Black Friday hele ugen

Kan du også blive en lille smule stresset af éndagskonceptet Black Friday? Ro på. Hos Telia holder vi i stedet Black Week, så du har masser af tid til at gøre de helt rigtige kup.

Ugen igennem løfter vi sløret for nye, gode tilbud, så du kan roligt kigge forbi. Igen og igen.

Black Week
Apple

iPhone 13

Dobbeltkamera-system med 12 MP, ultrahurtig ydeevne med den nye A15 bionic-chip, Retina XDR-skærm samt lynhurtig 5G-forbindelse.

5.760 kr.
Min.pris 6 mdr.: 6.650,50​ kr.
Black Week
Samsung

Galaxy S20 FE

Med en kraftig processor, en lynhurtig skærm med en 120hz opdatering og et batteri der kan lades op til 50% på blot 30 minutter.

3.564 kr.
Min.pris 6 mdr.: 3.450,50 kr.
Black Week
OnePlus

Nord CE 5G

Med Warp Charge 30T + 4500mAh batteri, 64-MP tredobbelt kamera, 90 Hz AMOLED skærm og Snapdragon™ 750G 5G.

2.160 kr.
Min.pris 6 mdr.: 2.610,50 kr.
Black Week
OnePlus

9

OnePlus 9 er udstyret med et fornemt kamera, en 120 Hz Fluid AMOLED skærm og masser af saft og kraft.

135 kr./md.
Min.pris 6 mdr.: 4.855,50​ kr.
Black Week
Motorola

Moto E7 Plus

699 kr.
Min.pris 6 mdr.: 1.310,50 kr.
Black Week
Samsung

Galaxy A02s

199 kr.
Min.pris 6 mdr.: 1.310,50 kr.
 • Bestil inden kl. 15 og få leveret i morgen
 • Fri fragt
 • Betal rentefrit over 36 mdr.
 • Byt julegaver t.o.m. 31/1-22
 • 40 butikker
 • Bestil inden kl. 15 og få leveret i morgen
 • Fri fragt
 • Betal rentefrit over 36 mdr.
 • Byt julegaver t.o.m. 31/1-22
 • 40 butikker
Kun online
Lagersalg

Spar 500 kr. ekstra på alle "sidste chance"-modeller

Brug rabatkoden BLACK og spar 500 kr. ekstra på alle de bedste "sidste chance"-modeller – kun online.

Samsung

Galaxy Tab A7 lite

684 kr.
Min.pris 6 mdr.: 1.257,50 kr.
Lenovo

Tab M10 HD

199 kr.
Min.pris 6 mdr.: 1.157,50 kr.
Nokia

T20

Arbejd, lær og spil med en tablet, der er designet til at holde.

999 kr.
Min.pris 6 mdr.: 1.651,50 kr.
Samsung

Galaxy Tab S6 Lite

Med et smart design og en stor skærm. Du kan nemt have den med dig over alt, og den er derfor et optimalt værktøj for hele familien, både til underholdning og til arbejde.

2.700 kr.
Min.pris 6 mdr.: 2.957,50 kr.
Samsung

Galaxy Book Go 14"

59 kr./md.
Min.pris 6 mdr.: 3.382,50 kr.
Samsung

Galaxy Book LTE"

129 kr./md.
Min.pris 6 mdr.: 5.902,50 kr.
Samsung

Galaxy Pro LTE 13"

199 kr./md.
Min.pris 6 mdr.: 8.782,50 kr.

Spar 25% på tilbehør

Tilbuddet gælder i alle vores Telia-butikker. Gælder også online, når du samtidig køber et abonnement.

Til jeres måde at leve på

Abonnement

Mobil

Abonnement

Internet

Abonnement

TV & streaming

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan overdrager jeg abonnementet til den, der skal have julegaven?

Det er super nemt. Personen, som har købt julegaven, vil efter juleaften skulle gå ind på denne side og følge den proces, som står beskrevet. Så starter vi processen, og du vil modtage en mail, hvor du skal bekræfte overdragelse af dit abonnement. Gavemodtageren vil herefter også modtage en mail, som skal bekræftes. Overdragelse af abonnement er gratis i perioden 27/12 2021 – 31/1 2022. 

Hvor længe kan jeg bytte de mobiler, tablets og tilbehør, jeg har købt som julegave?​

Alle varer, du køber mellem den 1/11 – 27/12, kan byttes/returneres helt frem til den 31/1 2022. Varer købt i butik skal være i uåbnet emballage, når du returnerer det.​

Hvor lang tid gælder reklamationsretten?​

Du har 2 års reklamationsret på mobiler, tablets og tilbehør købt i Telia.​

Hvornår skal jeg senest bestille, hvis jeg skal nå at modtage mine varer inden jul?​

Bestil dine julegaver inden den 21/12 kl. 12.00, så er du sikker på at modtage det inden jul.​

Gør et kup og oplev vilde tilbud til Black Friday hos Telia

Black Friday er årets store handelsdag, hvor vi slipper vores bedste Black Friday-tilbud løs, så du kan spare penge. Mange penge!

