Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv

Bredbånd via 4G - Sådan går du

Det er nemt at komme i gang med dit bredbånd via 4G. Læs her, hvordan du installerer din router og får mest muligt ud af dit mobile bredbånd.

Sådan installerer du bredbånd via 4G

Placér din router

For at få den bedste WiFi-dækning i dit hjem er det vigtigt, at du placerer din router optimalt. Undgå at stille din router inde i et skab. Placér den gerne 1 meter over jorden (på en reol eller lignende) og helst centralt i hjemmet.

Placér routeren væk fra andet trådløst udstyr, eksempelvis mikrobølgeovne, babyalarmer, trådløse telefoner eller lignende.

Få liv i routeren

1. Åbn dækslet og sæt dit SIM-kort i routeren.

2. Sæt strømkablet til og tænd for strømmen.

3. Når lampen lyser fast, er routeren klar til at koble dig på nettet.

WiFi-aktivering

Første gang du bruger din nye router, skal du aktivere dit Wi-Fi.

1. Forbind din enhed; computer, tablet eller mobil til det trådløse netværk (Wi-Fi) ved hjælp af netværksnavn (SSID) og kode (WI-FI KEY), som står på bagsiden af routeren.

2. Åbn din internetbrowser på din enhed (fx Chrome, Internet Explorer, Safari m.v.) og følg den guide, som automatisk vises på skærmen. Til brug for aktivering af dit Wi-Fi står standard-IP-adressen, brugernavnet og adgangskoden på etiketten på bagsiden af routeren.

3. Når lampen lyser er WI-FI aktiveret.

Tilslut flere enheder til dit WiFi

Når du har aktiveret dit WiFi, kan du tilslutte flere af dine enheder som tablets, computer, spillekonsol mv. Du forbinder dine enheder til routeren via trådløst netværk (WiFi). Netværkets navn (SSID) og kode (WI-FI KEY) står på bagsiden af routeren. På nogle computere skal du aktivere trådløs kommunikation, før du kan koble dig på WiFi. Tjek manualen til din computer og se, hvordan du gør.

Noget, der driller?

Hvis det mod forventning ikke skulle fungere, sidder vi klar til at hjælpe dig. Find kontaktoplysninger og åbningstider her.

Sådan foregår det, når du bestiller bredbånd via 4G

Installation af mobilt bredbånd

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid går der, før routeren er tilsluttet internettet?

Oftest tager det ikke mere end 5 minutter før routeren får forbindelse til internettet, men enkelte tilfælde kan det gå op til 45 minutter, før routeren er tilsluttet til internettet.

Nyttige links

Quickguide forside

Dan dig et overblik over vores sider om bredbånd via kabel-tv stikket.

Placering af router

Få det bedste ud af din internetforbindelse. Lær hvordan du bedst placerer din router i hjemmet.

Få hurtigere WiFi

Optimér dit WiFi for at få en hurtigere forbindelse og bedre rækkevidde.