e-Boks

e-Boks

Få din Telia faktura elektronisk og slip for rudekuverter

Tilmeld din faktura e-Boks – så modtager du den elektronisk og risikerer ikke, at den drukner i bunken af anden post og reklame. Du skal heller ikke tænke på at arkivere den i ringbind – din Telia faktura vil fremover være arkiveret i din personlige elektroniske postboks.

Nemt og sikkert

e-Boks er nemt og sikkert at anvende. På e-boks.dk vælger du blot, om du vil logge på via Netbank med Den Fælles Pinkode eller med Digital Signatur. Du skal altså ikke huske endnu en adgangskode for at kunne logge på. Du kan naturligvis også vælge at oprettet en PIN-kode specielt til e-Boks.

Din personlige postboks er tilknyttet dit cpr-nummer og følger dig derfor, uanset om du flytter eller skifter e-mail adresse. Brugen af personnumre i e-Boks er underlagt en restriktiv lovgivning, som er kontrolleret og godkendt af Datatilsynet. Derudover bliver e-Boks' strenge sikkerhedskrav løbende kontrolleret, og du kan derfor trygt benytte e-Boks.

Print, gem eller send din faktura

I din e-boks modtager du din faktura som PDF. Du kan både printe og gemme fakturaen på din computer eller sende den pr. mail, hvis du ønsker at dele den med andre.

Sådan gør du

Hvis du ikke allerede har aktiveret din e-Boks, gør du det på e-boks.dk. Derefter vælger du menupunktet Afsendere, klikker på T og dernæst Telia. Du kan nu tilmelde din faktura – alt, du skal gøre, er at indtaste dit mobilnummer og dit kontraktnummer, som du finder øverst til højre på din faktura.

Så er din Telia faktura tilmeldt. Hvis du modtager endnu en faktura med posten, skyldes det, at den er opgjort før din tilmelding – men fremover vil du altså modtage samtlige fakturaer fra Telia elektronisk.
Gå til e-Boks.dk

Spørgsmål & svar

  • Hvad er e-Boks?

e-Boks er en sikker elektronisk postboks, hvor du kan modtage regninger og dokumenter, du normalt modtager med posten. I din personlige e-boks kan du også gemme andre vigtige personlige papirer.

  • Hvad koster det at benytte e-Boks?

Det koster ingenting. e-Boks er en gratis service, som alle borgere i Danmark kan benytte.

  • Har jeg allerede en e-Boks?

Ja, alle har en e-Boks, men det er ikke sikkert, du har aktiveret din endnu. Det kan du gøre på e-boks.dk.

  • Kan jeg være sikker på, at faktura fra Telia kan tilmeldes e-Boks?

Ja, hvis du er Telia kunde med mindst ét aktivt mobilnummer eller et gammelt Orange fastnetnummer, så kan din mobilregning tilmeldes.

  • Hvordan betales fakturaen fremover?

e-Boks er en elektronisk postboks, hvor du modtager din post. Det er vigtigt, at du husker at betale din faktura f.eks. ved at logge på Selvbetjening eller gennem Netbank. Du kan tilmelde regningen Betalingsservice, det koster 7,80 kr. ekskl. moms i månedligt administrationsgebyr. Du kan også betale fakturaen med girokort – men det koster 39 kr. pr. gang.

  • Kan jeg afmelde e-Boks?

Ja, du kan til hver en tid afmelde e-Boks igen på e-boks.dk.
Hvis du kommer til at overse en faktura eller glemmer at tjekke din e-Boks, kan du oplyse din e-mail adresse, så modtager du automatisk en e-mail, hver gang der er ny post i din e-Boks.

Skulle du alligevel ønske en fysisk kopi af din Telia faktura, kan disse nemt printes fra e-Boks.