Kurv
Butik

Telia City 2

Vi står altid klar til at hjælpe med at finde den løsning, som passer til dig og din families behov.

  • Personlig service
  • Telia Recycle
  • 31 butikker
  • Rabat på streaming
  • Personlig service
  • Telia Recycle
  • 31 butikker
  • Rabat på streaming

VELKOMMEN I BUTIKKEN

Kig forbi Telia Taastrup i City 2. Her er vi altid klar til at rådgive dig, når det drejer sig om fx:

Mobiler og tablets
Kom og se nærmere på de nyeste iPhones og iPads fra Apple – og smartphones og tablets fra bl.a. Samsung, OnePlus, Motorola, Nokia, Xiaomi og Sony. Lad os hjælpe dig med at finde frem til, hvilken model der er den helt rigtige til dit behov.

Vil du passe ekstra godt på din nye mobil eller tablet? Køb PanzerGlass hos Telia Taastrup i City 2 – så sætter vi det på for dig gratis, så du undgår snavs og ridser under overfladen.

Mobilabonnementer og mobilt bredbåndsabonnementer
Vi har mobilabonnementer og mobilt bredbåndsabonnementer i alle størrelser – også nogle, der er gode at dele. Så uanset om du skal købe et lille abonnement til dit barns første mobil, om du har brug for virkelig meget tale og data, eller om du er på udkig efter det rigtige bredbånd til hjemmet, så har vi den rigtige løsning.

Tilbehør
På udkig efter tilbehør til dine devices eller din bolig? Vi har både opladere og kabler, høretelefoner, covers, skærmbeskyttelse, smartwatches, højttalere, tv-, gaming- og PlayStation-udstyr samt produkter til det intelligente hjem. Vær opmærksom på, at noget tilbehør kun kan købes online. 

Særlige fordele, fordi du er Telia-kunde
Som kunde hos Telia får du bl.a. tale og data på et netværk i verdensklasse, fri tale, sms og mms, abonnementer uden binding samt masser af services som fx Tv 2 Play og HBO til særligt fordelagtige priser.

Telia Recycle – godt for dig og godt for miljøet
Aflevér din gamle mobil i butikken og få rabat på din nye. Vi renser mobilen for data, inden vi enten sælger den billigt til kunder i ikke-vestlige lande, genbruger dens komponenter som reservedele eller sender materialerne videre, hvorefter de genanvendes i fremstillingen af nye produkter. Telia Recycle er derfor godt for både dig og miljøet.

Vi kunne blive ved med at fortælle om alt det gode ved at være kunde hos os. Men kig hellere ind i Telia butikken i Taastrup i City 2. – så tager vi en snak om det, der er mest relevant for dig.

Vi glæder os til at se dig!

Parkering og offentlig transport

Telia Taastrup ligger i City 2 på Plan 2. Kommer du via Hvid Indgang, ligger vi lige på højre side. Du kan parkere gratis på en af centrets 3.000 gratis P-pladser. 

Bussen stopper lige ved City 2 på Cityringen og Blekinge Boulevard, og Høje Taastrup Station ligger 10 minutters gang væk. Vi glæder os til at se dig.

iPhone 15 Pro

Den nye iPhone 15 Pro er her, og den byder på adskillige banebrydende funktioner.

Fra
194,42 kr./md.
Mindstepris 8.382 kr. med ONE 12 mdr. til 199 kr. - Herefter 269 kr./md. abn.
Bredbånd

Lynhurtigt internet til hjemmet

Gratis oprettelse. God dækning. Stabil forbindelse. Og masser af services til særpris.