har valgt i første omgang, kan du nemt ændre den. Vi står altid klar til at guide dig, hvis du har brug for hjælp – både digitalt og i din lokale Telia-butik. Nedenfor finder du en kort guide til, hvordan du får styr på dine behov.

Download- og upload-hastighed er to centrale begreber, når vi snakker bredbånd. Downloadhastigheden betegnes ofte som den vigtigste af de to.

Downloadhastighed fortæller dig, hvor hurtigt du kan hente information ned fra internettet. Det kan f.eks. være, når du læser indhold på nyhedsmedier. Upload-hastighed fortæller modsat, hvor hurtigt du kan lægge information op. Det er bl.a. relevant, når du skal sende mails, billeder eller film.

  • 10-19 Mbit – god til flere enheder på internettet samtidig. F.eks. tablet, fjernsyn og konsol
  • 20-49 Mbit/s – Nødvendigt, hvis du spiller online spil, downloader film eller streamer tv
  • 50-99 Mbit/s – Hvis flere spiller online eller ser HD-film samtidig, skal du min. bruge 50 Mbit/s
  • +100 Mbit/s – Til husstande med flere familiemedlemmer, som ofte er på nettet samtidig. Høje hastigheder er nødvendige, hvis I downloader og streamer store mængder data

Upload-hastigheden er som regel mindre end download-hastigheden på dit internet, hvis du har bredbånd via kobber eller kabel-tv. Får du i stedet internet via fiber, har du som regel mulighed for såkaldt symmetrisk bredbånd, hvor hastigheden på de to er den samme. Det er dog sjældent nødvendigt.

Vær opmærksom på, at for ADSL og mobilt bredbånd kan den effektive hastighed være lavere end annonceret. Det skyldes, at hastigheden afhænger af en lang række parametre, såsom afstanden til centralen eller masten. Få det optimale ud af dit internet med den rigtige placering af router og vores wi-fi-guide.

Vi har altid lave bredbåndspriser til dig

Nu har du styr på dine behov og hastigheder. Så er tiden kommet til at kigge på bredbåndspriserne. Du kan finde billigt bredbånd med den ideelle hastighed ved at indtaste adressen øverst på siden. Så får du vist dine muligheder, hvorefter du nemt kan lave en prissammenligning af de forskellige muligheder for bredbånd, vi leverer på din adresse.

De lave bredbåndspriser er fuldstændig transparente. Vi sender dig ikke pludselig ekstraregninger på dit abonnement. Du betaler kun den pris, der står her på siden. Dine ekstra services bliver automatisk lagt oveni din bredbåndspris, hvis du vælger disse.

Du bestemmer med andre ord selv, hvad dit bredbånd koster. Vi garanterer, at du altid får stabilitet og god dækning med alle vores bredbåndsløsninger – hvor som helst og når som helst. Din wi-fi-router medfølger i prisen modsat hos andre internetleverandører. Det manglede da bare. Du kan se alle vores 4G-routere til mobilt bredbånd via linket.

Bredbåndshastighed: Hvad skal du vælge?

Som vi tidligere har skrevet, afhænger internethastigheden af din adresse. Når du taster adressen ind, viser vi dig med det samme, hvilken internethastighed og -pris, vi kan tilbyde dig på tværs af teknologier. Vi fortæller dig også, hvordan vi leverer det – f.eks. via dit kabel-tv-stik.

Din bredbåndshastighed afhænger nemlig af, hvordan vi kan levere internet til dig. Telefonstikket og 4G kan være nok for mange, men de har deres begrænsninger. Hastighederne kan blive meget højere, når du får internet via kabel-tv-stikket eller fiber. Her kan download- og upload-hastighederne blive meget høje. Se sammenligning af bredbåndshastigheder her.

Forskellen på bredbåndshastighederne fra kabel-tv-stikket og fiber er typisk forskellige upload-hastigheder. Fiber kan give dig symmetriske hastigheder, som vi tidligere har nævnt. Hastighederne på bredbånd via kabel-tv-stikket vil dog være nok for langt de fleste.

