Få flere fordele med Telia Sense Car-partnerne

Få flere fordele med Telia Sense Car-partnerne

Telia arbejder løbende med at udvide samarbejdet og opnå flere partnerskaber. Læs her på siden, hvordan du og din virksomhed kan opnå flere fordele med vores partnere og spare penge.

Telia arbejder løbende med at udvide samarbejdet og opnå flere partnerskaber. Læs her på siden, hvordan du og din virksomhed kan opnå flere fordele med vores partnere og spare penge.

Få flere fordele med Telia Sense Car-partnerne


GØR DIN PARKERING NEMMERE MED EASYPARK OG TELIA SENSE CAR

EasyPark hjælper hver dag flere tusinde mennesker i det meste af Europa med at gøre parkering nemmere via EasyPark-app’en. EasyPark er den førende udbyder på markedet, når vi taler om parkering via mobilen, og derfor er vi glade for, at Telia Sense Car og EasyPark nu sammen kan gøre din parkering endnu nemmere.

EasyPark er en integreret del af Telia Sense Car appen. Det betyder, at du fremover kan nøjes med at sætte din parkering i gang via Telia Sense Car-app'en ved ankomst. Parkeringen stopper automatisk, når du starter din bil igen. På den måde betaler du kun for netop den tid, du har parkeret.

Samarbejdet mellem EasyPark og Telia Sense Car betyder, at du ikke længere skal bekymre dig om din parkering.

KØB BILFORSIKRING HOS ALKA OG FÅ TELIA SENSE CAR-ENHEDEN MED I KØBET FOR 0 KR.

Når du køber en bilforsikring online hos Alka, får du Telia Sense Car-enheden med i købet til 0 kr. Telia Sense Car-enheden har en værdi á 1.195 kr.

Du er ikke forpligtet til at tegne et Telia Sense Car-abonnement, når du køber en bilforsikring hos Alka. Du skal dog være opmærksom på, at Telia Sense Car-enheden og de tilknyttede tjenester såsom WiFi, smart alarm og parkeringshjælp kun fungerer med et Telia Sense Car-abonnement til 99,00 kr./md. Der følger 20 GB med i dit Telia Sense Car-abonnementet hver måned.

Du kan læse mere om, hvordan du kan få Telia Sense Car med i din bilforsikring på Alkas hjemmeside

VIKING ASSISTANCE KAN HJÆLPE DIG HELE DØGNET ÅRET RUNDET

Viking Assistance har landsdækkende vejhjælp døgnet rundt. Med sit store netværk af medarbejdere landet over er du sikker på, at hjælpen aldrig er langt væk. Er du Telia Sense Car-kunde, kan du med få swipes i Telia Sense Car-app'en hurtigt få hjælp fra Viking vejhjælp, hvis uheldet er ude.  

Er du Telia Sense Car-kunde, og har du brug for vejhælp, ved Viking, hvor i landet du befinder dig, så de nemt og hurtigt kan assistere dig på stedet. Samtidig kan du via Telia Sense Car-app'en følge med i præcis, hvor og hvornår hjælpen er fremme.

Få rabat på Telia Sense Car-enheden ved blive medlem af Viking. Medlemsskabet er gratis og giver dig bl.a. rabat på timeprisen, når du har brug for vejhjælp. Læs mere om medlemsfordelene, og hvordan du kan få rabat på Telia Sense Car-enheden, på Vikings hjemmeside.