Få hurtigT bredbånd og 2 måneder til 0 kr.

Få hurtigT bredbånd og 2 måneder til 0 kr.

Få mere fart på dit internet med Telia bredbånd og slip for afbrydelser. Bestil nu, så får du de første 2 måneder og oprettelsen til 0 kr.

Få mere fart på dit internet med Telia bredbånd og slip for afbrydelser. Bestil nu, så får du de første 2 måneder og oprettelsen til 0 kr.

Guide: Hvilken hastighed har du brug for?


10-20 Mbit

10-20 Mbit

Du surfer på nettet, tjekker e-mails, er på de sociale medier og streamer video: 10-20 Mbit er godt.

10-20 Mbit

10-20 Mbit

Du skal kunne søge hurtigt på nettet, bruge programmer online og streame video: 10-20 Mbit er godt.

20-30 Mbit

20-30 Mbit

Du har et lidt større hastighedsbehov, da du vil kunne spille onlinespil uden forsinkelser: 20-30 Mbit er godt.

10-30 Mbit

10-30 Mbit

I har brug for lidt højere hastighed, da I er flere, der deler forbindelsen, og vil kunne bruge internettet til det hele: 10-30 Mbit er godt.

Slå til nu og få de første 2 måneder til 0 kr.

Vælg, om du vil have 10 Mbit bredbånd eller den maksimale hastighed, som vi kan levere til din adresse (20-50 Mbit). Den maksimale hastighed varierer alt efter, hvor du bor, fordi ikke alle adresser kan få de højeste hastigheder. Tjek, hvilken hastighed vi kan levere til din adresse.

10 Mbit
Bredbånd


En stabil bredbåndsforbindelse


Download op til

10 Mbit

 

Minimumshastighed

5 Mbit

 

Upload

1 Mbit


0,-/md.

i de første 2 måneder

 

Derefter

199,- pr. md.


Oprettelse: 0 kr. Inkl. Wi-Fi router

Min. pris 6 mdr. 796 kr.

Tjek din hastighed

Max hastighed
Bredbånd


Højest mulige hastighed på din adresse


Download

20-50 Mbit

 

Minimumshastighed

10-40 Mbit

 

Upload

2-10 Mbit


0,-/md.

i de første 2 måneder

 

Derefter

249,- pr. md.


Oprettelse: 0 kr. Inkl. Wi-Fi router

Min. pris 6 mdr. 996 kr.

Tjek din hastighed
Hastighedstest af internet forbindelse

Hastighedstest af din nuværende forbindelse

Mål din internet hastighed, og se om du får hvad du betaler for.

Bredbåndstelefoni

Bredbåndstelefoni

Drop dit dyre fastnetabonnement og få i stedet en samlet løsning med Telia Bredbånd og bredbåndstelefoni. Det koster ikke noget, at få overflyttet dit nummer.

Leder du efter mobilt bredbånd?

Leder du efter mobilt bredbånd?

Så se vores tilbud på mobilt bredbånd inklusiv en hurtig Huawei E5186 router.

Spørgsmål og svar om bredbånd


Det er let at tjekke. Klik her og udfyld formularen, så vil du kunne se, hvilken bredbåndshastighed vi kan levere til din adresse.

Det tager normalt 5-14 hverdage, hvis du ikke har bredbånd i forvejen. Du har også mulighed for selv at vælge en dag, hvis du har særlige ønsker til, hvornår forbindelsen skal åbnes.

Hvis du har bredbånd hos en anden leverandør, kan vi opsige din nuværende bredbåndsforbindelse, hvis den leveres via telefonstikket. Så tager det normalt 30 dage at skifte, da det er opsigelsesperioden hos din nuværende leverandør. Vi sikrer, at du skifter direkte over til Telia bredbånd, når den udløber, så du hele tiden har bredbånd. Har du bredbånd via kabel tv stikket eller fiber, skal du selv sørge for at opsige.

Hvis du får dit nuværende bredbånd leveret via et telefonstik, så gør vi det for dig og sikrer en let overgang. Du skal så bare vælge det samtidigt med, at du bestiller bredbåndsforbindelsen. Husk at vi skal bruge dit kundenummer hos din nuværende leverandør.

Hvis du får leveret dit nuværende bredbånd på en anden måde, fx. via kabel tv eller fiber, skal du selv opsige din forbindelse.

Nej, oprettelsen er lige nu på 0 kr. Vi tager heller ikke noget for fragten eller den medfølgende router.

Du får en Technicolor TG799 router tilsendt med dit bredbånd. Den er hurtigt installeret – og giver dig både trådløst WiFi, internet via netværkskabel og understøtter bredbåndstelefoni.

Nej, du får en ny router med indbygget trådløst WiFi og mulighed for bredbåndstelefoni med for 0 kr.

Ja, du får en trådløs internet router med, så du har WiFi og kan gå trådløst på internettet i din bolig.

Nej, det er rigtigt nemt, og det hele er med i pakken du modtager. Du tager bare routeren ud af pakken, tilslutter den via telefonkablet til dit telefonstik og sætter strømstikket i. Så tager det normalt 5-10 minutter for routeren at få forbindelse, og du kan derefter gå på internettet. Du kan forbinde de enheder, som du vil på nettet med, via enten WiFi eller et kabel.

Telia bredbånd leveres gennem telefonstikket, så derfor er det nødvendigt, at du har et. Hvis du ikke har et allerede, kan vi sende en tekniker ud, der kan installere et for 895 kr.

