APPLE

iPhone 12 mini

5G-hastighed. Den hurtigste chip i en smart­phone. Helt nyt design. Ceramic Shield. OLED-skærm fra kant til kant. Nat-tilstand på alle kameraer. 

Spar op til 5.600 kr. på din nye iPhone 12 mini, når du afleverer din gamle mobil

Skriv produktnavnet på din mobil eller tablet og se den anslåede værdi. Bemærk – den reelle værdi får du først, når du afleverer din enhed i din Telia-butik. Læs mere om Telia Recycle.

Design

Ceramic Shield. Klart stærkere end noget smartphone-glas.

iPhone 12 mini er re-designet i et helt nyt materiale, der gør din iPhone endnu mere hårdfør. Med det nye Ceramic Shield glas er din iPhone mini nu fire gange bedre beskyttet, hvis du taber den. iPhone 12 mini er udstyret en 5,4” Super Retina XDR-skærm, og det er den smalleste, tyndeste og letteste 5G mobil i verden.

iPhone 12 mini kommer i fem friske farver: Blå, Grøn, Sort, Hvid og (PRODUCT)RED.

A14 Bionic

Den hurtigste chip i en smartphone

iPhone 12 mini er udstyret med den specialudviklede A14 Bionic-chip, der er den hurtigste chip i en smartphone nogensinde. Den skubber grænserne for, hvad du kan på din iPhone mini. Den er supereffektiv, så du får en fantastisk batteritid. Og den giver dig masser af power, uanset om du spiller tunge spil, har gang i flere apps på én gang eller optager 4K-video.

Og iPhone 12 mini er selvfølgelig klar til fremtiden med 5G. Det betyder, at du kan downloade film på farten, streame video i højere kvalitet og FaceTime i HD over dit mobilnetværk

Kamera

Dobbelt kamera-system

iPhone 12 mini er udstyret med et sublimt dobbeltkamera med vidvinkel- og ultravidvinkel-kameraer. Som noget nyt får du med begge kameraer Nat-tilstand. Det betyder, at du kan tage smukke billeder – også i svag belysning. Det nye vidvinkelkamera opfanger ovenikøbet 27% mere lys end tidligere, så du kan fange detaljer og farver på et niveau, der ikke tidligere var muligt.

Hold da dig opdateret

Få sms, når vi har nyt om Apple

Vil du være den første, der får besked, når vi har nyt om Apples produkter, så sms APPLE til 1919. Så holder vi dig opdateret om Apple-nyheder via sms.

Apple

iPhone 12-serien

Læs mere om alle de nye iPhones i iPhone 12-serien her.

*Ved at tilmelde dig accepterer du, at Telia må sende dig nyheder, tilbud og information om køb af Apple produkter via sms. Let framelding ved at sende APPLE STOP til 1919.