Corporate 10 GB

Til det moderate forbrug

Data til arbejde og fritid - og fri tale, sms og mms

{{ selected.name }}
{{ selected.PreviousInternationalDataDetails }}
{{ selected.previousPriceValue }} {{ selected.priceValue }}
{{ selected.priceLabel }} {{ selected.excludeVatLabel }}
Alle priser er ekskl. moms

Services, der passer til din virksomhed

Touchpoint omstilling

Effektivisér hverdagen for jeres medarbejdere med vores cloudbaserede omstillingsløsning Touchpoint. Enten som en løsning kun til jeres mobiler – eller til jeres smartphones, fastnet, ip-telefoni og omstilling i én samlet løsning.

fra 59 kr.
pr. md.

Tale fra DK til EU

Har du behov for at lave opkald fra Danmark til EU, kan du tilvælge servicen "Tale fra DK til EU", dermed er du også sikret, når du skal i kontakt med kollegaer eller samarbejdspartnere i resten af EU. Når du befinder dig i Norden, Baltikum og EU, så har du naturligvis fri tale/sms/mms til danske og lokale EU-numre, uden at det koster ekstra.

19 kr.
pr. md.

World-pakken

Med World-pakken er din virksomhed sikret overskuelige og attraktive priser på telefoni og datatrafik i det meste af verden udenfor EU. Med udgangspunkt i Telias stærke netværk og vores udvalgte roamingpartnere verden over får du en samlet kommunikationsløsning, som understøtter din virksomheds vækst og sikkerhed, når du roamer. Med en World-pakke har du 20 GB data og 15 timers tale pr. måned til og fra de enkelte lande - så er du sikret, når du skal have fat på dine samarbejdspartnere udenfor EU.

69 kr.
pr. md.

Ekstra datakort

Med et Telia erhvervsabonnement, kan du dele din data ved at tilkøbe et ekstra datakort, så kan du dele den inkluderede data i dit abonnement med din tablet eller bærbare computer.

Det betyder, at dataforbruget på det ekstra datakort tæller med i det samlede forbrug, som knytter sig til abonnementet.

49 kr.
pr. md.

Spotify Premium

Få ubegrænset adgang til millioner af musiknumre med Spotify Premium.

Lyt til millioner af sange og podcasts med Spotify Premium - uden afbrydelser og reklamer. Download albums, playlister eller din faboritsang og lyt til dem offline, uanset hvor du er.

fra 50 kr.
pr. md.

Få et godt tilbud

 

Find butik

Få rådgivning i en Telia-butik

I vores butikker er vores rådgivere klar til at hjælpe dig.

Mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd fra Telia Erhverv

Lynhurtigt mobilt bredbånd giver fuld fleksibilitet til dine medarbejdere, så de altid kan være online på tablets, smartphones eller computere.