Kurv

Dual-SIM

Med Dual-SIM kan du let skifte mellem at bruge din mobil som arbejdstelefon og til privat. Læs mere om mulighederne med Dual-SIM her.

Med Dual-SIM - også kaldet dobbelt SIM - har du mulighed for at tilknytte to forskellige SIM-kort til din mobiltelefon. Det vil sige, at du har to SIM-kort i din mobil, som du kan veksle mellem, som du ønsker. Det er eksempelvis brugbart, hvis du bruger den samme mobiltelefon som arbejdstelefon og til privat brug. 

Med Dual-SIM har to mulighed for at veksle mellem to separate mobilabonnementer. Her kan der være forskellige vilkår, som du kan udnytte afhængigt af din situation. Hvis du eksempelvis skal ud at rejse og har fri data i udlandet på dit ene SIM-kort, kan du skifte over til det med et par tryk på din telefon.

Du skal altid have et primært SIM-kort tilknyttet din mobiltelefon. Men derfra kan du med Dual-SIM frit veksle mellem dit primære og sekundære SIM-kort.

Hvad er Dual-SIM, og hvordan kan jeg bruge Dual-SIM?

Dual-SIM giver dig mulighed for at veksle mellem to SIM-kort i din smartphone. Det er altså med andre ord det samme som at have to mobiltelefoner i én. 

Hvis du gerne vil have en ny arbejdstelefon, men du ikke ønsker at have to forskellige mobiltelefoner, så kan det give rigtig god mening, at du ser dig om efter en telefon med Dual-SIM. Det er ikke alle mobiltelefoner, der understøtter denne funktion, så det skal du undersøge, inden du køber. 

Dual-SIM er lige så let at bruge, som det lyder. Det er bare at sætte to SIM-kort i din mobiltelefon, og så er du klar til at veksle mellem dine mobilabonnementer, som du ønsker. Dermed kan du også veksle mellem fordelene ved de forskellige abonnementer. Har du fri tale på det ene abonnement og fri data på det andet, kan du veksle mellem de to, når behovet opstår. 

Når du skal vælge dit primære SIM-kort, skal du se, hvilket abonnement - og dermed SIM-kort - der opfylder de fleste af dine behov. Det kan også give sig selv, hvis du har en præference for at bruge din mobiltelefon som arbejds- eller privattelefon. 

For at være sikker på, at du vælger en mobiltelefon med Dual-SIM, skal du researche lidt, inden du køber. Hvis Dual-SIM er angivet, så kan du roligt gå videre og købe din nye mobiltelefon.

Udnyt din smartphone med Dual-SIM, når du rejser

Selvom du ikke selv er indehaver af to mobilabonnementer og dermed to SIM-kort, kan du faktisk få glæde af funktionen på din mobil alligevel. Når du rejser til udlandet, er det ikke sikkert, at dit mobilabonnement dækker, og du dermed kan bruge data eller foretage opkald under samme vilkår som i Danmark. 

Her kan du udnytte, at din mobil understøtter Dual-SIM. 

Enten skal du hjemmefra oprette et nyt mobilabonnement, der understøtter mobiltelefoni i udlandet. Det gør de fleste mobilabonnementer i dag, men der kan være undtagelser. 

Alternativt kan du købe et SIM-kort i udlandet, som du kan bruge, mens du er ude at rejse. Det er især en god idé, hvis din rejse er længere end et par uger. 

På den måde kan du tilgå mobilnettet og bruge data, foretage opkald og SMS’e uden bekymringer, og du kan let skifte tilbage med Dual-SIM, når du vender hjem til Danmark igen. 

 

Populære mobiler

  1. Dual-SIM