Kurv
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Bestil inden kl. 15 og vi sender i dag
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Ideal of Sweden

Giv din smartphone et personligt og stilig udseende med et Ideal of Sweden cover. Fra det svenske brand får du nemlig ikke kun moderne designs til alle smartphones og iPhones. Du beskytter også bedre din mobil, da alle covers er lavet af stærk og fleksibel plastik.

Hvert år kommer de med nye, smarte covers, der alle er håndlavede. Desuden kan du finde populære covers, der er lavet af miljøvenlige og holdbare materialer. Kan du ikke vælge? Så bestil flere af slagsen fra det enorme udvalg. Så kan du nemt skifte til det cover, der passer til dagens humør eller tøjvalg.

De mange fordele gør, at et lækkert cover fra Ideal of Sweden giver din mobil fremragende beskyttelse på en stilfuld facon. Besøg vores brede udvalg af mobilcovers herunder.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Ideal of Sweden: Smukt og funktionelt mobiltilbehør

I dag har de fleste af os en smartphone, som også er vores kæreste eje. Det er den, vi ofte får tiden til at gå med og bruger til at komme i kontakt med dem, vi holder af. Derfor er det naturligvis vigtigt, at vi passer godt på den. Og hvorfor ikke gøre det med et personligt præg?

Sådan tænker de i hvert fald hos det svenske brand, Ideal of Sweden. Og det er vi vilde med hos Telia. Hos dem finder du nemlig smukke og praktiske covers til smartphone og iPhone. Alle deres designs er taget fra de største modetrends, så du får covers, der er inspireret af modebilledet fra hele verden.

Missionen er at producere mobiltilbehør, der gør din hverdag både nemmere, sjovere og smukkere. Heriblandt covers og etuier til hovedtelefoner. Samtidig er alle materialer nøje udvalgte, så du effektivt kan beskytte din mobiltelefon, mens den stadig ligger godt i hånden, holder ridser nede på et minimum og ser virkelig flot ud. Det er svensk design og høj kvalitet, når det er bedst.

Deres covers og tilbehør giver dig mulighed for at skabe dit eget signaturlook. Fra marmor-efterligninger, naturlige materialer og farverige mønstre. Ønsker du en lidt mere afdæmpet stil? Så kig efter vores klassiske modeller på siden. De mange designs skaber et personlig præg helt ned i detaljerne.

Tjek det brede udvalg af Ideal of Sweden cover hos Telia, og find den kombination, der passer til din egen stil. Vi anbefaler, at du også bruger deres skærmbeskyttere sammen med et mobilcover. Så er du nemlig dækket ind hele vejen rundt. Se alle vores mobiltelefoner her.

Et bæredygtigt cover fra Ideal of Sweden

Siden 2013 har det svenske livsstilbrand Ideal of Sweden kunne tilbyde dig et væld af elegant udstyr og tilbehør til din smartphone. Alle produkter er med stor vægt på at være håndlavede, praktiske og ikke mindst stilfulde. Derfor er det ikke så mærkværdigt, at virksomheden allerede fik solgt over en million af dets produkter et par år efter grundlæggelsen.

Hvis du har set et cover fra Ideal of Sweden, så vil du også forstå hvorfor. Her får du nemlig ikke bare en genstand, som beskytter din telefon mod stød, slag og snavs. Det er samtidig et smukt tilbehør, som afspejler din personlige smag og stil. For Ideal of Sweden er det nemlig vigtigt, at et cover skal være godt udført helt ned til den mindste detalje. Funktionelt og praktisk, men også flot og moderigtig.

Det er dog ikke “bare” udseende og funktionalitet, som virksomheden fokuserer på. Ideal of Sweden lægger i høj grad også vægt på ansvarligt iværksætteri og bæredygtighed. Det kan du se ved, at alle deres smartphone tilbehør bliver lavet, pakket og sendt på en etisk samt miljømæssig bæredygtig måde i Sverige.

Når du køber et nyt cover til din telefon fra Ideal of Sweden, kan du derfor være sikker på, at hver en detalje er velovervejet. Vil du gerne kunne se og mærke coveret i hånden? Find din nærmeste Telia-butik, og kig i udvalget.

Covers med sikker betaling hos Telia

Hos Ideal of Sweden kan du få mange fine produkter til stort set alle slags telefoner. Det gælder både mange typer iPhones, Samsung Galaxy og Huawei. Hos Telia tilbyder vi også magnetiske ringe, kortholdere og flipcovers i utroligt lækkert vegansk læder. Det giver dig rig mulighed for at mikse og matche dine Ideal of Sweden-produkter.

Du kan altid være helt tryg, når du handler hos os. Du kan desuden vælge forskellige typer afdrag over flere måneder – naturligvis rente- og gebyrfrit. Vil du betale det fulde beløb for din Ideal of Sweden produkt med det samme? Så er det selvfølgelig også muligt hos os.

Trænger din telefon til forkælelse, så kan du altså trygt købe vores Ideal of Sweden-tilbehør. Har du lyst til at se mere, så har vi samlet et bredt udvalg af lækkert tilbehør. Find alt fra mobilcovers, headsets, smartwatches, højttalere og meget andet.