Powered by Fleet Complete

Telia Fleet Management

Telia Fleet Management

Få et komplet overblik over jeres køretøjer i realtid og få bedre styr på kørselsudgifterne med flådestyring. Det er blot nogle af fordelene ved Telia Fleet Management

Ved I hvor jeres biler befinder sig? Uanset om jeres flåde består af kommercielle personbiler, kommunale servicebiler eller lastbiler, leverer Telia Fleet Management de GPS-trackingløsninger og rapporteringsværktøjer, I har brug for.

Øget sikkerhed og indtjening - og mange andre fordele

Med Telias Fleet Management løsning får din virksomhed ikke bare øget sikkerhed for chauffører og køretøjer, samt en øget produktiviteten, som kan ses på bundlinjen - I får meget mere end det.

Øget produktivitet og indtjening
Opnå op til 20% bedre udnyttelse af jeres køretøjer og nå mere med færre ressourcer. Når produktiviteten øges, kan det ses på bundlinjen

Reduktion af udgifter
Nedsæt dine driftsomkostninger med op til 30% ved at reducere brændstofforbruget, antallet af overarbejdstimer og udgifter til reparationer og køb af nyt udstyr.​

Øget sikkerhed for biler og chauffører
​Opnå bedre kørselsadfærd og øg sikkerheden på vejene - både for chauffører, køretøjer og medtrafikanter.

Bedre service og omdømme
Oplys nøjagtige ankomsttider, send nærmeste medarbejder og nedbring ventetiden. Det er god kundeservice, og det er godt for virksomhedens omdømme.

Mere miljøvenlig
Reducér brændstofforbruget og køb af nyt udstyr med et komplet overblik over jeres køretøjer i realtid, som sikrer en bredre udnyttelse af ressourcer og køretøjer.

Fleet Management: Flådestyring med GPS tracking

Komplet overblik over jeres køretøjer. Bedre styr på kørselsudgifterne. Det er blot nogle af de fordele, der følger med Telia Fleet Management. Det er især et godt værktøj, hvis I skal omlægge ruter eller ønsker at spare tid og penge.

Vores Fleet Management System - også kendt som flådestyring - går nemlig ud på, du får monteret en GPS-tracker på dine biler. Når systemet er i gang, vil I få daglige rapporter om køretøjernes positioner og driftsdata. På den måde kan I nemmere se, hvor jeres køretøjer befinder sig i realtid.

De skræddersyede rapporter hjælper din arbejdsplads med at få fuldt overblik over udgifter, adresser, kørselsmønstre og få omkostningerne under kontrol. Du kan for eksempel undersøge, om medarbejderne skal køre længere efter opgaverne. Du kan bedre udvide de rette steder i landet. Eller hvad med at få omgående besked, hvis et køretøj bryder hastighedsgrænsen?

Med så mange funktioner kan I hurtigt finde ud af, hvilken bil der er tættest på en given adresse. Samtidig kan I optimere antallet af biler samt reducere køretid og brændstofforbrug, og få besked, hvis et køretøj bryder hastighedsgrænsen. I sidste ende kan vores flådestyring hjælpe med at spare tid, reducere omkostninger og skabe kundetilfredshed. 

Gør jeres medarbejdere trygge med flådestyring

Med flådestyring får I sporing af alle biler og meget bedre styr på udgifterne. Desværre kan I risikere, at medarbejderne vil opfatte flådestyring som overvågning og et tegn på mistillid. Derfor er det vigtigt, at I fortæller dem om formålet, og hvordan de selv kan få gavn af de mange fordele.

For eksempel kan GPS-sporing være med til at beskytte medarbejderne. Med en elektronisk kørebog kan I blandt andet dokumentere arbejdssedler, køretid, faktura og pauser korrekt. Den sikrer, at I har alle de data, I skal bruge til kørselsgodtgørelse, fakturering og lignende - lige ved hånden.

Opstår der tvivl om deres kørselsadfærd, mængden af pauser eller arbejdstid hos kunder? Så kan de med vores smarte flådestyring også dokumentere, hvornår de har været på en bestemt adresse, og hvor godt de kører.

I den elektroniske kørebog kan I også vælge en bestemt dato for at se, hvor alle køretøjer tidligere har været. Den kan hjælpe, hvis for eksempel kunden ringer ind flere uger efter opgaven med eventuelle spørgsmål om regningen.

I tvivl? Få professionel rådgivning til både små og større virksomheder ved at udfylde formularen. Så vi ringer vi dig op hurtigst muligt.

Nysgerrig på fordelene med IoT?

Nysgerrig på fordelene med IoT?

Hør mere om fordelene og hvad IoT kan gøre for netop din virksomhed.

Skriv dine kontaktinformationer og hvad henvendelsen drejer sig om, så vil vores IoT eksperter kontakte dig hurtigst muligt.

Inspiration

Kom godt i gang med IoT og flådestyring med vores Webinar eller se vores case med Asfaltsjakker - og bliv lidt klogere på IoT og flådestyring.

