Black Friday hos Telia

Gør et kup til Black Friday hos Telia

Black Friday er årets store handelsdag, hvor vi slipper de helt store tilbud løs, så du kan spare mange penge. Black Friday ligger i år d. 25. november.

Du kan kigge forbi en af vores Telia-butikker, hvor der vil være unikke tilbud. Foretrækker du at handle fra sofaen, kan du klikke forbi telia.dk, hvor der også vil være mulighed for at blive fristet med ekstra gode tilbud. Hold dig opdateret om vores Black Friday-aktiviteter her på siden.

Du kan se de 10 mest populære smartphones her. Der er bl.a. de nyeste iPhones, Huawei og Samsung-telefoner på listen.

Vi ser frem til at slå dørene op til en stemningsfuld shoppingdag i vores butikker og online, hvor der kan gøres gode handler på mobiler og tilbehør til din smartphone. Det er en god ide at sætte vækkeuret og være klar tidligt, da vores Black Friday-tilbud bliver helt vilde.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er betegnelsen for den fjerde fredag i november – fredagen efter Thanksgiving i USA. Det er en af årets største handelsdage, og Black Friday betragtes ofte som starten på julehandlen. Der er nemlig rig mulighed for at sikre dig gode (og billige) julegaver – især hvis du benytter dig af vores gode Black Friday-tilbud.

Dagen er allerede en af de største dage handelsdage i Danmark. Vores hjemmeside og butikker flyder over med ekstra gode tilbud, så du kan spare mange penge på lige det, du har brug for. Mandagen efter Black Friday er også en stor dag. Cyber Monday er også fyldt med gode tilbud på tablets og andre devices, tilbehør og alt muligt andet godt hos Telia.

Black Friday startede i USA, og der er faktisk ikke helt enighed om, hvorfor dagen hedder, som den gør. De fleste er dog enige om, at det skyldes, at forretningernes regnskaber går i plus, så tallene bliver sorte. Dit eget private budget kan også drage fordel af de mange gode Black Friday-tilbud, vi har planlagt.

Hvornår er Black Friday?

Black Friday ligger altid fredagen efter Thanksgiving, som er den fjerde torsdag i november. Det betyder, at Black Friday 2021 ligger fredag d. 25. november 2020.

  1. Black Friday