Guldnummer til din virksomhed

Et guldnummer er et nummer, der består af særlige talsammensætninger. Det er en måde at markedsføre din virksomhed på, og det skaber både troværdighed og genkendelighed at have det helt rette telefonnummer.

Hvad er et guldnummer?

Et guldnummer er en særlig sammensætning af numre eks.:

AB AB AB AB (28282828)

AB CD CD CD (28101010)

Et guldnummer er et nummer, som er lettere at huske end de mere tilfældige telefonnumre, som privatpersoner har. Det er unikt og let at genkende, og derfor vælger mange virksomheder et guldnummer, som deres kunder bedre kan huske. Det er også en måde, hvorpå man kan skille sig ud fra andre virksomheder eller skabe mere opmærksomhed omkring ens egen virksomhed.

Hvis du tænker over nogle klassiske tv-reklamer, kan du garanteret også huske nogle telefonnumre, der bliver læst op i løbet af reklamen. Dette er et godt eksempel på, hvordan man kan skabe genkendelighed med et guldnummer.

Et guldnummer skal både lyde godt, når du siger det højt, samt se godt ud og være let at genkende.

Bliv kontaktet om guldnummer

Hvis du er interesseret i at købe et guldnummer, kan du skrive til os i formularen herunder. Derfra kontakter vi dig, så du kan få lov at vælge mellem de guldnumre, vi har til rådighed på nuværende tidspunkt.

Hvad kan et godt telefonnummer?

Et godt nummer - altså et guldnummer - kan hjælpe din forretning og din virksomhed. For at gøre det let for dig, har vi samlet de vigtigste fordele ved at have det helt rigtige guldnummer.

  • Et godt nummer er let at huske. Hvis en kunde kan huske dit nummer, er der større chance for, at kunden ringer til dig, når han eller hun har en udfordring, som du kan løse.
  • Nummeret skal udstråle, at der er styr på sagerne, og at det er en professionel virksomhed. Et genkendeligt og unikt telefonnummer gør netop dette, og derfor vælger mange virksomheder at investere i guldnumre.
  • Et guldnummer eller et godt telefonnummer gør, at du giver konkurrenterne baghjul, i og med at kunderne ringer til dig. Der er noget troværdighed og genkendelighed over gode telefonnumre. Og det er vigtigt, når man som kunde står overfor at skulle kontakte en virksomhed.
  • Guldnumre kan i sidste ende have positiv indflydelse på omsætningen. Jo flere kunder der ringer, desto større chance er der for at sælge mere og opbygge gode relationer. Hvis relationen starter godt ud med, at kunden vurderer, at I har et troværdigt telefonnummer, så er investeringen i guldnummeret godt givet ud.

Hvem kan få et guldnummer?

Alle kan få et guldnummer. Prisen for guldnumre kan variere meget, da vi alle har hver vores måde at vurdere, hvad der er et guldnummer, og hvor godt guldnummeret er.

Alle kan faktisk få et guldnummer, også hvis du er privatperson. Hvis du har en enkeltmandsvirksomhed, kan et guldnummer også være en god måde for dig at skille dig ud. Men uanset om du har en stor virksomhed, en enkeltmandsvirksomhed eller er privatperson, kan du købe et guldnummer.

Dog er det primært virksomheder eller erhvervsdrivende, der vælger at købe guldnumre.

Hvad koster et guldnummer?

Det svinger meget. Et godt telefonnummer kan koste markant mere, end et telefonnummer, vi vurderer, er knap så godt eller unikt. Det kan altså være, at du har et særligt nummer i tankerne, som har betydning for dig, men vi ikke vurderer, skal koste særligt meget.

Det er forskelligt fra nummer til nummer, hvad et guldnummer koster. Det er heller ikke alle numre, du kan vælge, da nogle guldnumre er i brug af andre. Dermed vil det også afhænge af det nuværende udbud, hvad vores guldnumre koster. Hvis vi har mange gode telefonnumre til rådighed, vil prisen også afspejle sig i det.