Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Tilbehør fra dbramante1928

Herunder finder du vores tilbehør fra dbramante1928, der er kendt for at være verdens mest bæredygtige indenfor blandt andet covers til mobiltelefoner.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

dbramante1928: Verdens mest bæredygtige producent inden for tilbehør til mobiltelefoner

At bidrage til en mere miljøvenlig verden, er en essentiel del af dbramantes virke. dbramantes1928's mål er at skabe produkter, der beskytter planeten lige så meget som produkterne beskytter dine mobil. Det er derfor, at dbramante's læderfabrik er drevet af 100% grøn energi, og alle produkter er lavet af enten GRS-certificeret genbrugsplast eller slidstærkt kernelæder. dbramante1928 kan stolt kalde sig selv det mest bæredygtige valg på markedet for tilbehør til mobiltelefoner. 

Produktion i bæredygtige materialer

dbramante1928 arbejder på at ændre markedet for beskyttelse til mobiltelefoner, ved at tilbyde bæredygtig beskyttelse lavet af GRS-certificeret genbrugsplast eller/og slidstærkt kernelæder, helt uden at gå på kompromis med kvalitet, funktionalitet og design. 

For dbramante er det ikke nok at anvende bæredygtige materialer. Det er også vigtigt at sikre en bæredygtig produktion. Fx er produktionen af lædervarer 100% CO2-neutral.

dbramante1928 kontrollerer fuldt ud hele deres produktionen af lædervarer. På den måde sikres, at alle produkter har den rette kvalitet, at produktionen er så bæredygtig som muligt og medarbejderene arbejder under de bedste forhold.

Alle lædervarer produceres på dbramante's fabrik i Kolkata i Indien. Fabrikken er 5000 m2 og er drevet af solceller på taget, hvilket er en stor grund til, at produktionen er 100% CO2-neutral. En anden grund til, at produktionen er 100% CO2-neutral er, at kunsthåndværkerne laver alle produkter i hånden ved hjælp af traditionelle metoder, som kræver minimal brug af energitunge maskiner. dbramante1928 er i 2022 den eneste lædervareproducent med en 100% CO2-neutral produktion.

Mobilcovers af genbrugsplast

Der sælges hvert år mere end to millioner plastikcovers til mobiltelefoner. De fleste af disse mobilcovers er ikke egnet til at genanvende og ender derfor på lossepladser og andre steder, hvor de gør skade på miljøet. 

dbramante1928 arbejder for en natur fri for plastik ved at erstatte den skadelige engangsplast med produkter lavet af 100% genanvendeligt genbrugsplast. Alle dbramantes TPU covers, silikonecovers, PET tasker og veganske læderprodukter er lavet af genbrugsplast og er 100% genanvendelige. 

Produktion af mobilcovers af genbrugsplast i Danmark

dbramante1928's mobilcovers af genbrugsplast til mobiltelefoner produceres i Kina, men allerede i 2022 flyttes en del af produktionen til Danmark, hvor produktionen kommer til at ske med grøn energi. Formålet er at høste klimafordele ved lokal produktion. Den lokale produktion vil betyde store reduktioner i CO2-udslippet ved at anvende grøn energi. 

Der vil opnås betydelige forbedringer i den transportrelaterede CO2-udslip, ved at slippe for at fragte produkterne hele vejen fra Kina. Den lokale produktion kommer også til at betyde hurtigere levering til forbrugerne i Danmark.

dbramante1928's produkter er alle lavet af genbrugsplast eller slidstærkt kernelæder

Alle dbramantes produkter er enten lavet af genbrugsplast eller slidstærkt kernelæder helt uden at gå på kompromis med kvalitet, funktionalitet og design. 

Men hvordan kan læder være bæredygtigt, når det kommer fra en ko? Og hvorfor anvendes der genbrugsplast frem for andre alternativer som bioplast? 

Full-grain leather: Alle dbramantes læderprodukter af lavet af kernelæder, der er den stærkeste type af læder. Materialets fantastiske kvalitet og holdbarhed forlænger produktets livscyklus, hvilket mindsker klimaaftryk og brugen af Jordens ressourcer. Kernelæder sikrer også et produkt, der ikke kun er holdbart, men som også blot får en smuk patina med tiden.

Læderet er bæredygtig og lokalt anskaffet. Ingen af de skind, der bruges som råmateriale, kommer fra kvæg, som er opdrættet udelukkende pga. af skindet. Alt skind er biprodukter fra kød- og mejeriindustrien. Hertil er skindet anskaffet lokalt i Indien. I modsætning til steder som Amazonas Regnskoven i Brasilien er der i Indien ingen skovrydning på grund af landbrug med kvæg.

Hvorfor anvender dbramante1928 ikke bioplast?

dbramante1928 anerkender vigtigheden i at innovere og opfinde nye bæredygtige materialer som bioplast, men har valgt genbrugsplast for at genanvende den plast, der allerede er i brug.

