Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Netværk Hjælp
Kurv

Masser af underholdning!

Hos Telia har vi alle de store streamingtjenester til særpris.

NYD SERIER, FILM OG MEGET MERE DERHJEMME OG PÅ FARTEN

Telia Tirsdag samlede alle Telias glade kunder til store filmoplevelser i biografer over hele landet. Selvom tilbuddet nu er slut, vil vi stadig gerne gøre det muligt for vores kunder at nyde de gode filmoplevelser. Derfor gi'r vi dig gode rabatter på de største streamingtjenester!

Hos Telia finder du et bredt udvalg af streamingtjenester, så du kan dykke ned i omfattende kataloger af film, serier og meget mere. Udover serier og film har vi også læsestof og diverse kreative apps og programmer. 

Der er ikke dén genre, I ikke kan se med udvalget af streaming fra mobilabonnementer fra Telia. Her er noget til de voksne, til teenagerne, til børnene og til hele familien. Det er bare at læne jer tilbage og finde lige præcis det indhold, I gerne vil se.

I kan selvfølgelig se det på farten og derhjemme. Det bestemmer I selv. Lyt til musik, hør podcast eller se en god serie, når I er væk hjemmefra. Der er mange muligheder, og jeres mobilabonnement sætter ingen begrænsninger. 

SPAR MANGE PENGE MED STREAMINGTJENESTER INKLUDERET I DIT MOBILABONNEMENT

Hvis du gerne vil have masser af streamingmuligheder, men du også gerne vil have det til en skarp pris, så giver det rigtig god mening at vælge et mobilabonnement med streaming inkluderet. Her får du nemlig rabat på nogle af de mest populære streamingtjenester, når du vælger et mobilabonnement fra Telia. 

I oversigten her kan du se, hvor meget du kan spare ved at vælge den pågældende streamingtjeneste hos Telia. Hvis du gerne vil have mange streamingtjenester, kan det altså hurtigt være en stor besparelse, du får med dig. 

Fordi vi elsker streaming

Tilbud på streaming og services

Hos Telia har vi alle de store streamingtjenester og populære services. Læs mere om vores mange tilbud via linket herunder.