Filmleje - Lej film med Telia TV

Filmleje - Lej film med Telia TV

Med tv fra Telia kan du vælge mellem 4000 titler i knivskarp kvalitet

Med tv fra Telia kan du vælge mellem 4000 titler i knivskarp kvalitet

Bestil TV

Lej film på fjernsynet – det er nemt og hurtigt

Det er både nemt og hurtigt at se film på dit fjernsyn. Lej film, som du kender, eller lad dig inspirere til nye og spændende film. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af genrer, så du behøver ikke være nervøs for, at du ikke kan finde noget interessant i vores filmleje. 

Lej film direkte i vores egen Telia filmbutik. Her har vi samlet en masse film, som du kan se på dit fjernsyn – samt mobil, tablet og computer. Vi ved, at du gerne vil se de nyeste film, så vi opdaterer løbende vores filmleje med nye film.

Du kan leje film helt ned til 9 kr. – de nyeste premierefilm koster op til 49 kr.

Du får de nyeste film til udlejning

Hos Telia vil vi rigtig gerne give dig det allerbedste inden for filmudlejning. Derfor opdaterer vi hele tiden med de nyeste film, så du får spændende og relevante film. Med Telia’s filmbutik kan du have din egen biograf derhjemme på sofaen, og se de nyeste film igen og igen.

Det kræver kun få klik, og så er du klar til at se de nyeste film. Vi arbejder hele tiden på at have de nyeste film til udlejning klar til dig. Det hele kan selvfølgelig klares derhjemme fra – det er perfekt med en af de nyeste film til en kold regnvejrsdag.

Det er nemt at leje film med Telia TV

Hvis du har Telia TV, har du også automatisk adgang til filmleje.

Vi har mere end 4.000 film i Movieshoppen, og over 500 af dem i HD (High Definition). Vi har mange forskellige typer af film, så der er noget til alle situationer og behov. Det har været en prioritet for os, at det skal være nemt at leje film med Telia TV. Derfor kræver det kun få tryk, og så har du adgang til filmen i 48 timer.

Mini-guide til at leje film online

Det kræver ikke mere end ganske få steps, før du er klar til at se din lejede film. Vi har lavet en lille mini-guide til at leje film online hos Telia. Der er i alt fem hurtige steps.

Sådan lejer du film online hos Telia:

  1. Tryk ”Menu” på din fjernbetjening, og vælg herefter ”Movieshoppen”.
  2. Vælg den film, du gerne vil se. Du kan navigere rundt med fjernbetjeningen.
  3. Har du gratis film tilgængelig, vil du blive spurgt, om du vil betale med værdikuponen eller via faktura. Hvis du ikke har en værdikupon, eller ønsker at bruge den på filmen, bliver beløbet trukket på den næste bredbåndsfaktura.
  4. Du er nu klar til at se din film – rigtig god fornøjelse.

Se film på HBO Nordic

Det er ikke kun med Telia TV, at du kan se gode film direkte på dit fjernsyn – eller på dine forskellige devices. Der er utallige film på HBO Nordic, som du kan se lige så mange gange du vil. Når du har en HBO Nordic konto, har du ubegrænset adgang til det store filmkatalog.