Kurv

Få Telia fiber bredbånd i Norlys' dækningsområde

– og HBO Max i 6 mdr. for 0 kr.!

Hos Telia elsker vi hurtigt internet og streaming uden afbrydelser – og vi glæder os til at kunne tilbyde yderligere 700.000 husstande en lynhurtig fiberforbindelse via Norlys. Skriv dig op nu. Så kan du også få HBO Max i hele 6 måneder for 0 kr., så snart vi kan levere fiber til din adresse. Så er underholdningen sikret!

Skriv dig op her

Skriv dig op nu. Så hører du fra os, så snart vi kan tilbyde dig lynhurtigt internet via Norlys’ fibernet. Din opskrivning er ikke bindende – men som tak for din interesse giver vi dig hele 6 måneders HBO Max for 0 kr., hvis du efterfølgende vælger at købe vores løsning.

Du skal udfylde dette felt
Indtast en gyldig e-mail adresse
Angiv et gyldigt 8 cifret telefonnummer
Du skal udfylde dette felt

Fiberforbindelse på vej til yderligere 700.000 husstande

Markedet for lynhurtige fiberforbindelser er i vækst, og hos Telia fortsætter vi med at udvide antallet af husstande, det er muligt at levere forbindelse til. Vores aftale med Norlys giver mulighed for at levere fiberforbindelser til både privatkunder og virksomheder gennem Norlys’ vidtstrakte fibernet, der dækker 700.000 husstande – primært i Jylland, men også i dele af Sjælland og Fyn, hvor Norlys udvider betragteligt de kommende år. Målet er at kunne koble de første Telia-kunder på, via Norlys’ fibernet i løbet af andet halvår 2022.

Få HBO Max i 6 mdr. gratis

Med HBO Max får du og familien al den underholdning, I elsker – samlet på ét sted. Vil I underholdes i hele 6 mdr. for 0 kr.? Skriv dig op til lynhurtigt internet via fiber fra Telia – så hører du fra os.