Services

Services

Få verdens bedste underholdningstjenester og services til dit abonnement.

Få verdens bedste underholdningstjenester og services til dit abonnement.

Touchpoint

Touchpoint

Med Touchpoint kan du og dine kolleger få adgang til mobilomstilling og alle de smarte funktioner, som er en naturlig del af jeres dagligdag. Den brugervenlige Touchpoint mobil-app gør en hel del ting lettere og mange nye ting muligt. Resultatet er effektiv intern kommunikation og bedre service til jeres kunder.

Spotify Premium

Spotify Premium

Med Spotify Premium får du adgang til streamingtjenesten med musik, som du kan lytte til i høj kvalitet, uanset om du er på farten eller på din arbejdsplads. Spotify kan både bruges på smartphone, tablet og laptop.

Telia Forsikring

Telia Forsikring

Med Telia Forsikring er din mobil eller tablet dækket mod pludselige og uventede skader som fx skærmbrud og væskeskader, uanset hvor i verden du er. Forsikringen dækker én skade pr. år.

Office 365 Home

Office 365 Home

Med Office 365 Home får alle i familien (op til 5 brugere) altid den nyeste version af de populære Office-programmer. Hent Office 365 Home til hjemmets computere, tablets og mobiler.

Flipp

Flipp

Med Flipp får du adgang til nogle af Danmarks mest populære magasiner, ugeblade og børneblade i en app. Flipp kan både bruges på mobiltelefon og tablet.

HBO Nordic

HBO Nordic

Med HBO Nordic får du adgang til streamingtjenesten med nogle af de mest populære tv-serier. HBO Nordic kan både bruges på smartphone, tablet og laptop.

Telia Sense Car

Telia Sense Car

Telia Sense Car er et IoT (Internet of Things) produkt med 4G wifi, specielt udviklet til dig, der kører både firma- og privatkørsel i samme bil. Telia Sense giver dig digital kørebog, nem parkering og vejhjælp.

Bliv kontaktet af en rådgiver