Mobilabonnementer

Nyd friheden hos Telia. Friheden i fri data og Nordens bedste netværk.
Friheden i at kunne vælge netop det abonnement og de services, der passer dig.

ONE

Fri data

i Norden & Baltikum, 20 GB i EU
Fri sms/mms og fri tale i Norden, Baltikum og EU
Ingen binding

249 kr./md.

Min.pris 1 md. 357, 75 kr.


Se priser og betingelser

Mobilabonnementer

Nyd friheden hos Telia. Friheden i fri data og Nordens bedste netværk.
Friheden i at kunne vælge netop det abonnement og de services, der passer dig.

ONE

Fri data

i Norden & Baltikum, 20 GB i EU
Fri sms/mms og fri tale i Norden, Baltikum og EU
Ingen binding

249 kr./md.

Min.pris 1 md. 357, 75 kr.


Se priser og betingelser

Services til skarpe priser med ONE

Med ONE kan du tilkøbe de services, du gerne vil have med i dit abonnement - og du får dem altid til en skarp pris.

Spotify Premium

Spotify Premium

99 kr./md. 79 kr./md.

Få ubegrænset adgang til millioner af musiknumre med Spotify Premium.

HBO Nordic

HBO Nordic

99 kr./md. 79 kr./md.

Se alle dine favoritserier, film og dokumentarer med HBO Nordic.

Eurosport Player

Eurosport Player

129 kr./md. 49 kr./md.

Bliv fri til at streame Premier League, US Open, La Vuelta og masser af andet topsport.

Office365

Office 365

79 kr./md. 49 kr./md.

Få adgang til de nyeste versioner af de populære Office-programmer med Office 365.

Telia Secure

Telia Secure

59 kr./md. 29 kr./md.

Beskyt dig selv, din familie og dine venner online. Bloker indhold for dine børn, og administrer deres tid online.

Flipp

Flipp

99 kr./md. 79 kr./md.

Stil din læselyst med mere end 45 magasiner og ugeblade gennem Flipp.Telia One


Andre mobilabonnementer - Lige nu med dobbelt op på data

Vi har mange mobilabonnementer – også et, der passer dig. Du får Nordens bedste netværk, og du kan frit bruge alle vores abonnementer i Norden & Baltikum. Du kan også tale, sende sms/mms og bruge nogle af dine inkluderede GB, når du rejser i EU, kvit og frit. Brug for ekstra services? Tilkøb så mange, du vil, til normalpris.

Smart15

30 GB
15 GB

i Norden & Baltikum

 

heraf 10 GB i EU


Fri tale og sms/mms 
i Norden, Baltikum og EU


149 kr./md.
Min.pris 1 md. 257,75 kr.
KØB SMART15

Smart6

12 GB
6 GB

i Norden & Baltikum

 

heraf 5 GB i EU


Fri tale og sms/mms 
i Norden, Baltikum og EU


129 kr./md.
Min.pris 1 md. 237,75
KØB SMART6


Mobilabonnement til børn - 4Junior hos Telia

Barnets første mobil?

Med vores 4JUNIOR abonnement til 69 kr./md sikrer du en tryg mobilstart til dit barn. Abonnementet er sikret mod bl.a. indholdstakserede sms'er og opkald til udlandet.

Med vores 4JUNIOR abonnement til 69 kr./md sikrer du en tryg mobilstart til dit barn. Abonnementet er sikret mod bl.a. indholdstakserede sms'er og opkald til udlandet.

Læs mere om 4JUNIOR
Telia tirsdag

Telia Tirsdag

Som Telia kunde får du to biobilletter til én billets pris hver tirsdag, året rundt. Der er 30 biografer at vælge imellem, og du vælger selv filmen.

Telia forpremiere

Telia forpremiere

Du får også invitationer til forpremierer i biografer over hele landet, hvor du får to billetter for én billets pris.

FAQ


Som udgangspunkt har man med ONE abonnement fri data. For at undgå misbrug har Telia valgt at sætte en databegrænsning på 1.000 GB data pr. måned. Begrænsningen på 1.000 GB er fastsat ud fra hvad Telia anser som det maksimale forbrug af data for en mobilbruger.

Du kan tilkøbe lige så mange services, du vil.

Er du allerede kunde hos Telia, sker der intet med dit abonnement. Du beholder altså det abonnement, du hele tiden har haft. Ønsker du at skifte til et af vores nye abonnementer, skal du kontakte kundeservice på 80 40 40 40 eller en af vores butikker.