Det kan vi. Vi sender en tekniker ud, som koster 895 kr. Teknikeren vælges samtidigt med at du bestiller.

Nej, med en Telia bredbåndsforbindelse er der ingen begrænsninger for, hvor meget du kan downloade og uploade.

Ja, du kan vælge bredbåndstelefoni samtidigt med at du bestiller. Det koster 0 kr. at få overført dit nuværende telefonnummer.

Bredbåndstelefoni svarer til gammeldags fastnettelefoni, men forbindelsen leveres via din bredbåndsforbindelse, så det er billigere. Du kan læse mere her.

Ja, du kan se mulighederne her.

Både navnet på din WiFi enhed og koden til den står på bagsiden af den router, som vi sender til dig.

Så tag et kig i vores hjælpe sektion under Internet og Bredbånd i hjemmet.

Bedste bredbånd i Danmark

Er du på udkig efter det bedste internet i Danmark, har vi hos Telia flere muligheder. Vores bredbåndsforbindelser er hurtige og stabile, og du får ubegrænset download, så du kan surfe, streame og spille lige så tosset, du vil. Endda til gode priser.

Du vælger selv, hvilken hastighed du gerne vil have. Som Danmarks bedste internetudbyder giver vi dig også ekstra fordele, når du vælger Telia. Vores bredbånd er også så nemt at installere, at det ikke tager mange minutterm før du er på nettet. Har du brug for hjælp til opsætning, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe.

Hurtigt internet og bredbånd priser du kan betale

Hos Telia har vi ikke bare billigt internet. Du får alle vores internetabonnementer til en skarp pris samt en masse andre fordele. Uanset hvilket bredbånd du vælger hos os, får du også en sikker og stabil internetforbindelse. Du kan også få dit Telia bredbånd med dig overalt med mobilt bredbånd via 4G-netværket.

Vi er alle på internettet flere gange i løbet af dagen, hvor vi tjekker mails, spiller spil, deler dokumenter og meget andet. Derfor er det nødvendigt med hurtigt bredbånd i de fleste hjem i dag, men det skal samtidig også være til en fornuftig pris. Telia har gode og stabile forbindelser til billige priser, hvor du selv kan bestemme hastigheden på internettet. På den måde får du internet og mobilt bredbånd til en hastighed og pris, der passer til lige præcis dine behov. Telia giver dig nogle af landets skarpeste internet-priser.

Billigt bredbånd med mange fordele

Når du har internet hos Telia, får du hurtigt og billigt internet, som du selv nemt kan installere. Hvis du gerne vil have internet fra os, kan du tjekke, om vi leverer til din adresse. Telia leverer bredbånd til det meste af landet, men internethastigheden kan variere.

Du bestemmer helt selv, hvor hurtigt dit internet skal være. Uanset hvilken bredbåndsforbindelse du vælger, får du nogle af landets billigste internet-priser. Der er ingen begrænsninger for, hvor meget du kan downloade og uploade, når du får vores billige internet – kun hvor hurtigt det går.

God forbindelse til billige internet priser

Hos Telia går vi meget op i at give dig en god og sikker internetforbindelse. Du får vores internet direkte igennem dit telefonstik. Vi har to forskellige bredbåndspakker hos Telia, og du kan altid finde en hastighed, der passer til lige præcis dit behov.

Hvis du er i tvivl om, hvor hurtigt dit bredbånd er, kan du teste din internethastighed, så du får et præcist billede af din aktuelle hastighed. Når du har testet din hastighed, kan du også nemmere vælge det helt rigtige bredbåndsabonnement, så du får den rette hastighed og pris.

Til dig der både vil have billigt internet og tv i samme pakke, har vi Telia TV. Med Telia TV får du stadig gode priser på internet, samtidig med at du kan vælge de kanaler, du bedst kan lide. Der er mange fordele med Telia TV – du kan bl.a. starte forfra, se tv overalt og leje film direkte på dit tv.

Billig internet og bredbåndstelefoni

Når du først har billigt internet fra Telia, kan du også få alle de mange andre fordele, vi har til vores kunder. Med bredbåndstelefoni kan du droppe dit dyre fastnetabonnement, og få en samlet løsning på en god internet-pris for både Telia Bredbånd og bredbåndstelefoni.

Det er ikke kun vores internetpriser, som er billige. Jo flere services og produkter du kombinerer hos Telia, jo billigere kan vi gøre det for dig. Du får eksempelvis et bredbåndstelefoni-abonnement med oveni, når du køber Telia Bredbånd – du betaler kun for det, du taler.

Hos Telia er billigt internet ensbetydende med godt og hurtigt internet, men det stopper ikke her. I alle vores abonnementer med skarpe priser på internet, får du alt udstyret med gratis. Det betyder, at vores priser på internet altid er gennemskuelige, og du ved, hvad du betaler.

(Mobilt) bredbånd til priser du kan betale

Når vi taler om nemt og billigt internet, er det selvfølgelig også værd at nævne mobilt bredbånd. Med mobilt bredbånd har du altid bredbånd, uanset hvor i landet du befinder dig – selvfølgelig stadig til vores gode priser.

Som om det ikke var nok med gode priser på billigt internet, kan du også vælge mellem flere valgfrie services oveni dit mobile bredbånd – til de fleste af abonnementerne. Du kan eksempelvis vælge HBO, Roam Like Home Europa og Telia TV.

Med mobilt bredbånd fra Telia får du et 4G-netværk i verdensklasse, så du har lynhurtigt bredbånd både ude og hjemme. Du får altså et væld af services oveni en skarp pris på dit internet hos Telia.