TELIA ERHVERV

Forbinder Erhvervslivet

Som Nordens største teleselskab er Telia erhvervslivets digitale partner. Vi sikrer, at I har et stærkt netværk og de rigtige digitale løsninger, så jeres forretning kan vokse med fremtidens muligheder.

 • Telefoni
 • Omstilling
 • Internet
 • Telefoni
 • Omstilling
 • Internet

Oplev værdien af en god forbindelse

Gør arbejdsdagen nemmere med telefoni og internet fra Telia Erhverv.

Vi sikrer stabile forbindelser på alt fra enkle mobilløsninger til avancerede IT- og kommunikationsløsninger, så I kan fokusere på at drive jeres forretning. Og vi står altid klar med personlig rådgivning for at finde de rette løsninger til netop jeres behov.

Mobilabonnementer

Mobiltelefoni til virksomheder

Hos Telia har vi mobilabonnementer til alle behov, så I altid er sikret en god forbindelse. Læs mere her for at finde netop de abonnementer, I har brug for.

MOBILT BREDBÅND

Mobilt bredbånd fra Telia Erhverv

Lynhurtigt mobilt bredbånd giver fuld fleksibilitet til dine medarbejdere. Find jeres løsning her.

Fremtidens arbejdsplads

Effektivitet og fleksibilitet er vigtige for jeres virksomheds succes. Med løsninger fra Telia er I klar til nye og mere digitale måder at arbejde på.

Lad jeres medarbejdere arbejde der, hvor de arbejder bedst. Giv dem friheden af en fleksibel hjemmearbejdsplads, der er bygget til at koble på og klare møder online.

Nem omstilling

Tilkøb Touchpoint Standard for kun 29 kr./md.pr. bruger. Touchpoint Standard er en omstillings-app, hvor I kan:

 • Sende opkald videre til den rette medarbejder ved ferie og sygdom
 • Oprette svargrupper – fx ’kontor’ og ’salg’
 • Give kolleger og receptionister overblik over, hvornår man er ledig
Teams med telefoni

Teams med telefoni - én samlet løsning

Ring og modtag opkald via Teams både på computer, tablet og mobil - fra én samlet platform. Teams med telefoni fra Telia er enkelt, effektivt og tidsbesparende.

Dedikeret rådgivning

Det kræver den rigtige viden at få det meste ud af tidens nye, digitale muligheder. Med Telia får I et hold af erhvervsrådgivere, der er klar til at hjælpe jer med at finde løsninger, der passer til lige præcis jeres virksomhed. I får den samme professionelle rådgivning, uanset om I kigger forbi en af vores butikker, tager et personligt møde, klarer det hele online eller over telefonen.

Vi er klar til at hjælpe, når og hvor I har brug for det.

 

Få den rette løsning

 1. Erhverv
 2. Bliv forbundet