TELIA ERHVERV

Som erhvervsdrivende er der altid nok at se til

Med erhvervstelefoni fra Telia kan du fokusere på det, du brænder for, uden at bekymre dig om forbindelsen. Vi dækker nemlig hele landet med et stærkt netværk, og sidder altid klar med løsninger og rådgivning, der passer til din virksomhed.

Det er vores måde at gøre din arbejdsdag en smule nemmere.

3 gode grunde til at vælge Telia Erhverv

Lad aldrig en dårlig forbindelse stå i vejen for en god handel

Med erhvervstelefoni fra Telia er du altid koblet op på et stærkt netværk – uanset hvor i landet, du befinder dig.

Som Nordens største teleselskab leverer vi alt fra enkelte mobilløsninger til avancerede IT- og kommunikationsløsninger, der gør det nemt og trygt for dig at drive virksomhed.

Vi har aldrig for travlt til at give dig ro i maven

Som erhvervsdrivende har du nok at se til. Og det kræver den rigtige viden at få mest muligt ud af tidens nye, digitale muligheder. Med Telia får I et hold af erhvervsrådgivere, der er klar til at hjælpe jer med at finde løsninger, der passer til lige præcis jeres virksomhed.

I får den samme professionelle rådgivning, uanset om I kigger forbi en af vores butikker, tager et personligt møde, klarer det hele online eller over telefonen.

Med mobilomstilling misser du aldrig et opkald

Touchpoint sikrer at det altid er en professionel oplevelse at ringe til din virksomhed I en travl hverdag, er der visse ting, der gerne må være enkle. Med vores omstillingsløsning, kommer du hurtigere og nemmere i kontakt med de rette mennesker i virksomheden.

 

Vil du vide mere?

Ring til os

Mandag-torsdag kl. 8-16
Fredag kl. 8-15

88 93 79 87

Få rådgivning i butik

Vi er klar i 31 butikker til at hjælpe, når I har brug for det.

BLIV RINGET OP

Oplys din info herunder, så kontakter vi dig

Forskellige mobilabonnementer til alle størrelser virksomheder

Virksomhedens størrelse afspejler altid behovet for mobilabonnementet. Derfor gør vi også en ekstra indsats for at kende dig og din virksomhed, så vi kan rådgive dig til de abonnementer og løsninger, der passer til netop dine behov. Og uanset hvad du vælger, får du altid 5G ready abonnement, fri tale, sms og mms samt en masse attraktive services, der gør livet med virksomhed nemmere.

Book et møde

Skal vi hjælpe dig med at finde den rette løsning ti ldin virksomhed?
Udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig med uforpligtende rådgivning om den rette løsning til netop din virksomhed

  1. Erhverv
  2. Bliv forbundet