5 nye film i april

5 nye film i april

Forårsvejret er langsomt begyndt at makke ret, men derfor kan en tur i de bløde biografsæder stadig lokke, når der er noget godt på plakaten. Også i denne måned er der noget at komme efter. Vi har samlet fem nye film og en enkelt ’bobler’, der er værd at bide mærke i, hvis du befinder dig i København i slutningen af måneden.

 

AVENGERS: INFINITY WAR

Ny har du for sjette gang mulighed for at leve dig ind i Marvel-universet i en fuldkommen stjernespækket film. Disney er nemlig klar med tredje kapitel i fortællingen om Marvel Comics' superheltehold ’The Avengers’. Og denne gang er det alvor. Avengers og deres allierede er nødt til at ofre alt i forsøget på at bekæmpe den magtfulde Thanos før han gør en ende på universet. Oplev blandt andre Josh Brolin som Thanos og se Chris Pratt, Benedict Cumberbatch, Samuel L. Jackson, Chris Evans, Scarlett Johansson, Brie Larson, Robert Downey Jr., Paul Rudd, Mark Ruffalo, Benicio Del Toro med flere.

 

Genre: Action-adventure

Premieredato: onsdag, 25 april.

 

Har du hentet den nye Telia tirsdag app? Find den her, så du kan bestille din kode allerede i dag.

 

LADY BIRD

Filmens hovedperson Christine MacPherson, er en ung studerende fra Californien, hvis sans for eventyr ikke går specielt godt i spænd med de rammer, der er sat på ’Sacramento Catholic high school’, hvor hun har sin daglige gang. I filmen ’Lady Bird’ følger vi en ung kvinde gennem hendes sidste år i gymnasiet, heriblandt hendes første kærlighed og når hun søger om at komme videre på college.

 

Genre: Komedie-drama

Premieredato: torsdag den 26. april

 

 

RAMPAGE OUT OF CONTROL

 

Handler om primatologen Davis Okoye, der spilles af ingen andre end Dwayne Johnson alias ’The Rock’, som har opfostret den helt ekstraordinært intelligente gorilla George, hvilket har givet dem et helt særligt bånd. Men pludselig en dag virker George forandret. Det viser sig at et lyssky genetisk eksperiment har forvandlet den blide abe til et stort, rasende monster, der hærger og ødelægger alt på sin vej. Davis må på jagt efter en modgift for at undgå en global katastrofe og for at redde sin ven.

 

Genre: action-adventure med en god portion science fiction.

Premieredato: torsdag den 12. april

 

Når du er kunde hos Telia, kan du tage en ven gratis med i biografen hver uge! Læs mere lige her.

 

UD AF INTET

Et tysk drama der handler om Katja, der spilles af Diane Kruger. Hun er gift med Nuri, der er tyrkisk immigrant og tidligere straffet for at handle med stoffer. Dette er dog et overstået kapitel. Nu lever de et almindeligt familieliv i Hamborg med deres 6-årige søn Rocco. Men pludselig en dag rammer et større bombeattentat, der dræber både Nuri og Rocco. Fuld af sorg og fortvivlelse sætter Katja jagten ind for at nå til bunds i motivet for, hvorfor hendes familie blev ramt af denne katastrofe.

 

Genre: drama

Premieredato: torsdag den 12. april

 

MIDNIGHT SUN

 

Filmen handler om den 17-årige Katie, der lider af en sjælden sygdom, der betyder at hun ikke kan opholde sig i dagslys. Derfor er hun, siden sin barndom blevet skærmet fra omverdenen og har været nødt til at opholde sig inden døre i familiens hus, som hun bevæger sig udenfor om aftenen. En af disse aftener møder hun den charmerende fyr Charlie, som spilles af ingen ringere end Arnold Schwarzeneggers ældste søn Patrick. Mødet mellem de to unge mennesker får hurtigt en sommerromance til at spire, men hvordan vil Charlie reagere, når han opdager Katies kroniske sygdom?

 

Genre: romantisk drama

Premieredato: torsdag den 12. april

 

 

BOBLER: Titanic

Det er ikke til at tro, at der allerede er gået 20 år siden Kate Winslet stod på spidsen af skibet og råbte ”I’m flying… Jack!” til den unge Leonardo Di Caprio. Ikke desto mindre kan filmen Titanic nu fejre 20 års jubilæum, og du kan komme med! Det internationale filmhit, der vandt i alt 11 Oscarstatuetter, vises nemlig helt ekstraordinært i en kort periode på det store lærred i Imperial, som ligger i København.

 

Genre: drama, romantik

Premieredato: torsdag den 19. april