Black Friday ligger i år 2021 d. 26. november.

Du kan kigge forbi en af vores Telia-butikker, hvor der vil være unikke tilbud. Foretrækker du at handle på Black Friday fra sofaen, kan du klikke forbi telia.dk, hvor der også vil være mulighed for at blive fristet med mange ekstra gode Black Friday-tilbud.

Hold dig opdateret om vores Black Friday-aktiviteter her på siden.

Er du på jagt efter en ny smartphone på Black Friday? Du kan se de 10 mest populære smartphones her. Der er bl.a. de nyeste iPhones og Samsung-telefoner på listen.

Vi ser frem til at slå dørene op til en stemningsfuld shoppingdag i vores fysiske butikker og online, hvor der kan gøres gode handler på mobiler og tilbehør til din smartphone. 

Det er en god ide at sætte vækkeuret og være klar tidligt, da vores Black Friday-tilbud bliver helt vilde, og vores produkter bliver revet væk.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er betegnelsen for den fjerde fredag i november – fredagen efter Thanksgiving i USA. Det er en af årets største handelsdage, og Black Friday betragtes ofte som starten på julehandlen. Der er nemlig rig mulighed for at sikre dig gode (og billige) julegaver – især hvis du benytter dig af vores gode Black Friday-tilbud.

Dagen er allerede en af de største handelsdage i Danmark. Vores hjemmeside og butikker flyder over med ekstra gode tilbud på Black Friday, så du kan spare mange penge på lige det, du har brug for. 

Mandagen efter Black Friday er også en stor dag. Cyber Monday er også fyldt med gode tilbud på tablets og andre devices, tilbehør og alt muligt andet godt hos Telia.

Så glæd dig allerede nu til Black Friday 2021 hos Telia. Vi glæder os nemlig rigtig meget til at byde dig velkommen med vilde tilbud og lave priser, så du kan spare penge og shoppe igennem.

Hvornår er Black Friday 2021?

Black Friday ligger altid fredagen efter Thanksgiving, som er den fjerde torsdag i november. Det betyder, at Black Friday falder på fredag d. 26. november 2021.

Hvorfor hedder det Black Friday?

Hvorfor det lige hedder Black Friday, er der faktisk mange forskellige bud på og meninger. Nogle mener, at Black Friday indikerer, at butikkernes røde tal bliver vendt til sorte tal, fordi der bliver solgt så meget på Black Friday. Andre mener, at det er fordi, der bliver sort af mennesker på gader, stræder og i fysiske butikker. Deraf stammer navnet Black Friday. 

Hvad er Black Weekend?

Nogle butikker kører tilbud over en weekend fremfor kun at gøre det på selve Black Friday. Man må kalde sine Black Friday-tilbud, hvad man vil, og derfor er der ingen regler for, om man kalder det Black Friday, Black Weekend, Black Week eller noget fjerde. Hos Telia har vi tradition for at køre med “Black Week”, hvor vi strækker vores bedste Black Friday-tilbud til en hel uge i stedet for bare en dag. 

Er det normalt at købe julegaver på Black Friday? 

Det er helt normalt, og det er faktisk oplagt, at du allerede starter dine julegavekøb på Black Friday. Hvorfor skulle du vente? Du får det ikke billigere resten af året, og hvis du allerede ved, hvad du skal købe af julegaver, er Black Friday en oplagt mulighed til at få købt dem. Så ja, det er helt normalt, og mange køber deres julegaver på Black Friday. 

Hvordan får jeg mest ud af Black Friday?

Jo bedre du er forberedt, jo bedre kan du udnytte tiden og finde de bedste tilbud på Black Friday. Det vil sige, at er du på udkig efter en bestemt model eller et bestemt brand, så vær klar over det, inden Black Friday. På den måde kan du mere målrettet gå efter de mange tilbud på Black Friday og finde lige det, du har brug for.

Tænk også i alternativer. Hvis det, du gerne vil have, er udsolgt, før du når at slå til, er der så et produkt, der kan erstatte det? 

Hvis du er klar over, hvad du skal se efter, bliver det meget sjovere og nemmere for dig at komme igennem Black Friday 2021. Der kommer også til at være mange mennesker i butikkerne, og her er det især godt, at du er forberedt, så du kan gå målrettet efter det, du vil købe. 

Er teknikken klar til Black Friday?

Hvis du handler hjemmefra på Black Friday, skal du være sikker på, at din teknik holder til det høje tempo. Har du en gammel computer er det naturligvis oplagt, at du ser dig om efter en ny computer på Black Friday. Men det er også en god idé, at du låner en nyere, så du er sikker på, at din gamle computer ikke forsinker din evne til at slå til over for et godt Black Friday-tilbud.

Det samme gælder din internetforbindelse. Uanset om du bruger mobildata, mobilt internet eller bredbånd, så skal du være sikker på, at din forbindelse kan leve op til din hastighed på Black Friday. 

 1. Black Friday