Telia Danmark er blevet en del af Norlys

Sammen om en stærkere fremtid

Telia Danmark er blevet en del af Norlys og har derfor fået nyt CVR-nummer.

Vi er stadig dit teleselskab

Telia Danmark er blevet en del af Danmarks største energi- og telekoncern, Norlys og har derfor fået nyt juridisk navn og CVR-nummer. Det ændrer ikke noget lige nu – vi fortsætter med gode produkter og stærkt netværk, som vi plejer.

Hvornår sker det?

Det hele trådte i kraft d. 2/4-2024. Herefter vil vores CVR-nummer fremgå af din regning. 

Nyt juridisk navn og CVR-nummer

Telia har hidtil været en filial af Telia Nättjänster Norden AB, Sverige med CVR-nummer 20367997. Fra d. 2/4-2024 hedder vi Telia Mobil Danmark A/S og har CVR-nummer 36462272.

I kan føle jer trygge

Vi holder jer opdateret

Fremtiden som del af Norlys er endnu ikke kortlagt. Men lige nu fortsætter jeres kundeforhold som det plejer. Og I kan være trygge ved, at vi holder jer løbende informeret, når vi ved mere.

Samtykke til overdragelse af betalingsaftale

Betaler I via betalingsservice eller kortbetaling, skal I inden for de næste måneder give samtykke til, at jeres betalingsaftale overdrages. I skal ikke foretage jer noget nu – vi skriver til jer direkte.

I beholder jeres fordele

I vil selvfølgelig stadig have adgang til professionelle omstillingsløsninger, IoT og ultrahurtigt 5G-netværk. Ligesom vi fortsætter med vores prisbelønnede gode service og løsninger, der gør arbejdsprocesserne nemmere for jer.

Hvem er Norlys?

Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med ca. 800.000 andelshavere, 1,7 millioner kunderelationer, 3.500 medarbejdere og over 100 år på bagen. Norlys tilbyder internet, tv & streaming, el, ladeløsninger, naturgas og varmepumper, og har fokus på at levere fremtidssikrede løsninger til danske hjem og virksomheder. Koncernen arbejder desuden målrettet for grøn og digital omstilling af hele vores samfund - og brænder for at skabe fremskridt for både mennesker, lokalmiljø og klima.

Hvorfor er Telia og Norlys et godt match?

Norlys' køb af Telia betyder, at Norlys i den kommende fremtid kan tilbyde et endnu bredere sortiment af produkter og ydelser inden for mobil, internet, tv og energi til vores kunder.

Få nyheder og tilbud fra os

Når du tilmelder dig, deler vi relevant viden om fx netværk, IoT, analytics,
produkter og services, som kan hjælpe med at styrke din forretning.

Du skal udfylde dette felt
Indtast en gyldig e-mail adresse
Angiv et gyldigt 8 cifret telefonnummer
Angiv et gyldigt 8 cifret CVR nummer

Ofte stillede spørgsmål

Jeg kan se, at I er blevet købt af Norlys – hvad betyder det for mig?

Norlys er Danmarks største energi- og telekoncern, som du kan læse mere om her.

Et virksomhedskøb af denne størrelse er reguleret af en lang række juridiske krav. Ét af dem er, at Norlys og Telia ikke må tale sammen om vores forretninger, produkter og planer for fremtiden, før handlen er endeligt afsluttet, hvilket forventeligt sker i begyndelsen af april 2024.

Vi kan derfor endnu ikke sige præcist, hvad købet vil betyde for jer. Foreløbig forsætter jeres kundeforhold, som det plejer, og vi vil selvfølgelig holde jer løbende opdateret.

Hvordan kan jeg holde mig opdateret?

Vi har samlet alle oplysninger på vores hjemmeside, som vi opdaterer løbende.

Læs mere her

Ændrer det noget for mine aftaler hos Telia?

Vi er stadig jeres telepartner. Jeres kundeforhold forsætter, som det plejer.

Kan I tilbyde fiber, el eller andre produkter, som Norlys sælger i dag?

Vi håber på, at kunne tilbyde jer endnu flere kundefordele og produkter sammen med Norlys i fremtiden. Det glæder vi os til at kunne fortælle jer mere om.

Vis flere
Vil I forsat benytte det samme mobilnetværk?

Ja

Hvorfor skifter I selskabsnavn og CVR-nummer?

Efter Norlys-købet er vi ikke længere en del af den svenske Telia Company-koncern. Derfor bliver vi til et nyt dansk selskab med nyt CVR-nummer og selskabsnavn. 

Kan jeg stadigvæk kontakte Telias kundeservice?

Ja det forsætter som det plejer.

Hvorfor er Telia og Norlys et godt match?

Norlys’ køb af Telia Danmark betyder, at Norlys i den kommende fremtid kan tilbyde et endnu bredere sortiment af produkter og ydelser inden for mobil, internet, tv og energi til vores kunder.

Se: Norlys tæt på køb af Telias danske forretning

  1. Erhverv
  2. Telia Danmark er blevet en del af Norlys