IoT case

Asfaltsjakket: Digital flåde med levering til tiden

Se med og hør mere, hvordan Asfaltsjakket har fået tryghed ved altid at vide, hvor deres trailere, tromler og lastbiler befinder sig. Ligesom de kan følge med i om arbejdet på vejene køre, som det skal. Og hør hvordan flådestyring har skabt mere tilfredse kunder.

Webinar

On Demand: Kom i gang med IoT og flådestyring

Ønsker I at reducere brændstofudgifter og administrationstid? Vil I optimere kundetilfredshed og indtjening? Og kunne I tænke jer at gøre mere for miljøet? På vores webinar kan du lære mere om, hvordan GPS-baseret flådestyring baner vejen for en bedre bundlinje og reduceret CO2-udledning. Læs mere om IoT.

Vælg det bedste Telia Fleet Management System

Med vores effektive og pålidelige Telia Fleet Management-valgmuligheder får du en komplet løsning til alle typer køretøjer.
Og du kan naturligvis vælge mellem flere gode muligheder til dine biler. 

Telia equipment tracker

Telia equipment tracker er en batteridrevet trackingløsning designet til at spore lokationen af udstyr og materiel uden strømforsyning. Den fungerer dels som tyverisikring og dels som værn mod glemsomhed; Hvor var det nu, vi stillede eller lagde vores værktøj?

Fordele med Telia equipment tracker:

 • Sender advarsler ved uautoriseret bevægelse eller bevægelse uden for et specifikt geografisk område
 • Nem at flytte: Trackeren kan nemt flyttes fra en materiel til en anden
 • Kan skaleres til virksomheder med få eller mange stykker materiel
 • Automatisk opdatering: Rapporterer om materiellets placering én gang om dagen og viser, hvor det har været i et bestemt tidsinterval
 • Svær at spore for tyve, da den kun udsender data én gang om dagen. Hvis en situation opstår, hvor man ønsker at følge GPS'en, kan den aktiveres ved næste opvågning, og man vil derefter kunne følge den 'live' på kortet

Mileage Logbook

Mileage Logbook er en skalérbar elektronisk kørebogsløsning til virksomheder med behov for at administrere kørselsegenskaber for få eller mange brugere. Kørebogen er baseret på lokale skatteregler og giver mulighed for at integrere med ERP-systemer for nem rapportering.

Fordele med Mileage Logbook:

 • 100% automatisk: Alle ture og kilometer spores automatisk af de installerede GPS-enheder, der sender data til systemet
 • Korrekte takster og dokumentation:
  • Al kørsel og tid, der bruges på en anden adresse, logges automatisk, hvilket sikrer, at hver tur dokumenteres for nem rapportering til skattemyndigheder og kunder
  • Systemet følger lokale skatteregler og opdateres automatisk hvert år for at imødekomme nye satser og andre ændringer
 • Rapportering af kørte kilometer og godkendelse af kørselsregnskaber sker ganske let ved hjælp af godkendelsesmodulet
 • En veludbygget API sikrer nem integration til jeres ERP-system

Fleet tracker

Flådestyringsløsning hvor en monteret GPS-enhed tracker køretøjets lokation og sender position- og driftsdata til flådestyringssystemet. Viden om position, kørestil og tidsforbrug gør det muligt at optimere antallet af biler samt reducere køretid og brændstofforbrug.

Fordele med Telia Fleet tracker:

 • Se alle køretøjer på et kort i real time: Se den nøjagtige placering, planlæg ruter, søg adresser og udregn distancer med bare få klik
 • Find den nærmeste medarbejder til en opgave: Det sparer tid, der køres færre kilometer og kunderne får en bedre service, når der kræves hurtig udrykning
 • Spar brændstof: Mange kunder oplever en brændstofbesparelse på 10-12% ved at optimere ruter, kørselsmønstre og -adfærd
 • Få overblik over omkostninger: Fordel omkostninger imellem afdelinger baseret på brugen af de enkelte biler

Carsharing

En udvidet flådestyringsløsning til virksomheder, hvor flere medarbejdere skal deles om de samme firmabiler. Løsningen gør det muligt at foretage bookinger, den giver overblik over anvendelsen af bilerne og den sikrer en langt bedre udnyttelse.

Fordele med Carsharing:

 • Øger gennemsigtigheden i brugen af firmabiler og reducerer flådeomkostningerne
 • Se hvor køretøjer er placeret på et givent tidspunkt, og hvor mange biler der er tilgængelige til booking
 • Hurtig og nem deling af reservationsoplysninger
 • Nem statistik og rapportering: Hold styr på data relateret til bookinger, kørte ture og udnyttelsesgraden af de enkelte biler

Sådan fungerer Telia Fleet Management

Gennemgang

Opgavestyring

Rapporter

Vores partner

Powered by Fleet Complete

Telia Fleet Management bliver tilbudt i samarbejde med Fleet Complete. Fleet Complete er en global og førende leverandør af GPS-baserede IoT-løsninger til administration af bilflåder, materiel og mobile arbejdsstyrker. Virksomheden servicerer mere end 600.000 abonnenter og 40.000 virksomheder i Nordamerika, Mexico, Europa og Australien.