Hvor hurtigt bredbånd kan jeg få hos Telia:

  • 24/5 Mbit/s
  • 50/10 Mbit/s
  • 100/25 Mbit/s
  • 300/60 Mbit/s

Med bredbåndshastigheder på op til 300 Mbit/s kan du få lynhurtigt internet, uanset hvad dine behov er. Hastighederne på 50 Mbit/s og over giver rigelig med hastighed, selvom I er flere på nettet samtidig, som sidder og gamer og streamer løs. Kom godt i gang med dit bredbånd.

30-50 Mbit/s vil i langt de fleste være rigeligt, selvom I har flere computere og vil være online på samme tid, uden at I skal gå på kompromis med kvalitet og hastighed.

Nem sammenligning af internet til hjemmet og sommerhus

Vi leverer internet over hele Danmark. Derfor kan du selvfølgelig også få vores kvalitetsinternet leveret til sommerhuset. Tjek muligheden for bredbånd i sommerhuset eller fritidsboligen øverst på siden. Har du ikke allerede billigt bredbånd hos os, kan du samtidig teste, hvor hurtigt bredbånd du kan få derhjemme.

Et godt alternativ til bredbånd via kabler og stik er mobilt bredbånd. Her vil du få samme lave priser og gode hastigheder, uden at der skal lægges kabler. I stedet får du trådløst bredbånd via en mobil router, der fanger signalet via 4G. Senere vil du kunne få mobilt bredbånd via 5G. Mobilt bredbånd kan være en perfekt løsning til bl.a. afsidesliggende sommerhuse og boliger.

Hvorfor ikke samle mobil og bredbånd i én billig og effektiv løsning? Jo mere I samler, jo billigere bliver det. På den måde kan hele familien fri data og bredbånd til hjemmet, og I kan spare mange hundrede kroner hver eneste måned ved at tilkøbe ONEMORE mobilabonnementer.

Få bredbånd med og uden tv

Når du vælger bredbånd hos os, kan du kombinere det med andre af vores innovative og billige produkter. Du kan f.eks. få bredbånd med tv. Med Telia TV kan du skræddersy dine tv-pakker til dine behov. På den måde slipper du for at skulle have en masse kanaler, du aldrig ser.

Sammensæt din egen tv-pakke, og se det hele på computeren, fjernsynet, mobilen etc. via bredbånd og wi-fi. Du behøver selvfølgelig ikke vælge bredbånd med tv for at få glæde af vores høje bredbåndshastigheder. Det er et tilvalg. Som standard er vores bredbånd uden tv.

Du kan også vælge Telia TV, selvom du ikke har os som internetudbyder. Men ved at samle bredbånd og tv samt andre abonnementer, får du én samlet regning med en pris, andre udbydere får svært ved at matche. Ligesom med vores mobile bredbånd kan du tage din tv-pakke med dig på farten og i udlandet.

Muligheden for tv sammen med dit bredbåndsabonnement gør det endnu nemmere at få det maksimale ud af dit internet. Du får billigt bredbånd og tv til alle i husstanden, og alle kan tage deres yndlings-kanaler, -film og -streamingtjenester med sig via den brugervenlige app. I kan se tv via bredbånd/wi-fi med vores boks, Chromecast, Apple TV, Apple Airplay, appen samt en række browsere.

Med vores bredbåndshastigheder og stabile net vil du aldrig opleve problemer. Heller ikke selvom I er mange på samtidig. Så er det bare at sætte sig godt til rette og nyde de uendelige mange timers underholdning vores bredbånd og tv-pakker giver dig.

Bredbånd eller mobilt bredbånd? Måske er både-og løsningen

Forskellen på almindeligt bredbånd og mobilt bredbånd er hastigheden og mobiliteten. Almindeligt bredbånd får du typisk via et stik i væggen. Du kan få bredbånd via 4G derhjemme, så du ikke skal bøvle med kabler, når du bare gerne vil på internettet. 

Placeringen af routeren er vigtig uanset typen af bredbånd. Selvom du har en høj bredbåndhastighed, kan en forkert placering af routeren betyde, at rækkevidden og hastigheden begrænses. Størrelsen på hjemmet, tykkelsen af væggene, antal etager og meget andet har indflydelse på forbindelsen.

