Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv

Cyber Monday hos Telia

Hold øje her på siden, hvor vi løfter sløret for vores Cyber Monday tilbud.

Vil du være den første til at få besked, når årets Cyber Monday tilbud lander?

Skriv dig op og vær blandt de første til at få besked, når vi løfter sløret for året Cyber Monday tilbud. Samtidig modtager du gode tilbud og nyheder fra os.

Du skal udfylde dette felt
Indtast en gyldig e-mail adresse
Angiv et gyldigt 8 cifret telefonnummer

Gør et kup og spar mange penge hos Telia på Cyber Monday

Cyber Monday er - ligesom Black Friday - en af årets største handelsdage. Hos Telia er vi selvfølgelig med, og derfor kan du spare mange penge på vores vilde Cyber Monday-tilbud. 

Vi holder Cyber Monday både i vores fysiske butikker og her på vores webshop. Og du er inviteret! Uanset om du vil shoppe hjemmefra eller i vores fysiske butikker, skal du være velkommen til at dykke ned i vores gode Cyber Monday-tilbud. 

Hos Telia kan du ofte finde gode Cyber Monday-tilbud på selv de nyeste smartphones, tablets, computere og meget mere. Hvis du allerede nu vil se efter din kommende smartphone, kan du lade dig inspirere af vores bedst-sælgende modeller her. 

Hvad er Cyber Monday?

Cyber Monday er en stor handelsdag og nært beslægtet med Black Friday. Black Friday ligger som bekendt om fredagen - deraf navnet - og Cyber Monday ligger så om mandagen tre dage senere. Hvor Black Friday traditionelt er den store handelsdag for fysiske butikker, er Cyber Monday det samme for webshops. I dag bliver der dog ikke skelnet mellem de to, da både Cyber Monday og Black Friday bliver afholdt på webshops og i butikker landet over.

I USA er Black Friday større end Cyber Monday, men Cyber Monday er stadig en kæmpe handelsdag. Det har vi også fået øjnene op for i Danmark, hvor Cyber Monday bliver en stadig mere fast del af de danske butikkers og webshops udbud. 

Mange butikker vælger også at slå deres Black Friday og Cyber Monday sammen og holde en form for Black Weekend, Black Week eller lignende. Det har vi også tradition for hos Telia, da vi altid er en del af Black Friday Danmark og Cyber Monday Danmark. Vi elsker nemlig at give vores kunder gode tilbud på mange varer. 

Hvornår bliver Cyber Monday afholdt?

Cyber Monday afholdes hvert år mandagen efter Black Friday. I 20213 foregår Cyber Monday den 27. november. Cyber Monday foregår som regel på den måde, at alle de forskellige varer, der blev sat på tilbud på Black Friday, enten bliver sat yderligere ned eller fortsætter deres lave pris. Her vil nye varer også blive sat ned, så du kan spare masser af penge. 

Det er meget forskelligt fra butik til butik, hvordan de afholder Cyber Monday. Men det er blevet mere og mere populært at slå Black Friday sammen med Cyber Monday og holde “Black Weekend”. Her starter tilbuddene tidligt om fredagen og løber helt indtil klokken 23.59 om mandagen. På den måde har du altså rigeligt med tid til at finde de bedste Cyber Monday-tilbud eller tilbud på Black Friday, da det foregår over hele weekenden. 

Sådan får du mest ud af de vilde Cyber Monday-tilbud

Når det kommer til at shoppe Cyber Monday-tilbud, gælder det om at holde tungen lige i munden. Hos Telia har vi altid masser af fede produkter på tilbud, hvor du kan spare masser af penge. Men hvis du ikke ved, hvad du går efter, kan det være svært at navigere i alle de mange Cyber Monday-tilbud.

Der skal du sørge for at planlægge, hvad du gerne vil købe. Mangler du en ny telefon? Måske en ny computer eller tablet? Gør det klart for dig og gå målrettet efter det, du har brug for. På den måde er det meget lettere at navigere i de mange tilbud, da du ved, hvad du skal se efter på Cyber Monday.

Hvis du vil besøge os i vores fysiske butikker, er det lige så vigtigt, at du ved, hvad du vil have. Der vil være mange mennesker og mange om buddet, og derfor hjælper du kun dig, hvis du ved hvilke gode tilbud, du går efter på Cyber Monday.

Klar alle dine julegaveindkøb på Cyber Monday

Tænk hvis du kan gå ind i december, og julegaverne allerede er købt. Det er der mange - og stadig flere danskere - der gør. De har nemlig købt julegaverne på Black Friday eller på Cyber Monday og sparet masser af penge. Og det er selvfølgelig en oplagt mulighed for dig at gøre det samme og købe julegaverne i god tid.

Hvis du skal købe julegaver til mange, eller din familie ønsker sig elektronik i julegave, så er Cyber Monday Danmark hos Telia helt oplagt at få shoppet igennem på. Enten kan du købe al den elektronik, som din familie ønsker sig og spare penge. Eller du kan købe endnu mere til samme beløb, som du havde planlagt. 

Der vil nemlig være vilde tilbud og meget skarpe priser på rigtig meget elektronik hos Telia på Cyber Monday. Her kan du du virkelig gøre dig et kup. 

Hvis du er på udkig efter adventsgaver, kan du også finde det blandt vores mange gode tilbud. 

  1. Cyber Monday