Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Netværk Hjælp
Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

eStuff

Mangler du elektriske produkter og tilbehør til smartphones, tablets og computere i høj kvalitet? Så er eStuff mærket for dig. Her finder du blandt andet opladere, kabler, højtalere, skærmbeskyttelse og covers, der kan gøre din hverdag lidt smartere. eStuff har nemlig fokus på funktionalitet, holdbarhed og et stilfuldt design. 

Hos Telia tilbyder vi flere af de populære og gode produkter fra eStuff. Trænger du til at udskifte din gamle mobiloplader eller leder du efter et smart cover, der giver optimal beskyttelse, kan du oplagt undersøge mulighederne her. På den måde kan du få det meste ud af din elektronik – uanset om der er tale om din telefon eller din computer.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Undgå at løbe tør for strøm med eStuff

Elektriske enheder såsom computere, tablets og telefoner er med tiden blevet i stand til at holde strøm i imponerende lang tid. Især de nye modeller har et batteri, der giver dig strøm hele dagen lang. Men når batteriet alligevel er ved at løbe tør, så er det altid en fordel at have en pålidelig oplader ved hånden. 

Heldigvis producerer eStuff opladere og kabler, du kan få stor gavn af. For selv hvis du allerede har en pålidelig oplader til din telefon derhjemme, så kan det faktisk være smart med en ekstra. Dels kan du dele den med overnattende gæster, der har glemt deres egen oplader. Dels kan du have den ekstra oplader med på farten, så du ikke behøver at frygte for at løbe tør for strøm halvvejs gennem dagen. Det kan ligeledes være smart, hvis du selv skal overnatte ude en nat eller to. Selv hvis du skulle glemme opladeren, har du nemlig stadig mulighed for at lade din elektronik op derhjemme. 

Forlæng levetiden med det rette beskyttelsesudstyr

Det er ingen hemmelighed, at det kan være svært at undgå ridser og skader på din elektronik – særligt hvis du ofte har enhederne med på farten. Din telefon, for eksempel, har du sikkert tit med dig i lommen eller i tasken. Og det er måske ikke her, du tænker, at der er fare på færde. De fleste forbinder nemlig skader på elektronik med tab på gulvet, som da også er en af de større problemer. Men faktisk kan du nemt opleve, at din skærm får en ridse, hvis du eksempelvis har dine nøgler liggende i samme lomme eller taske.


Igen kan du få god hjælp af eStuff, der producerer pålidelig skærmbeskyttelse til dine enheder. Skærmbeskyttelse er nemlig den bedste måde at undgå irriterende ridser og rifter på dine enheder. Blandt andet covers sørger da også for at beskytte bagsiden af din mobil, så du hverken oplever skader det ene eller det andet sted på telefonen. Og skulle uheldet være ude, hvor din telefon falder ud af lommen eller ned fra bordet, så sørger skærmbeskyttelse ligeledes for at mindske chancen for, at hele skærmen eller selve hardwaren bliver skadet.

Find de smarte produkter fra eStuff hos Telia

Fra et behov om nye ledninger til et ønske om at have lidt ekstra opladere liggende – uanset hvad er der god grund til at benytte dig af udvalget fra eStuff hos Telia. Du kan forvente kabler og opladere i et godt materiale, der både er pænt men samtidig også holder længe. Og hvis der ikke er behov for at oplade, kan du i stedet vælge mellem de forskellige former for skærmbeskyttelse, det anerkendte mærke tilbyder.

Gå på opdagelse i udvalget fra eStuff her på siden, og vælg netop de løsninger, der passer til dit behov.