Oplever du stadig, at din wi-fi-forbindelse ikke er lige så hurtig, som den burde være, selvom du har placeret routeren så optimalt som muligt? Så kan du med fordel læse vores wi-fi-guide, hvor vi har samlet tips til, hvordan du kan forbedre både hastighed og rækkevidde på dit wi-fi.

Wi-fi-guiden kan også være god at kigge i, selvom du faktisk oplever, at du har hurtigt internet. For måske kan du få endnu hurtigere og mere stabilt internet, hvis du følger rådene og tipsene i guiden. Der er både helt enkle tips samt de mere tekniske af slagsen, hvis du har mod på det.

Mobilt bredbånd er perfekt til dig, der ofte er på farten eller har en fritidsbolig. Det er et rigtig godt supplement til bredbåndet derhjemme. Du vil endda kunne tage det mobile bredbånd med dig ud i Europa, uden at det koster ekstra. Du kan få 4G og 4G+ i stort set hele landet. Se dækningen i dit område her.

Vi anbefaler dog ikke, at du bruger mobilt bredbånd som din primære internetforbindelse derhjemme. Du vil få meget mere med almindeligt bredbånd.

Få internet via kabel-, antenne- og telefonstikket

Der er forskellige stik til forskellige typer bredbånd. Som udgangspunkt er der tre forskellige stik, hvor den tredje er en kombination af de to første, hvis du får internet via telefonstikket. Du kan også få bredbånd via antennestikket og fiber.

Det er nemt at skifte til os og få billigt og stabilt internet. Det er bare at tilslutte bredbåndsudstyret den dag, din forbindelse bliver aktiveret. Vi sender det selvfølgelig til dig, men du kan også hente det i din lokale Telia-butik, hvis du hellere vil det.

Multistikket ligner det stik, du bruger i din computer, når du skal tilslutte et netværkskabel direkte. Et 3-polet-stik består af tre linjer – to lodrette og en vandret – som tilsammen danner en form for hus eller firkant, hvor den nederste streg mangler. Den sidste er en kombination af de to.

Har du bredbånd via kabel- eller fibernet, har du typisk to forskellige stik. Der er et rundt stik med et hul i midten. Det er stikket til kabelnettet. Fibernettet er det samme som multistikket, som vi beskrev tidligere. Få styr på bredbåndsfakta og de forskellige teknologier.

SLIP FOR LANGE BINDINGER MED VORES ABONNEMENTER

Ingen gider lange bindinger. Derfor kan du frit opsige dit bredbåndabonnement og skifte til en anden udbyder efter 30 dage. Du skal dog være opmærksom på, at de servicer, du har tilvalgt, også vil forsvinde, når du opsiger abonnementet.

Vi tror på, at det skal være nemt at skifte bredbåndsudbyder. Det er bl.a. derfor, vi altid har gratis oprettelse – også ved en eventuel etablering af fiberforbindelse. Vi arbejder stenhårdt på at levere den bedst mulige forbindelse til dig til den lavest mulige pris hver eneste dag.

VI DÆKKER HELE DANMARK – FRA ESBJERG TIL BORNHOLM

Vi har næsten 100% bredbåndsdækning i Danmark takket være vores opdaterede og udbyggede net af master og kabler over hele landet. Vi har faktisk Nordens bedste netværk. Det betyder, at du kan få hurtigt og stabilt bredbånd, uanset om du bor i Aalborg, på Bornholm eller i Odense.

Indtast din adresse øverst på siden. Så får du med det samme vist de bredbåndsabonnementer, du kan vælge mellem og de gode priser, vi tilbyder. Du er også velkommen til at tjekke, hvad du kan få af internet i sommerhuset eller fritidsboligen. Vores bredbåndsdækning dækker hele Danmark.

VI HAR OGSÅ LAVE PRISER PÅ BREDBÅND TIL ERHVERV

Her på siden kan du se alle vores bredbåndsabonnementer til privatpersoner. Vi har selvfølgelig også internet til erhverv. Vi har delt vores erhverv op efter antallet af medarbejdere. Det gør det nemmere for dig at få den rigtige løsning til dine behov.