Telefoni

IP-telefoni til erhverv

Hos Telia Erhverv tilbyder vi billig IP-telefoni til erhverv, der ønsker en fleksibel og sikker forbindelse.

  • Høj samtalekvalitet
  • Smidig omstilling
  • Nem håndtering af opkald
  • Høj samtalekvalitet
  • Smidig omstilling
  • Nem håndtering af opkald

Stabil forbindelse med billig IP-telefoni til erhverv

Høj samtalekvalitet, smidig omstilling og nem håndtering af opkald. Det er blot nogle af fordelene, som I får med vores IP-telefoni til erhverv. Det eneste, IP-telefoni kræver, er at jeres telefoner er koblet til jeres internet, og at I har en god internetforbindelse.

Med en bredbåndsløsning fra Telia Erhverv får I både en lynhurtig, stabil forbindelse med pålidelig båndbredde, der kan håndtere jeres behov og sikre høj ydeevne. Både på telefonen og computeren. Og med en fast IP-adresse.

Sammen skræddersyr vi den løsning som passer til din virksomheds behov.

Touchpoint omstilling

Effektivisér hverdagen for jeres medarbejdere med vores cloudbaserede omstillingsløsning Touchpoint. Enten som en løsning kun til jeres mobiler – eller til jeres smartphones, fastnet, ip-telefoni og omstilling i én samlet løsning.

Bredbånd og MPLS hos Telia

IP-telefoni er muligt hos Telia Erhverv, så længe I har abonnement med bredbåndsforbindelse hos os. Vi tilbyder både internet til erhverv via kabel og fiber.

Har jeres virksomhed behov for et lukket netværk, har vi også mulighed for at tilbyde jer et lukket kredsløb via MPLS.

Bliv kontaktet

Hvad er IP-telefoni?

IP-telefoni er opkald over internettet. Kort fortalt fungerer IP-telefoner ved, at to computere med hver deres unikke IP-adresse kommunikerer med hinanden ved at sende datapakker frem og tilbage. Til sammenligning sender traditionel fastnettelefoni et analogt signal. 

Med en IP-telefon får I samme funktioner og gode kvalitet, som I kender det fra en traditionel fastnettelefoni. I kan altså stadig ringe til både fastnet- og mobiltelefoner. Til gengæld kan det være en billigere løsning. I behøver nemlig ikke noget dyrt udstyr, og I kan foretage opkald på tværs af landegrænser uden en høj opkaldsafgift. Desuden får I god samtalekvalitet.

En IP-telefon ligner en almindelig fastnettelefon, men I kan også ringe via et program, I installerer på jeres computere. Måske har I allerede prøvet at ringe over Skype, FaceTime eller Zoom? Alle tre er nyere former for IP-telefoni. Det vil sige, at I kan ringe og modtage opkald ved at bruge en del af båndbredden på jeres internetforbindelse uden behov for telefonkabler.

Telefoni og internet er simpelthen smeltet sammen, hvorfor teknologien også er kendt som internettelefon. Generelt set er der frit valg mellem at have IP-telefoner stående på skrivebordene, køre headsettet direkte ind i PC'en eller kun at have mobiltelefoner.