Telia Recycle

Få penge for din gamle smartphone

Aflevér din gamle mobil i butikken og spar penge på en ny.

Godt for dig og godt for miljøet

Sådan får din gamle mobil nyt liv

Virker den, sælger vi den videre – ofte til ikkevestlige lande – så andre får mulighed for at købe en god mobil billigt.

Er den ikke god nok til videresalg, bliver en stor del af dens komponenter genbrugt som reservedele til reparation af andre mobiler. Andre dele smeltes om og genanvendes i fremstillingen af nye produkter.

Dele, der hverken kan genbruges eller genanvendes, destrueres korrekt og miljørigtigt. Med andre ord: Det er gavnligt for både dig, andre og miljøet, at du afleverer din mobil til os – og sjældent gavnligt at gemme den hjemme i skuffen.

Din mobil er altid god nok til Telia.

Telia Recycle

Tre gode grunde

100 % datasikkerhed
Vores certificerede samarbejdspartnere sletter al personlig data fra din brugte mobil – grundigere end du selv kan gøre det.

Bedst for miljøet
Vi giver din gamle mobil nyt liv. Enten sælges den videre. Ellers bruges nogle af dens komponenter som reservedele til reparation af andre mobiler, mens andre dele smeltes om og genanvendes i fremstillingen af nye produkter. Resten destrueres korrekt og miljørigtigt.

Konkurrencedygtige priser
Du slipper for besværet med at sælge mobilen privat og får penge for din gamle mobil, når du køber en ny hos os.

Vidste du?

Hver dansker kasserer i gennemsnit 24 kg elektronik årligt.

På verdensplan kasseres 65.000 tons mobiltelefoner årligt.

Kun 11 % af alle mobiltelefoner afleveres til genbrug.

I Telia tager vi ansvar for de produkter, vi sælger. Vi ser det ganske enkelt som vores pligt. Vi har et 2030-mål om at køre en CO2-neutral forretning og helt at undgå spild – og vi kan ikke blindt lange mobiler over disken uden tanke for, hvilket aftryk vi er med til at sætte på verden. Telia Recycle er vores måde at sikre, at så mange mobiler som muligt bliver genbrugt eller miljørigtigt destrueret.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg aflevere alle mobiler?

Ja, det kan du. Men er din mobil væskeskadet, har den flænger eller hakker i skærmen eller kan den ikke tænde, kan vi ikke garantere, at du kan få noget for den.

Kan jeg ringe til kundeservice og få et estimat fra dem?

Nej, vi skal se mobilen for at vurdere den.

Hvad kan jeg bruge pengene til? Og hvor?

Forlængelser og nyoprettelser med køb af en ny smartphone, tablets og tilbehør. Kan benyttes i vores 42 butikker, men ikke online eller ved at ringe til Kundeservice, da vi skal se smartphonen fysisk for at kunne vurdere dennes stand korrekt.

Vis flere
Jeg har flere mobiler liggende – kan jeg aflevere flere og på den måde få flere penge?

Der kan indleveres én mobil pr. nummer. Så du kan eksempelvis godt aflevere fire mobiler, hvis du så forlænger/nyopretter fire numre med mobiler.

Hvad sker der med mobilerne, efter de er indleveret?

95% repareres og gensælges, de sidste 5% - som ikke kan repareres – bliver skilt ad, og reservedelene genbruges.

Hvem sælges de gamle mobiler videre til?

Mobiler, som er i god nok stand til det, sælges over hele verden efter, at de er gennemgået af Replace, som kvalitetssikrer og opgraderer mobilen (om nødvendigt). Brugte mobiler fra Norden er et miljøvenligt alternativ med højere kvalitet, sammenlignet med nye, dårlige kopier, som sælges.

Hvordan kan jeg være sikker på, at alt på min mobil slettes, så ny ejer ikke kan se mine gamle beskeder, billeder o.l.?

Vi samarbejder med Replace, som er en prisvindende markedsleder inden for genbrug af mobiler. Alle enheder, som modtages, slettes fuldstændig for data, i henhold til standarderne for IT-sikkerhed.