Kurv

God tid til gode tilbud

Black November er slut for denne gang, men du kan altid finde gode tilbud på telia.dk

Vi vender selvfølgelig tilbage med Black November igen til næste år.

Vil du være den første til at få besked, næste års Black Friday tilbud lander?

Skriv dig op og vær blandt de første til at få besked, når vi løfter sløret for næste års Black Friday tilbud. Samtidig modtager du gode tilbud og nyheder fra os.

Du skal udfylde dette felt
Indtast en gyldig e-mail adresse
Angiv et gyldigt 8 cifret telefonnummer

Gør et kup og oplev vilde tilbud til Black Friday hos Telia

Hold dig opdateret om vores Black Friday-aktiviteter her på siden.

Er du på jagt efter en ny smartphone på Black Friday? Du kan se de 10 mest populære smartphones her. Der er bl.a. de nyeste iPhones og Samsung-telefoner på listen.

Vi ser frem til at slå dørene op til en stemningsfuld shoppingdag i vores fysiske butikker og online, hvor der kan gøres gode handler på mobiler og tilbehør til din smartphone. 

Det er en god ide at sætte vækkeuret og være klar tidligt, da vores Black Friday-tilbud bliver helt vilde, og vores produkter bliver revet væk.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er betegnelsen for den fjerde fredag i november – fredagen efter Thanksgiving i USA. Det er en af årets største handelsdage, og Black Friday betragtes ofte som starten på julehandlen. Der er nemlig rig mulighed for at sikre dig gode (og billige) julegaver – især hvis du benytter dig af vores gode Black Friday-tilbud.

Dagen er allerede en af de største handelsdage i Danmark. Vores hjemmeside og butikker flyder over med ekstra gode tilbud på Black Friday, så du kan spare mange penge på lige det, du har brug for. 

Mandagen efter Black Friday er også en stor dag. Cyber Monday er også fyldt med gode tilbud på tablets og andre devices, tilbehør og alt muligt andet godt hos Telia.

Så glæd dig allerede nu til Black Friday 2024 hos Telia. Vi glæder os nemlig rigtig meget til at byde dig velkommen med vilde tilbud og lave priser, så du kan spare penge og shoppe igennem.

Hvornår er Black Friday 2024?

Black Friday ligger altid fredagen efter Thanksgiving, som er den fjerde torsdag i november. Det betyder, at Black Friday falder på fredag d. 29. november 2024.

Hvorfor hedder det Black Friday?

Hvorfor det lige hedder Black Friday, er der faktisk mange forskellige bud på og meninger. Nogle mener, at Black Friday indikerer, at butikkernes røde tal bliver vendt til sorte tal, fordi der bliver solgt så meget på Black Friday. Andre mener, at det er fordi, der bliver sort af mennesker på gader, stræder og i fysiske butikker. Deraf stammer navnet Black Friday. 

Hvad er Black Weekend?

Nogle butikker kører tilbud over en weekend fremfor kun at gøre det på selve Black Friday. Man må kalde sine Black Friday-tilbud, hvad man vil, og derfor er der ingen regler for, om man kalder det Black Friday, Black Weekend, Black Week eller noget fjerde. Hos Telia har vi tradition for at køre med “Black Week”, hvor vi strækker vores bedste Black Friday-tilbud til en hel uge i stedet for bare en dag. 

Er det normalt at købe julegaver på Black Friday? 

Det er helt normalt, og det er faktisk oplagt, at du allerede starter dine julegavekøb på Black Friday. Hvorfor skulle du vente? Du får det ikke billigere resten af året, og hvis du allerede ved, hvad du skal købe af julegaver, er Black Friday en oplagt mulighed til at få købt dem. Så ja, det er helt normalt, og mange køber deres julegaver på Black Friday. 

Hvordan får jeg mest ud af Black Friday?

Jo bedre du er forberedt, jo bedre kan du udnytte tiden og finde de bedste tilbud på Black Friday. Det vil sige, at er du på udkig efter en bestemt model eller et bestemt brand, så vær klar over det, inden Black Friday. På den måde kan du mere målrettet gå efter de mange tilbud på Black Friday og finde lige det, du har brug for.

Tænk også i alternativer. Hvis det, du gerne vil have, er udsolgt, før du når at slå til, er der så et produkt, der kan erstatte det? 

Hvis du er klar over, hvad du skal se efter, bliver det meget sjovere og nemmere for dig at komme igennem Black Friday 2024. Der kommer også til at være mange mennesker i butikkerne, og her er det især godt, at du er forberedt, så du kan gå målrettet efter det, du vil købe. 

Er teknikken klar til Black Friday?

Hvis du handler hjemmefra på Black Friday, skal du være sikker på, at din teknik holder til det høje tempo. Har du en gammel computer er det naturligvis oplagt, at du ser dig om efter en ny computer på Black Friday. Men det er også en god idé, at du låner en nyere, så du er sikker på, at din gamle computer ikke forsinker din evne til at slå til over for et godt Black Friday-tilbud.

Det samme gælder din internetforbindelse. Uanset om du bruger mobildata, mobilt internet eller bredbånd, så skal du være sikker på, at din forbindelse kan leve op til din hastighed på Black Friday. 

  1. Black Friday