Sådan sikrer vi vores kunder og medarbejdere mod unødig smittespredning, når vi er på nødvendigt kundebesøg Læs mere

Home Office

Home Office

Hjemmearbejdsplads giver maksimal frihed til dine medarbejdere

Hjemmearbejdsplads giver maksimal frihed til dine medarbejdere

Virksomhedsbetalt bredbånd

Tilbyd dine medarbejdere størst mulig fleksibilitet i hverdagen ved at betale for deres bredbånd. Vi leverer den tilgængelige forbindelsestype og højst mulige hastighed.

Tilkøb ekstra underholdning

Vælg mellem Spotify, HBO, Eurosport Player, Flipp, Telia Secure og Microsoft Office 365.

Opgrader til højere hastighed

Hurtigt internet når du arbejder hjemmefra. Telia Home Office fås med hastigheder på op til 50 Mbit (xDSL), 100 Mbit (Coax/Fiber) og 300 Mbit (Coax/Fiber).

Så enkelt er det

  • I tilbyder medarbejderen en bredbåndsforbindelse på op til 50, 100 eller 300 Mbit, som Telia derefter opretter på hjemmeadressen.
  • Som virksomhed sørger I for den løbende betaling af bredbåndet. Nemt og overskueligt på én samlet regning – uanset hvor mange medarbejdere I betaler for.
  • Vil I tilbyde jeres medarbejder yderligere, kan I vælge at betale for en eller flere af nedenstående services.
  • Uanset hvor meget ekstra I vælger at betale for, tilføjes det på én og samme regning.

Musik til arbejdsdagen og underholdning til fritiden


Spotify Premium

Spotify Premium

Spotify Premium er reklamefri musik i høj kvalitet, som du kan lytte til, hvor og når som helst. Spotify Premium har over 30 millioner musiknumre, så der er noget for enhver smag.

HBO Nordic

HBO Nordic

Med HBO Nordic får du direkte adgang til verdens fedeste underholdning, såsom Game of Thrones, True Detective, True Blood og Sex and the City.

Eurosport Player

Eurosport Player

Få adgang til masser af topsport med Eurosport Player. Se fodbold fra Premier League, Superligaen og Europa League, Grand Slam tennis og masser af de største internationale cykelhold.

Flipp

Flipp

Få adgang til det bedste indhold med mere end 45 forskellige titler, lige fra Euroman, Alt for Damerne og Her & Nu til Anders And. Brug Flipp på både telefon og tablet.

Office 365 Home

Office 365 Home

Med Office 365 Home får du altid den nyeste version af de populære Office-programmer til 5 brugere. Hent Office 365 Home til computere, tablets og mobiler.

Telia Secure

Telia Secure

Lad dig beskytte af Telia Secure, imens du er på internettet, går på online shopping, ser videoer, lytter til musik og kommunikerer med familie og venner. 

Bliv kontaktet om Home Office

Spørgsmål og svar om Home Office


Telia kan via et bulk-check, hvor I sender os en liste over adresser, verificere om vi kan tilbyde internet på medarbejderens adresse. Hvis det er muligt, kan Telia levere en virksomhedsbetalt internetforbindelse og kunden kan beholde sit kabel-tv. Nogle andelsforeninger har et ejerforhold til antenneanlægget, og dette kan påvirke Telias mulighed for at levere internet på adressen.

Er en medarbejder allerede tilknyttet en anden leverandør, kan Telia nemt hjælpe med at overdrage en bredbåndsforbindelse fra denne. Alt, der skal bruges, er kundereference og navn på nuværende leverandør – så tager vi os af overflytningen.

Hvis en medarbejder skifter adresse, er det nødvendigt at afmelde Telia Home Office på den tidligere adresse og derefter tilmelde Telia Home Office på den nye adresse. Der er en minimumsbinding på Telia Home Office produktet på 12 måneder. Ved flytning pålægges oprettelse samt eventuelt teknikker gebyr på den nye adresse.

Ja. Bredbåndshastigheden kan opgraderes fra 50 til 100 Mbit, fra 50 til 300 Mbit, fra 100 til 300 Mbit. Dog afhænger dette af hvilke internetteknologi, vi kan levere på adressen.

Telia Home Office bestilles ved, at I sender en liste til Telia med adresser, ønskede bredbåndsprodukter/-kapaciteter og ekstra services. Derefter kan Telia igangsætte ordren.

For at finde ud af hvilken type forbindelse og hastighed der kan fås på adressen, sendes en liste over de ønskede adresser til Telia. Herudfra kan Telia oplyse hvilke forbindelsestyper og hastigheder, der er mulige på de enkelte adresser.

I første lancering af Telia Home Office er det muligt for virksomheden at betale for ekstra services, såsom Spotify, HBO, Eurosport Player, Flipp, Telia Secure og Microsoft Office 365 til medarbejderen.

Det bliver i nærmeste fremtid muligt for medarbejderen selv at betale for ekstra services.

På Telia Home Office er der en minimumsbinding på 12 måneder.

Ved opsigelser skal medarbejderen kontakte virksomhedens administrator, som derefter giver Telia besked om opsigelsen.