Hvis du har inkluderede services i dit abonnement og skifter til ONE, vil du kunne tilkøbe dine services til skarpe priser. Skifter du til SMART15 eller SMART6, kan du tilkøbe services til normal pris. Det vil sige, at du skal huske at vælge dine services til, hvis du fortsat ønsker dem.

Hvis du i forvejen har et abonnement hos Telia og ønsker at få fri data, har du flere muligheder. Du kan enten vælge at skifte en af dine services ud med en fri data service. Alternativt kan du vælge at skifte abonnement til ONE. Her skal du være opmærksom på, at dine inkluderede services ikke længere indgår i abonnementet, men skal tilkøbes.

Når du ændrer dit abonnement, vil ændringen som regel ske indenfor et par minutter, dog maksimum 24 timer.

Der kan købes op til fem ONEMORE abonnementer til samme ONE abonnement.

Allerede Kunde?

Skift dit abonnement og tilkøb services til dit ONE abonnement på Mit Telia.
Mobilabonnementer med et hav af fordele – Få mere med et Telia mobilabonnement

Et mobilabonnement er ikke bare et mobilabonnement. I hvert fald ikke hos Telia. Vi tilbyder en bred vifte af fede services til vores populære mobilabonnementer, og der er helt op til dig, hvad du vil have med i pakken.

Få LIDT EKSTRA MED DIT MOBILABONNEMENT

Hos Telia giver vi dig altid lidt ekstra, når du vælger et af vores mobilabonnementer. Vi har Nordens bedste netværk, men vi vil gerne give dig endnu mere.

Få store filmOPLEVELSER med vores abonnementer

Med et abonnement hos Telia kan du komme billigere i biografen hver tirsdag med Telia Tirsdag. Du bliver også inviteret til spændende forpremierer i biografer i hele landet, hvor du altid får to billetter til én billets pris.

FEDE SERVICES i dit mobilabonnement

Med ONE får du altid en ekstra skarp pris på alle vores services, og du kan vælge lige så mange, du vil. Har du et af vores andre abonnementer, kan du tilkøbe de fedeste services til normal pris. Vi sørger for faktureringen, så du kun skal tænke på at betale én regning, nemlig din Telia-regning. På den måde får du nem adgang til HBO NordicSpotify Premium, Telia TV, Office 365, Flipp, Eurosport Player og Telia Secure.

ROAM LIKE HOME

Når du vælger et mobilabonnement hos Telia, gælder dit abonnement også i Norden og Baltikum. Vi har nemlig valgt at inkludere Roam Like Home Norden i alle vores mobilabonnementer, så du får endnu mere for pengene. Det betyder, at du kan bruge din mobil i hele Norden og Baltikum på samme måde, som du gør i Danmark.

Du kan også altid tale frit, sende sms/mms og bruge en del af dine inkluderede GB, når du rejser i EU.

SKARP PRIS PÅ DE BEDSTE MOBILABONNEMENTER

Hos Telia vil vi gerne give dig mere end Nordens bedste netværk samt en masse funktioner, features og services oveni dit abonnement. Derfor har vi lavet nogle yderst skarpe priser på alle vores mobilabonnementer. På den måde får du det bedst mulige mobilabonnement til en rigtig god pris.

Vi mener, at du altid skal kunne finde et mobilabonnement, der passer til dine behov og ønsker. Derfor har vi flere forskelige gode mobilabonnementer at vælge imellem. Vi har sørget for en lav pris på alle vores gode mobilabonnementer, så du kan bruge pengene på noget andet.

BILLIGE MOBILABONNEMENTER MED EKSTRA FORDELE

Vi har nogle af markedets bedste mobilabonnementer, men det stopper ikke der. Uanset hvilket af vores billige mobilabonnementer du vælger, så får du også mulighed for en masse ekstra oplevelser og services oveni dit mobilabonnement.

Du kan f.eks. få mulighed for at vinde billetter til Telia Parkenfå to biografbilletter for én billets pris hver tirsdag samt gå to i biffen til forpremiere for én billets pris. Du kan få Spotify PremiumHBO Nordic og mange andre lækre services med i dit mobilabonnement. Vælger du ONE, får du dem altid til en ekstra skarp pris. Du vælger selv, hvilke services du vil tilkøbe, så du kun får de services, du har brug for.

BILLIGT MOBILABONNEMENT MED FRI SMS

Du får med alle mobilabonnementer hos Telia fri sms. Hvis du skriver mere end, du ringer, kan du få et billigt mobilabonnement og skrive løs. Du kan altid ændre dit billige mobilabonnement, så du får et abonnement, der passer til lige præcis dine behov.