Internet of Things-cases

Hvor kan IoT skabe værdi?

Hvor kan IoT skabe værdi?

Kun fantasien sætter grænser for hvor IoT kan skabe værdi, spare ressourcer og optimere forretningsgange i din virksomhed.
Find inspiration i vores cases her på siden

I vores cases kan du bl.a. læse om, hvordan IoT-sensorer kan gøre et toilet intelligent, så det selv kan holde øje med antallet af brugere og give besked, når der er behov for rengøring. Om skraldespanden, der selv give besked, når den vil tømmes. Om landbrugsjorden, som fortæller, hvornår den vil vandes og om lastbiler, som 'ringer hjem' fra landevejen og fortæller, hvor de er.

Case

Buster Boats: Sådan blev det normalt at arbejde fra en båd

I starten af pandemien stod det klart, at et kontor, hvor man arbejder fra 9 til 17, ikke længere var en nødvendighed. Folk fandt ud af, at de var lige så effektive, når de arbejdede hjemmefra og fra sommerhuset. Men hvorfor stoppe her? Den finske virksomhed Buster Boats havde en platform, hvor man kunne være opkoblet, når man var på havet. Det var et afgørende øjeblik for Buster Q.

Case

Ratel: Tilsluttede underjordiske fælder giver renere og mere dyrevenlig skadedyrsbekæmpelse

Ratels mål var at lave en bedre rottefælde. Den skulle være uden gift og skulle kunne fjernovervåges. Men det ville kræve, at man tilsluttede fælder dybt nede i kloakkerne, hvor der ofte ikke er dækning.

Case

HeartmAED: IoT-teknologi redder liv

Et nyt samarbejde mellem HeartmAED, Den Jyske Kontrolcentral og Telia skal sikre, at landets elektroniske hjertestartere virker, når der akut er brug for dem. Det sker igennem implementering af den nyeste IoT-teknologi.

Spar ressourcer, optimer processer og løs udfordringer, når du skaber forbindelser mellem ting, internet og mennesker

Case

FM Mattsson: Telia og vandhaneproducenten FM Mattsson gør offentlige bygninger intelligente

FM Mattsson monitorerer vandhanerne og optimerer driften med IoT Telia og vandhaneproducenten FM Mattsson har kørt et fælles innovationsprojekt for at teste opkoblede vandhaner til offentlige bygninger, f.eks. hospitaler og svømmehaller. Vandhaner med sensorer optimerer forbruget af vand og elektricitet og bidrager til intelligent vedligeholdelse af bygningen. 

Case

Sweco: Sweco og Telia går sammen om at revolutionere affaldsindsamling

Hver dag kører hundredvis af skraldebiler rundt i Danmark på fastlagte ruter for at hente affald. Og hver dag tømmes affaldscontainere, der kun er halvfyldte eller i nogle tilfælde helt tomme. Det er hverken optimalt for nærmiljøet, klimaet eller økonomien. Et nyt partnerskab mellem Sweco og Telia vil gøre op med ”spildkørslerne”.

Vil du vide mere om IoT?

Få en uforpligtende snak med en af vores IoT rådgivere om, hvad vi kan tilbyde netop din virksomhed. Udfyld formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Hvem henvender IoT sig til?

Er du i tvivl om IoT giver mening for dig? Bliv klogere her

Forbind alverdens ting med internettet ved at sætte et lille SIM-kort (en chip) i lige det, du kunne tænke dig at måle eller overvåge. Hvad enten du ønsker at overvåge fyldte skraldespande, temperaturen i kølemontre eller tracke køretøjer eller værktøj, så du altid ved, hvor det er. 

Den indsamlede data kan herefter analyseres, så den skaber indsigt, der kan effektivisere forretningsprocesser, give mere kontrol over lagre, arbejdssteder, køretøjer og bygninger – og endda skabe helt nye forretningsmodeller.

  1. Erhverv
  2. Løsninger
  3. IoT
  4. IoT cases (hvor kan IoT skabe værdi?