Guide: Her er dine festival-essentials til Smukfest

Guide: Her er dine festival-essentials til Smukfest

Smukfest er snart over os, men inden vi skal lytte til en masse musik, nyde fadøl og flirte med nabolejren, skal vi lige have pakket gearet til årets skovtur. Vi har samlet nogle gode råd, så du, og selvfølgelig også din mobil, kommer bedst gennem nætterne i teltet og dagene på koncertpladserne.

 


Musik i højsædet

Festival handler om musik. Punktum. Så hvis I vil lade op til de forskellige koncerter, er det oplagt at vælge en playliste fyldt med de bedste numre fra de optrædende artister. Hvis du ikke har overskud til at samle alle herlighederne, har vi lavet en liste med de artister, der spiller i Bøgeskoven. Glæd dig blandt andet til Britney Spears, Shawn Mendes, Kendrick Lamar, Rasmus Seeback og MØ.

Vil du gerne imponere til årets Smukfest-koncerter eller lukke munden på dine bedrevidende venner, så læs med her og bliv klogere på fem kunstnerene med vores musiktips. 

Find også vores Smukfest playliste her. 

FEST I LEJREN

Hvis du har ambitioner om at være lejrens foretrukne dj, så skal du selvfølgelig sørge for at have den helt rigtige playliste klar. Når den er på plads, skal der helst en god omgang lyd til, så I får gang i festen. Her er en bærbar højtaler essentiel, da du også kan tage den med dig rundt på pladsen. Ingen dumme ledninger, men god lyd og lang spilletid. Vi anbefaler den lille, trådløse feststarter fra JBL, der giver dig JBL's kvalitetslyd overalt. Og så koster den kun 249,-.

JBL GO, Blågrøn, 249,- 

 

"THERE'S AN APP FOR THAT"

Kender du det? Du er blevet væk fra dine venner og modtaget et utal af volapuk-beskeder om placeringer, men du har stadig ikke fundet frem til dem. Telia har løsningen! Vi har nemlig udviklet en app til årets Smukfest, så du aldrig bliver væk fra dine venner eller dit telt. Den er ikke klar endnu, men hold øje med vores Facebookside, hvor vi annoncerer den nye app i midten af juli.

 

DER SKAL STRØM TIL

En af de største udfordringer for mobilen, er at finde opladning i en bøgeskov uden stikkontakter. Batteriet drænes nemlig hurtigt af Snapchat, Instagram og sms-korrespondancer om mødesteder, og derfor kan det være en rigtig god ide at investere i en powerbank, som du kan have med dig i lommen eller hipster-mavebæltet.

Igen i år er vi klar til at komme jer til undsætning. Med årets Smukfest powerbank er du sikret gratis ombytning af opladeren, så du hver dag på Smukfest får et friskt, fuldt opladt eksemplar. Køb den her.

Find vores Smukfest powerbanks her

 

PAS PÅ DIN MOBIL

Det kan ikke udelukkes, at man taber sin telefon på festival. Kombinationen af mange mennesker, en fadøl eller to samt dans kan let føre til en tabt telefon og en ødelagt skærm. Husk derfor at overveje, om du ikke bør sætte et cover på i anledningen af festivalen. Du kan både få covers, som dækker bagsiden og siderne på telefonen, og du kan også købe ekstra beskyttelse til selve skærmen. Se vores udvalg af beskyttelse til mobilen i vores webshop.

Find flere covers og skærmbeskyttelse.

 

Er du i festivalstemning? Så læs med

Up dit instagame

Up dit Insta-game

Vil du tage dine Instagram-billeder til det næste niveau? Så er hjælpen på vej i form af 5 apps, du skal have fingrene i.

Højdepunkter fra Smukfest 2017

Højdepunkter fra Smukfest 2017

Telia var med på Smukfest 2017. Se højdepunkterne og fornem musikken og friheden.

Smukfest powerbank

Smukfest powerbank

Hold liv i mobilen under Smukfest med vores Smukfest-powerbank. Du kan købe den i vores webshop eller på en af vores recharge-stationer, som du finder på Smukfest.

De bedste mobiler til festivalen

De bedste mobiler til festivalen

Skal du et smut forbi Smukfest eller en af de andre danske festivaler denne sommer? Så giver vi dig vores bud på mobiler, der kan stå festivaldistancen.

Beskyt mobilen på festivalen

Sådan beskytter du mobilen på festivalen

7 tips til, hvordan du beskytter din telefon på festivalen.

Smukfest

Mere Smukfest?

Telia er med på Smukfest 2018, hvor vi sørger for fornyet energi til både dig og din mobil.