Kurv
Guide

Bredbånd via tv-stikket - sådan gør du

Bredbånd via tv-stikket - sådan gør du

Instruktionsguide

Det er nemt at komme i gang med dit bredbånd via kabel TV-stikket (COAX). Her får du hjælp til at installere din router og enkle tips til, hvordan du kommer godt i gang med dit nye bredbånd.

WiFi-Guiden: 5 tips til bedre WiFi

Oplever du, at din wi-fi forbindelse ikke er så hurtig, som den burde være? Eller at rækkevidden ikke er god nok? Her er tips til, hvordan du kan forbedre både hastigheden og rækkevidden på dit wi-fi.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid går der, før routeren er tilsluttet internettet?

Oftest tager det ikke mere end 5 minutter før routeren får forbindelse til internettet, men enkelte tilfælde kan det gå op til 45 minutter, før routeren er tilsluttet til internettet.

Hvordan placerer jeg min router bedst muligt?

Lad din router komme ud af skabet! Placér den i midten af hjemmet på en hylde eller en reol, og gerne en meter over gulvet. Sørg for at den ikke er blokeret, og at der ikke er andre apparater eller elektronisk udstyr tæt på, der kan forstyrre routerens radiobølger. Prøv dig frem, ændr placeringen eller vend routeren i forskellige retninger. Selv små ændringer kan have en stor effekt.

Hvad påvirker min hastighed?

Mængden af brugere kan påvirke hastigheden på din forbindelse. Tænk på at brugere kan være alt fra naboen til babyalarmer, spilkonsoller, og trådløse højtalere. Først og fremmest er det dog, hvad du som bruger gør, der påvirker hastigheden mest. Når du streamer musik eller film, vil det påvirke din båndbredde mere end når du browser på almindelige hjemmesider. Tykke vægge af mursten/beton kan også påvirke din hastighed negativt. Selve udstyret spiller også en rolle, da ældre routere kan mangle evnen til at sende høje hastigheder. Det samme gælder gamle kabler.

Du kan måle din hastighed her.