Telia Sense Car

4G Wi-Fi i bilen, betaling til parkering, alarmer og notifikationer og mange flere fordele. Telia Sense Car koster kr. 995,-. Herefter 99,- pr. måned.

Hvad er Telia Sense Car?

Telia Sense Car er en app til din smartphone og en enhed til din bil. App'en og enheden snakker sammen, så din bil bliver intelligent og din hverdag lettere.

Gennem app'en opretter og betaler du for dit Telia Sense Car-abonnement (99 kr./md. inkl. 20 GB/md. heraf 7 GB til brug i EU). Der er ingen binding, så du kan til enhver tid opsige abonnementet.  

Hvilke biler kan anvende Telia Sense Car?

Telia Sense Car er designet til:

  • Benzindrevne biler og ethanol/benzin flex-fuel-drevne biler fra 2001 og frem
  • Dieselbiler fra 2004 og frem
  • Lette lastbiler op til 3.500 kg (N1) fra 2007 og frem

Telia Sense Car virker ikke i elektriske, hybridelektriske, gasdrevne eller gashybriddrevne biler. Vi arbejder på at udbrede Telia Sense Car til flere køretøjer - også ældre modeller.

Priser og betingelser
Telia Sense Car-enheden: 995 kr. inklusiv en måneds gratis abonnement. Efter udløb koster Telia Sense Car-abonnement: 99 kr./md. 20 GB inkluderet, heraf kan 7 GB bruges i EU. Oprettelse 0 kr. Betal adm. 0 kr./md. Telia Sense Car-abonnementet kan opsiges når som helst til udløbet af en abonnementsperiode.

3 fordele med Telia Sense

4G WiFi i bilen - også på ferien

Med Telia Sense Car får du stabilt og lynhurtigt 4G Wi-Fi i bilen. Så kan børnene streame deres yndlingsfilm fra bagsædet, imens du lytter til en spændende podcast - også imens I er på bilferie i Europa.

Automatisk betaling til parkering

Brug Sense-app'en til præcist at se, hvor bilen er parkeret. Du kan også bruge app'en til at betale for parkering. Når du starter bilen igen, stopper betalingen automatisk, fordi EasyPark er integreret i app'en. Så er du altid sikker på ikke at betale for meget.

Smart alarm og notifikationer

Telia Sense Car-app'en har en smart alarm, som sender dig notifikationer, hvis nogen forsøger at bryde ind i bilen, når bilen trænger til syn, og når det er tid til at skifte til sommer- eller vinterdæk. Du kan også bruge Telia Sense Car til tracking af din bil.

 

6 tricks - sådan bliver din hverdag nemmere med Telia Sense Car

Med den lille hjælper får du overblik og hjælp til at spare tid og penge, så du kan bruge din energi på vigtigere ting.

  1. Du får Wi-Fi i bilen, så alle kan være online samtidig, og børnene på bagsædet kan underholde sig selv med at spille og streame, mens du koncentrerer dig om at køre bil.
  2. Du har altid den praktiske Smart alarm med dig på mobilen, som giver dig besked, hvis der er indbrudsforsøg, bilens batteri er lavt, eller motorfejlslampen er tændt. Så undgår du først at opdage det, når du sidder i bilen og vil af sted.
  3. Du får notifikationer, så du aldrig mere behøver at føle dig usikker på, hvornår bilen skal synes, eller om der skal skiftes sommer- eller vinterdæk
  4. Du har parkeringshjælp, så du nemt kan finde bilens præcise parkering, når du har parkeret i parkeringskælder eller på en tilfældig sidegade. Og hvis du deler bilen med en anden, kan personen nemt finde den via app'en uden at skulle bruge tid på at lede.
  5. Du undgår at betale for meget for din parkering, fordi EasyPark er en integreret del af app'en. Når du starter bilen igen, stopper betalingen automatisk. Så betaler du aldrig for meget for din parkering.
  6. Du får overblik over dit kilometer- og benzinforbrug og de datoer, du har kørt.

Kort sagt: Du behøver ikke at have den nyeste bil for at have den smarteste.

Plug'n'play: Det er nemt at installere Telia Sense Car

Få Telia Sense Car-enheden for 0 kr. hos Alka

Tegner du en billig bilforsikring online hos Alka, får du Telia Sense Car-enheden med i købet.

