4G MOBILT BREDBÅND TIL DIN VIRKSOMHED

Lynhurtigt mobilt bredbånd giver fuld fleksibilietet til dine medarbejdere, så de altid kan være online på tablets, smartphones eller computere.

{{ selected.name }}
{{ selected.PreviousInternationalDataDetails }}
{{ selected.previousPriceValue }} {{ selected.priceValue }}
{{ selected.priceLabel }} {{ selected.excludeVatLabel }}
Alle priser er ekskl. moms

Bliv kontaktet ang. mobilt bredbånd

Udfyld og send formularen herunder og du vil blive kontaktet inden for kort tid.

HAR DU OGSÅ MANGE KASKETTER PÅ?

Med en løsning fra Telia får du alt, hvad du skal bruge, så du kan koncentrere dig om det, du virkelig brænder for. Tilkøb nem mobilomstilling med app'en Touchpoint. Med Touchpoint får du alt det, du skal bruge for at køre dit erhvervstelefoni smart og effektivt. Og når vi siger effektivt, er det både erhvervstelefoni og din hverdag, der bliver det. Du får nemlig erhvervstelefoni, fastnet og IP-telefoni i én og samme cloud-baserede løsning.

Med den løsning har du et fast omstillingssystem, som kan sende dine kunder til den rigtige medarbejder, helt uden at du skal gøre noget aktivt. Det sparer dig i sidste ende for en masse tid, og dermed får du mere tid til det, der er mest vigtigt for dig og din forretning.

Med et hovednummer ved dine kunder altid, hvor og til hvem de skal ringe. Her får de en velkomstbesked, og så kan de selv navigere sig frem til at komme i kontakt med dig eller en anden medarbejder. På den måde hjælper Telias erhvervstelefoni dig med at få de rigtige opkald til de rigtige medarbejdere. Og det er både tidsbesparende for dig og en god service overfor dine kunder. Alt i alt hjælper denne løsning med erhvervstelefoni dig og dine kunder med at blive mere tilfredse og undgå at spilde tid.

Nem omstillings-app

Tilkøb Touchpoint Standard for kun 29 kr./md.pr. bruger. Med Touchpoint kan I:

  • Sende opkald videre til den rette medarbejder ved ferie og sygdom
  • Oprette svargrupper – fx ’kontor’ og ’salg’
  • Give kolleger og receptionister overblik over, hvornår man er ledig.
Èn samlet løsning

Teams med telefoni

Ring og modtag opkald via Teams både på computer, tablet og mobil - fra én samlet platform. Teams med telefoni fra Telia er enkelt, effektivt og tidsbesparende.

Find butik

Få rådgivning i en Telia-butik

I vores butikker er vores rådgivere klar til at hjælpe dig.