Flådestyring

TELIA​ FLEET MANAGEMENT

Powered by Fleet Complete

Ved I hvor jeres biler befinder sig? Uanset om jeres flåde består af kommercielle personbiler, kommunale servicebiler eller lastbiler, leverer Telia Fleet Management de GPS-trackingløsninger og rapporteringsværktøjer, I har brug for.

TELIA FLEET TRACKER​

Se alle jeres biler på et kort, og vid nøjagtigt, hvor de har været tidligere. Få indsigt i kørselsadfærd og data relateret til brændstofforbrug og flådeomkostninger.

TELIA CARSHARING​

Et bookingsystem giver indsigt i udnyttelsen og mulighed for at optimere brugen og placeringen af jeres delebiler.

TELIA EQUIPMENT TRACKER​

Equipment Tracker er en batteridrevet GPS-enhed designet til at spore lokationen af udstyr    og materiel uden strømforsyning

TELIA MILEAGE LOGBOOK​

Skalérbar elektronisk kørebogsløsning til virksomheder med behov for at administrere kørselsregnskaber for få eller mange brugere. Baseret på lokale skatteregler og med muligheden for at integrere med ERP-systemer for nem rapportering.

FLEET MANAGEMENT: FLÅDESTYRING MED GPS TRACKING

Komplet overblik over jeres køretøjer. Bedre styr på kørselsudgifterne. Det er blot nogle af de fordele, der følger med Telia Fleet Management. Det er især et godt værktøj, hvis I skal omlægge ruter eller ønsker at spare tid og penge. Vores Fleet Management System - også kendt som flådestyring - går nemlig ud på, du får monteret en GPS-tracker på dine biler. Når systemet er i gang, vil I få daglige rapporter om køretøjernes positioner og driftsdata. På den måde kan I nemmere se, hvor jeres køretøjer befinder sig i realtid.

De skræddersyede rapporter hjælper jeres arbejdsplads med at få fuldt overblik over udgifter, adresser, kørselsmønstre og få omkostningerne under kontrol. I kan for eksempel undersøge, om medarbejderne skal køre længere efter opgaverne. I kan bedre udvide de rette steder i landet. Eller hvad med at få omgående besked, hvis et køretøj bryder hastighedsgrænsen? 

Med så mange funktioner kan I hurtigt finde ud af, hvilken bil der er tættest på en given adresse. Samtidig kan I optimere antallet af biler samt reducere køretid og brændstofforbrug. I sidste ende kan vores flådestyring hjælpe med at spare tid, reducere omkostninger og skabe kundetilfredshed.

I tvivl? Få professionel rådgivning til både små og større virksomheder i vores support.

4 FORDELE VED TELIA FLEET MANAGEMENT

Øget produktivitet og indtjening

Opnå op til 20% bedre udnyttelse af jeres køretøjer og nå mere med færre ressourcer. Når produktiviteten øges, kan det ses på bundlinjen

Reduktion af udgifter

Nedsæt dine driftsomkostninger med op til 30% ved at reducere brændstofforbruget, antallet af overarbejdstimer og udgifter til reparationer og køb af nyt udstyr.​

Øget sikkerhed for biler og chauffører

​Opnå bedre kørselsadfærd og øg sikkerheden på vejene - både for chauffører, køretøjer og medtrafikanter.

Bedre service og omdømme

Oplys nøjagtige ankomsttider, send nærmeste medarbejder og nedbring ventetiden. Det er god kundeservice, og det er godt for virksomhedens omdømme.

Få tilsendt White Paper

Få tilsendt vores White Paper og bliv klogere på, hvordan I kan bruge data til at fremtidssikre jeres virksomhed.

Se case: Asfaltsjakket – Digital flåde med levering til tiden

TELIA FLEET TRACKER

Flådestyringsløsning hvor en monteret GPS-enhed tracker køretøjets lokation og sender position- og driftsdata til flådestyringssystemet. Viden om position, kørestil og tidsforbrug gør det muligt at optimere antallet af biler samt reducere køretid og brændstofforbrug.

Se alle køretøjer på et kort i real time
 • Se den nøjagtige placering, planlæg ruter, søg adresser og udregn distancer med bare få klik.
Find den nærmeste medarbejder til en opgave
 • Det sparer tid, der køres færre kilometer og kunderne får en bedre service, når der kræves hurtig udrykning.
Spar brændstof
 • Mange kunder oplever en brændstofsbesparelse på 10-12% ved at optimere ruter, kørselsmønstre og -adfærd.
Få overblik over omkostninger
 • Fordel omkostninger imellem afdelinger baseret på brugen af de enkelte biler.

TELIA CARSHARING

En udvidet flådestyringsløsning til virksomheder, hvor flere medarbejdere skal deles om de samme firmabiler. Løsningen gør det muligt at foretage bookinger, den giver overblik over anvendelsen af bilerne og den sikrer en langt bedre udnyttelse.