Smart parkering med Easy Park

Det er nemt at parkere med Easy Park og Telia Sense Car.

Integreret vejhjælp med Viking Assistance

Viking Assistance kan hjælpe dig hele døgnet året rundt, når uheldet er ude. 

Ofte stillede spørgsmål

Kan flere personer bruge app'en samtidig?

Ja. Du kan downloade og bruge Telia Sense-appen på flere mobiler samtidig, hvis du logger ind med samme brugernavn og adgangskode.

Selvom du ikke kan registrere flere forskellige brugere på samme Telia Sense Car-abonnement, kan I sagtens være flere på wi-fi'et i bilen.

Kan flere biler kobles til samme abonnement?

Nej. Kun en bil kan være koblet til dit Telia Sense Car-abonnement ad gangen.

Kan jeg flytte abonnement til en anden bil?

Ja. Du flytter dit Telia Sense Car-abonnement til en anden bil ved at klikke på 'Skift bil' under indstillinger i app'en.

Vis flere
Hvor god er dækningen?

Telia Sense Car bruger Telias netværk, som er Nordens bedste. Dækningen afhænger af netværket på det sted, hvor din bil befinder sig. Du kan se, hvor god dækningen er ved at tjekke signalstyrken i app'en under 'Wi-fi'.

Hvordan tilslutter jeg mine enheder til WiFi'en?

Når du vil tilslutte din mobil, tablet, computer eller en anden mobil enhed til bilens WiFi, går du til listen over tilgængelige netværk, hvor du ser navnet på netværket. Under 'Wi-fi' i app'en finder du navnet på netværket og adgangskoden.

WiFi'et fungerer kun, når bilen er i gang, og du kan tilslutte op til 5 enheder samtidig. Hastigheden på dit WiFi afhænger af vores netværksdækning på det sted, hvor bilen befinder sig, og antallet af tilsluttede enheder.

Hvad sker der, hvis jeg opbruger mine inkluderede GB?

Hver måned har du 20 GB til rådighed i dit abonnement, hvoraf du kan bruge 5 GB i EU. Opbruger du alle 20 GB eller 5 GB i EU inden måneden er omme, kan du købe ekstra GB i Telia Sense Car-app'en (Mere > Wi-Fi > Køb ekstra data).

Alle funktioner i Telia Sense Car - undtagen wi-fi'et - kan bruges, selvom du ikke har flere GB tilbage.

Hvem får adgang til de opsamlede data fra min bil?

Ingen får adgang til den opsamlede data, medmindre du har givet din udtrykkelige accept. Det er dig som kunde, der ejer de data, der opsamles, og det er dig, der bestemmer, hvem der skal have adgang til dataene.

Fungerer Telia Sense Car sammen med en lastbil?

Telia Sense Car fungerer sammen med lette lastbiler op til 3.500 kg (N1) fra 2007 og frem. Telia Sense Car fungerer ikke sammen med køretøjer, der er registrerede som egentlige lastbiler hos Transportstyrelsen.

Fungerer Telia Sense Car i udlandet?

Ja - med få undtagelser. Telia Sense Car fungerer i danskregistrerede personbiler, som kører inden for Europa. Dit wi-fi kan anvendes i hele EU/EØS. Dog skal du være opmærksom på, at det ikke er alle vores partneres service, du kan benytte i udlandet. Fx findes Easy Parks service ikke i hele Europa.

Min OBD-port sidder dårligt - kan jeg få en forlængerledning?

I øjeblikket sælger vi ikke forlængerledninger, men vi undersøger, om det er en mulighed fremover. Du kan sagtens købe en forlængerledning til din bils OBD-port fra en forhandler, der sælger autoudstyr.

Kan jeg ændre betalingsdatoen på mit abonnement?

Du kan kun ændre betalingsdatoen ved at opsige abonnementet og tegne et nyt for at få den ønskede betalingsdato.

Hvordan fungerer WiFi'et?

Dit WiFi aktiverer sig selv, når du starter bilen, og slukker igen 10 minutter efter, du tager nøglen ud. Det er nemt og sikkert.

 

For mere information om Telia Sense Car og håndtering af privatlivsinformationer, klik her

  1. Telia Sense