Certificeret genbrugsplast til mobilcovers

dbramantes 1928'produkter af genbrugsplast er verificeret af GRS (Global Recycled Standard), der er en frivillig produktstandard, der er til for at tracke og verificere mængden af genanvendte materialer i et produkt. Med GRS-certifikatet kan du være sikker på, at dbramantes mobilcovers både har en produktcertificering, der verificerer at produktet rent faktisk indeholder genanvendte materialer, og en social, miljømæssig og kemihåndteringsmæssig certificering, der sikrer at produktionen af produkterne er ansvarlige på disse områder.

dbramante1928's filosofi er: Always forward

Selvom dbramante er stolte af deres arbejde, er det vigtigt for dbramante, at erkende, at de ikke er perfekte og nok aldrig bliver det. I en evigt foranderlig verden er, og skal bæredygtighed altid være en rejse, der aldrig stopper. ”Always forward” handler for dbramante om, at der altid kigges fremad og fokusere på, hvordan de kan blive endnu bedre. dbramante1928 tror på at fremtiden er for dem, der tør at være frontløbere i den grønne omstilling.

Partnerskab med WWF Danmark

For at tilgodese missionen om at fremstille bæredygtige produkter, der hjælper med at beskytte planetens fremtidige generationer, har dbramante indgået et partnerskab med WWF Danmark, der er en del af verdens største naturorganisation. Med vejledning fra WWF, kan dbramante derfor sikre at deres produktion er baseret på videnskab. 

dbramante1928 forpligter sig til bæredygtighed

dbramante1928 har forpligtet sig til at reducere CO2udledninger til net zero inden år 2030 samt at indhente det historiske klimaaftryk. De arbejder løbende på at sikre, at hele produktionskæden er så bæredygtig som mulig, fra fremstillingen af produkter og distributionen af produkterne, til pakning og energiforbrug. dbramante1928's mål er at blive en klimapositiv virksomhed, hvilket betyder, at der arbejdes på, at give mere tilbage end der tages. 

dbramante1928's klimamål

Det er vigtigt for dbramante, at deres klimaindsatser rent faktisk gør en forskel. Derfor benytter de den nyeste videnskabelige viden, og sikrer at alle certificeringer, kommer fra troværdige institutioner. I overenstemmelse med Parisaftalen, har de sat ambitiøse klimamål. 

Disse klimamål har dbramante, som den eneste producent af beskyttelsestilbehør til mobiltelefoner i verden, fået godkendt af det Internationale Klimainitiativ SBTi (Science Based Climate initiative). Samarbejdet har også ført til en guldmedalje fra Ecovadis,der er verdens største og mest pålidelige udbyder af klimaratings. 

Som del af FN’s Global Compact Verden, der er det største virksomhedsrettede klimainitiativ, har dbramante forpligtet sig til at anvende klima- og socialansvarlige politikker, i tråd med ti principper vedrørende menneskerettigheder, arbejdskraft, klima og anti-korruption.

Andre certificeringer: FSC, GRS, REAChFSC

dbramante1928's indpakning er FSC-certificeret, hvilket betyder at det træ der anvendes, er anskaffet forsvarligt.

GRS: Alle dbramantes produkter er fremstillet af genbrugsplast, der er certificeret af GRS (Global recycled standard). 

REACh: dbramantes produktionsprocesser er alle REACh-ceritificeret (“Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals”), hvilket er et krav fra EU. Systemet er til for at regulere brugen af skadelige stoffer, der er skadelig for mennesker og klimaet.

Partnerskab med LittleBigHelp

For dbramante går bæredygtighed og social ansvarlighed hånd i hånd. Dbramante1928 er en dansk virksomhed med fabrik i Kolkata i Indien og siden 2013 har dbramante støttet den danske NGO LittleBigHelp, som arbejder for at skabe bedre livsvilkår for udsatte børn og kvinder i Vestbengalen i Indien. 

En del af overskuddet af ethvert dbramanteprodukt, går ubeskåret til LBH. Med støtten fra dig som forbruger og vores distrubitører, har dbramante støttet LBH med 2 millioner kr. siden 2013.

Bæredygtighed en stor del af LBH’s arbejde, men for LBH handler det ikke primært om CO2-udledninger. I stedet, arbejder LBH på at sikre at de mennesker de hjælper, får de rette færdigheder.

Arbejdsforhold og forpligtelse til medarbejdere

Der arbejder mere end 700 dygtige og uddannede kunsthåndværkere på fabrikken i Indien og hver eneste arbejder under kravene fra BSCI (Business Social Compliance Initiative) og SA800 (Social Accountability International) standarderne for at sikre, at medarbejderne trives godt og har ro i sindet, f.eks. ved at sørge for sundhedsforsikring til nøglearbejdere og deres familier.

Telia fralægger sig et hvert ansvar for dokumentation af dbramante1928’s certifikater, partnerskaber samt arbejdsforhold og forpligtelser over for deres medarbejdere.

Læs selv mere om dokumentationen af certifikater, partnerskaber samt arbejdsforhold og forpligtelser over for deres medarbejdere her.