Telefoni

Roaming

Fleksible løsninger til virksomheder der opererer i hele verden.

ROAMINGPAKKER TIL VIRKSOMHEDER


Med Telia Roaming er din virksomhed sikret overskuelige, gennemsigtige og attraktive priser på telefoni og datatrafik i hele verden. Med udgangspunkt i Telias stærke netværk og vores udvalgte roamingpartnere verden over, får du en samlet kommunikationsløsning, som understøtter din virksomheds vækst – uanset hvor i verden den finder sted.

Hvis I har behov for at kunne roame uden for EU, er det muligt at tilkøbe ekstra roamingpakker i form af en USA-pakke, en Asia-pakke og en World-pakke. Det er også muligt at kombinere USA-pakken og Asia-pakken. Alle roamingpakker har 12 måneders binding.

KALDSRETNINGER

Med vores roamingpakker har du 10 timers tale inden for de enkelte lande og til danske numre. Har du fx pakken Asia og befinder dig i Japan, kan du ringe frit til både japanske og danske numre. Ringer du mellem to lande, der er inkluderet i din pakke – eller mellem et EU-land og et andet land i din pakke – så betaler du i henhold til gældende listepriser. Du kan modtage opkald i de lande, din pakke dækker, uden det koster ekstra.

SIKKERHEDSVARSLING FOR DATAROAMING I UDLANDET

Med Telias datakontrol kan udgiften for datatrafik i udlandet, efter den inkluderede datamængde er opbrugt, ikke overstige 450 kr. inkl. moms/md. pr. bruger, medmindre din virksomhed har valgt en anden beløbsgrænse. Andre beløbsgrænser er 1.000 kr., 2.500 kr., 5.000 kr. og 25.000 kr. inkl. moms. Når hhv. 80 % og 100 % af forbruget er nået, modtager brugeren en varslings-sms med mulighed for at forhøje beløbsgrænsen. Tjenesten er standard for alle Telia-kunder, som bruger mobilt bredbånd og mobiltelefoner til dataroaming.

PRISER I OG TIL UDLANDET

Uden en roamingpakke betaler din virksomhed både for at foretage og modtage opkald samt bruge data i udlandet. Det gælder også, når opkald viderestilles til telefonsvarer, men undgås ved at deaktivere svareren. Ved opkald fra Danmark til udlandet tilbyder Telia din  virksomhed attraktive priser – både for opkald til udenlandske mobiler og fastnettelefoner. Telia har delt verden ind i syv priszoner. Så uanset
hvilke abonnementer din virksomhed har, betaler I altid den samme minutpris i de enkelte zoner. I hvert land samarbejder vi med de førende mobiloperatører, som sikrer din virksomhed problemfri roaming og den bedste dækning. Når man ankommer til et nyt land, modtager man en velkomst-sms med prisinformation. Disse priser er gældende hvis ikke man har købt en roamingpakke.

Bliv kontaktet ang. roaming