Guide: Her er dine festival-essentials til Smukfest

Guide: Her er dine festival-essentials til Smukfest

Smukfest er snart over os, men inden vi skal lytte til en masse musik, nyde fadøl og flirte med nabolejren, skal vi lige have pakket gearet til årets skovtur. Vi har samlet nogle gode råd, så du og selvfølgelig også din mobil kommer bedst gennem nætterne i teltet og dagene på koncertpladserne.

 


Musik i højsædet

Festival handler om musik. Punktum. Så hvis I vil lade op til de forskellige koncerter, er det oplagt at vælge en playliste fyldt med de bedste numre fra de optrædende artister. Hvis du ikke har overskud til at samle alle herlighederne, har vi lavet en liste med artister, der spiller i Bøgeskoven.

Find playlisten her

 

Fest i Lejren

Hvis du har ambitioner om at være lejrens foretrukne dj, så skal du selvfølgelig sørge for at have den helt rigtige playliste klar. Når den er på plads, skal der helst en god omgang lyd til, så I får gang i festen. Her er en bærbar højtaler at foretrække. Ingen dumme ledninger men god lyd og lang spilletid. Vi anbefaler den vandtætte feststarter fra JBL.

"There's an app for that"

Som med så meget andet, er der også en app til Danmarks smukkeste festival. Derfor er det en god idé at besøge din app-store, inden du tager af sted. Det, du først og fremmest skal lede efter er ’Smukfest 2017’. Her kan du som regel altid holde øje med alt fra musikprogram, tilbud, nyheder, ligesom du ofte kan bruge app'en til at finde rundt på de store festivalområder. Næste punkt er den geniale ’Cashless’ app, som du kan bruge til at sætte penge ind, så du kan betale din mad og drikkevarer ved hjælp af chippen på dit festivalarmbånd. Smart!


 

Der skal strøm til

En af de største udfordringer for mobilen, er at finde opladning i en bøgeskov uden stikkontakter. Batteriet drænes nemlig hurtigt af Snapchat og sms-korrespondancer om mødesteder, og derfor kan det være en rigtig god ide at investere i en powerbank, som du kan have med dig i lommen eller hipster-mavebæltet.

Igen i år er vi klar til at komme jer til undsætning. Med årets Smukfest powerbank er du sikret gratis ombytning af opladeren, så du hver dag på Smukfest får et friskt, fuldt opladt eksemplar.

Find vores Smukfest powerbanks her

 

Pas på din mobil

Det kan ikke udelukkes, at man taber sin telefon på festival. Kombinationen af mange mennesker, en fadøl eller to samt dans kan let føre til en tabt telefon og en ødelagt skærm. Husk derfor at overveje, om du ikke bør sætte et cover på i anledningen af festivalen. Du kan bade få covers som dækker bagsiden og siderne på telefonen, og du kan også købe ekstra beskyttelse til selve skærmen. Se vores udvalg af beskyttelse til mobilen i vores webshop.

 

iPhone 7 covers i Tropical, Marble, Blue Polka. Find resten lige her

 


Samsung Galaxy S8 covers i læder og Black Marble. Find flere modeller her