Øger gennemsigtigheden i brugen af firmabiler og reducerer flådeomkostningerne
 • Se hvor køretøjer er placeret på et givet tidspunkt, og hvor mange biler der er tilgængelige til booking
 • Systemet vælger det bedst egnede køretøj baseret på brugernes behov; tillader ikke manuelt valg af biler

Hurtig og nem deling af reservationsoplysninger
 • Synkronisering med kalenderapps, hvor brugere kan administrere og annullere ture
 • Tillader deling af planlagte ture med kolleger for at undgå duplikatture til samme adresse

Nem statistik og rapportering
 • Holder styr på data relateret til bookinger, kørte ture og udnyttelsesgraden af de enkelte biler

TELIA EQUIPMENT TRACKER

En batteridrevet trackingløsning designet til at spore lokationen af udstyr og materiel uden strømforsyning. Den fungerer dels som tyverisikring og dels som værn mod glemsomhed; Hvor var det nu, vi stillede den?

 

Automatisk opdatering
 • Rapporterer om materiellets placering én gang om dagen og viser, hvor det har været i et bestemt tidsinterval
Svær at spore
 • Svær at spore for tyve, da den kun udsender data én gang om dagen. Hvis en situation opstår, hvor man ønsker at følge GPS’en, kan den aktiveres ved næste opvågning, og man vil derefter kunne følge den ‘live’ på kortet
Tracker og advarer
 • Sender advarsler ved uautoriseret bevægelse eller bevægelse uden for et specifikt geografisk område
Nem at flytte
 • Kan nemt flyttes fra en placering til en anden.
Skalering
 • Kan skaleres til virksomheder med få eller mange stykker materiel

TELIA MILEAGE LOGBOOK​

En skalérbar elektronisk kørebogsløsning til virksomheder med behov for at administrere kørselsregnskaber for få eller mange brugere. Kørebogen er baseret på lokale skatteregler og giver mulighed for at integrere med ERP-systemer for nem rapportering.

 

100% automatisk
 • Alle ture og kilometer spores automatisk af de installerede GPS-enheder, der sender data til systemet.
Korrekte takster og dokumentation
 • Al kørsel og tid, der bruges på en adresse, logges automatisk, hvilket sikrer, at hver tur dokumenteres for nem rapportering til skattemyndigheder og kunder.
 • Systemet følger lokale skatteregler og opdateres automatisk hvert år for at imødekomme nye satser og andre ændringer.
Godkendelsesmodul
 • Rapportering af kørte kilometer og godkendelse af kørselsregnskaber sker ganske let ved hjælp af godkendelsesmodulet.
Integration til ERP
 • En veludbygget API sikrer nem integration til jeres ERP-system.

On Demand Webinar: Kom i gang med IoT og flådestyring

Ønsker I at reducere brændstofudgifter og administrationstid? Vil I optimere kundetilfredshed og indtjening? Og kunne I tænke jer at gøre mere for miljøet? På vores webinar kan du lære mere om, hvordan GPS-baseret flådestyring baner vejen for en bedre bundlinje og reduceret CO2-udledning. Læs mere om IoT.

Sådan fungerer Telia Fleet Management

Gennemgang

Opgavestyring

Rapporter

GØR JERES MEDARBEJDERE TRYGGE VED FLÅDESTYRING

Med flådestyring får I sporing af alle biler og meget bedre styr på udgifterne. Desværre kan I risikere, at medarbejderne vil opfatte flådestyring som overvågning og et tegn på mistillid. Derfor er det vigtigt, at I fortæller dem om formålet, og hvordan de selv kan få gavn af de mange fordele.

For eksempel kan GPS-sporing være med til at beskytte medarbejderne. Med en elektronisk kørebog kan I blandt andet dokumentere arbejdssedler, køretid, faktura og pauser korrekt. Den sikrer, at I har alle de data, I skal bruge til kørselsgodtgørelse, fakturering og lignende - lige ved hånden.

Opstår der tvivl om deres kørselsadfærd, mængden af pauser eller arbejdstid hos kunder? Så kan de med vores smarte flådestyring også dokumentere, hvornår de har været på en bestemt adresse, og hvor godt de kører.

I den elektroniske kørebog kan I også vælge en bestemt dato for at se, hvor alle køretøjer tidligere har været. Den kan hjælpe, hvis for eksempel kunden ringer ind flere uger efter opgaven med eventuelle spørgsmål om regningen.

Vores partner

POWERED BY FLEET COMPLETE

Telia Fleet Management bliver tilbudt i samarbejde med Fleet Complete. Fleet Complete er en global og førende leverandør af GPS-baserede IoT-løsninger til administration af bilflåder, materiel og mobile arbejdsstyrker. Virksomheden servicerer mere end 600.000 abonnenter og 40.000 virksomheder i Nordamerika, Mexico, Europa og Australien.

Bliv kontaktet om Fleet Management