Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker

Jabra høretelefoner

Med høretelefoner fra Jabra får du et sæt trådløse Bluetooth-høretelefoner, du kan bruge i stort set alle situationer. Jabra høretelefoner er velegnede til kontorarbejdet, træning, en løbetur, en gåtur, når du pendler, eller når du bare vil lukke verden ude og din lyd inde. 

Jabra er kendte for deres høje kvalitet og stilrene design. Og de er eksperter i lyd. De laver nemlig også høreapparater, og den ekspertise har de ført videre med sig over i udviklingen af deres trådløse hovedtelefoner. Og høretelefoner. 

Når du vælger et Jabra headset, kan du vælge mellem in-ear eller on-ear / over-ear. Alle Jabra høretelefoner er smarte, praktiske og lette at bruge. Læs mere herunder og køb dine nye Jabra høretelefoner hos Telia.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Derfor skal du vælge et sæt Jabra høretelefoner

Hvis du vælger høretelefoner fra Jabra, så vælger du samtidig et produkt fra en producent, der er specialiseret i netop dette. Jabra laver som nævnt også høreapparater, og den ekspertise får du selvfølgelig med i dit Jabra headset. 

Helt konkret skiller Jabra sig ud ved at producere høretelefoner, du kan bruge til stort set alle formål. Hvis du vælger et in-ear trådløst headset, får du optimal pasform samt sikkerhed i, at dit headset ikke falder ud af ørerne. 

Vælger du et hvilket som helst sæt Jabra høretelefoner, får du en næsten perfekt opkaldskvalitet. Du bliver ikke forstyrret af vind, vejr og dine omgivelser, og dem, du snakker med, kan høre hvert et ord. Det er uanset, om du vælger hovedtelefoner, høretelefoner eller et headset. De er alle med aktiv støjreduktion fra Jabra.

Derudover får du smarte funktioner i udvalgte modeller. Det er alt fra skridttæller, pulsmåler, træningscoach og andet, du kan bruge til at være aktiv. Og aktiv kan du sagtens være uden bekymringer. De fleste Jabra høretelefoner er også både vand- og støvafvisende, så du kan sagtens bruge dem, selvom du bliver beskidt. 

Alle høretelefoner fra Jabra har lang batterilevetid, så du kan høre musik og nyde dine høretelefoner i lang tid ad gangen.

Det får du med et trådløst in-ear Jabra headset

De trådløse headsets fra Jabra er de såkaldte “True Wireless headsets”. Det betyder, at du sætter headsettet - eller ørepropperne, som de også bliver kaldt - direkte ind i ørerne uden et kabel. De er altså hverken forbundet til din smartphone eller til hinanden. Alt er forbundet med Bluetooth. 

Der følger et flot etui med til dine True Wireless-høretelefoner fra Jabra, hvori du kan opbevare dem sikkert, mens de lader op.

Hvis du foretrækker, at der er et kabel mellem dine ørepropper, kan du vælge en model med et såkaldt nakkekabel. 

Trådløse høretelefoner fra Jabra kan indstilles i størrelsen, så de passer til dine ører. Når dine høretelefoner har den helt rigtige pasform, vil alt støj omkring blive lukket helt ude. Derfor er det vigtigt, at du vælger den rette størrelse ørepropper.

Det får du med over-ear trådløse hovedtelefoner fra Jabra

Med hovedtelefoner er det selvsagt ikke muligt med True Wireless, da der er en bøjle oven på dit hoved, der forbinder de to højttalere. Men det er heller ikke en dårlig ting. Fordi, hvis du vælger et par hovedtelefoner fra Jabra, så får du en uovertruffen lyd og en komfort i verdensklasse.

Hovedtelefonerne er selvfølgelig trådløst forbundet med Bluetooth til din enhed. 

De bløde, polstrede puder på hovedbøjlen gør, at du kan have dine hovedtelefoner på hele dagen uden gener. Puderne på eller over din ører er ligeledes polstrede og bløde, hvilket giver optimal og maksimal komfort. 

Læg dertil at du får så god lyd, at du ikke har lyst til at tage dine hovedtelefoner af igen. Men aktiv støjreduktion og en mikrofon, der fanger alt, du siger, får du også en optimal oplevelse, når du foretager opkald med dine Jabra hovedtelefoner.