Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Netværk Hjælp
Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Philips tilbehør

Philips er blandt de største producenter af ting til det “smarte hjem”, hvor du kan styre forskellige apparater såsom belysningen med din smartphone. Dette går under navnet Philips Hue, og hos Telia kan du finde et bredt udvalg af forskellige produkter i Philips Hue-serien. 

Hos Telia har vi et stort udvalg af tilbehør fra Philips. Vores udvalg ændrer sig løbende, hvor nogle elementer er faste. Herunder kan du se vores nuværende udvalg af tilbehør fra Philips og vælge det, du har brug for. 

Læs mere herunder og køb dit Philips tilbehør hos Telia.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Køb Philips Hue til dit smarte hjem hos Telia

Philips Hue er intelligent belysning til dit smarte hjem. Med Philips Hue kan du styre, indstille og justere lyset i dit hjem, præcis som du ønsker. Du vælger selv, om det skal foregå over din smartphone, eller om det skal være via en såkaldt bridge fra Philips selv. En bridge er en betjeningsanordning, du kan bruge til at justere lyset med, hvis du ikke ønsker at bruge din mobil.

Fordelen ved at vælge en bridge er, at du kan styre lyset i hele hjemmet med den. Med Philips Hue via din smartphone kan du kun styre lyset i ét rum. Derfor skal du altså vurdere dit behov og vælge løsningen derfra. 

Men uanset hvilken type Philips tilbehør du vælger, så får du masser af muligheder og fordele. Skal der være fest? Du ændrer bare belysningen, så stemningen bliver lige, som du ønsker det. Skal du arbejde? Det stærke og skarpe arbejdslys kommer så snart, du beder om det. Skal I se film eller bare hygge jer? Så dæmper du lyset og giver lyset den temperatur, som I bedst kan lide. 

Med Philips Hue kan I vælge mellem alle nuancer af hvid samt 16 millioner andre farver. Der er altså en farve til lige netop det humør, du er i. 

Du kan også sørge for, at lyset tænder automatisk, når du kommer hjem. Eller sørge for at lyset tænder, når du ikke er hjemme. På den måde skaber tilbehør fra Philips som Philips Hue også tryghed i og omkring dit hjem. 

Der er nærmest uendelige muligheder med Philips Hue. Du kan indstille, at lyset skal følge en dagsrytme og gradvist skrue op og ned, ligesom solen gør det. Du kan indstille Philips Hue til at følge din skærm eller din lyd, så du får en altopslugende oplevelse med din underholdning. Og du kan få Philips Hue til at vække dig stille og roligt med blidt lys, der “står op”, ligesom solen ville gøre det. Bare når det passer dig.