Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

PanzerGlass

PanzerGlass er en dansk virksomhed, som tilbyder tynd og splintfri skærmbeskyttelse til både smartphones, tablets, smartwatches og lignede. Skærmbeskyttelsen fungerer ved, at et tyndt lag glas bliver lagt på din skærm, uden at kvaliteten bliver forringet.

Samtidig er tykkelsen helt ned på 0,33 mm, så du stort set ikke kan mærke, at det er monteret på eksempelvis din lækre smartphone. Desuden har glasset en god gennemsigtighed. På den måde er du stadig sikret, at farver og opløsning forbliver intakt.

Vil du gerne undgå skrammer, snavs og ridser på din skærm? Så er det altså netop, hvad PanzerGlass kan hjælpe med.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

PanzerGlass: Tynd og splintfri skærmbeskyttelse

Børn, der leger vildt med bærbaren. Nøgler i tasken, der ligger faretruende tæt på mobilen. Og nådesløse fliser, der ikke tager hensyn, hvis vi taber den nye tablet eller iPad. Det er situationer som disse, der kan få de fleste af os til at blive bekymret for, at glasset på vores mobile enheder går i stykker.

Det er heldigvis et behov, som danske PanzerGlass har taget højde for. Her får du nemlig specialbehandlet glas med forstærket stødabsorbering. Du skal bare lægge det ekstra lag oven på skærmen. Samtidig har glasset en hårdhed, som er hele ni gange stærkere end almindeligt glas. Fokus er at yde optimal beskyttelse til din mobile enhed.

Betyder det så, at din skærm bliver utydelig og irriterende at trykke på? Naturligvis ikke. Deres skærmbeskyttere har nemlig en god gennemsigtighed. Desuden har glasset den fordel, at det typisk har et anti-fingerprint lag, der reducerer mængden af fedtede fingre på skærmen – og så er de virkelig nemme at montere på få minutter.

De mange fordele betyder, at du kan sende din mobil, tablet, smartwatch eller computer færre gange til reparation.

Hos Telia har vi også populære produkter som hovedtelefoner, højttalere og meget mere. Find det brede udvalg af lækkert tilbehør, og bestil det hjem i dag.

PanzerGlass til Apple, Huawei, Samsung og Oneplus

Savner du en god smartphone med en ridsefri overflade? Og som kan klare at blive tabt eller rode rundt i tasken? Så kan vi med fordel anbefale skærmbeskyttelse fra PanzerGlass.

Hos Telia tilbyder vi blandt andet PanzerGlass til iPhone, Samsung, og Oneplus. Om du har en nyere eller ældre smartphone, så har vi helt sikkert den rigtige størrelse. Nogle typer glas passer til flere forskellige typer telefoner. Læs beskrivelsen af de enkelte produkter i udvalget, inden du bestiller din nye skærmbeskyttelse hjem.

I vores sortiment kan du også finde forskellige features. For eksempel har nogle glas et smart filter, som gør det umuligt for nysgerrige øjne at følge med i, hvad du laver på telefonen. Det fungerer ved, at lys fra skærmen kun kommer lige igennem og ikke til siderne. Så vil folk ved siden af dig ikke kunne se, hvad der sker på skærmen.

Du kan naturligvis stadig opretholde en nem brug af skærmen. Et fladt design sikrer nemlig, at touch-funktionen stadig fungerer helt perfekt. De mange designs er desuden optimeret til at give din smartphone maksimal beskyttelse. Det er på trods af en tykkelse på helt ned til 0,33 mm. De stilrene og neutrale kanter sikrer, at glasset fremstår næsten usynlig på din mobil.

Mangler du gode råd fra erfarne medarbejdere? Så find din nærmeste Telia-butik i Danmark her.

Montér nemt din skærmbeskyttelse på få minutter

Det er dyrt at få repareret din skærm, hvis den er blevet knust, og du skal undvære den, mens den bliver lavet. Du kan nemlig hurtigt ende med at betale mange kroner for at få skiftet glasset.

Beskyttelsesglasset er derfor en god investering til få penge, hvis du ønsker at gøre enheden optimal mod slag og stød. Går glasset i stykker, så kan du nemt skifte den ud og montere et nyt. Så er din mobiltelefon klar igen. Og det er heldigvis lige til at fjerne og montere en ny.

Du skal først fjerne snavs og støv på skærmen. Du kan eventuelt bruge en renseserviet eller PanzerGlass’ egen Spray Twice A Day. Når det er gjort, så fjerner du beskyttelsesfilmen fra glasset og lægger den selvklæbende side ned over skærmen. Derefter trykker du let ned over midten af skærmen, hvorefter glasset hæfter sig fast.

Der kommer sjældent luftbobler. Sker det alligevel, så kan du bruge en fingernegl til at løfte skærmbeskyttelsen så langt inde, som der er luftbobler. Er der mange luftbobler, så tag hele beskyttelsen af. Når de bliver frigjort, trykker du glasset på igen. Læg eventuelt en tung bog eller lignende oven på skærmen i en times tid for optimal montering.