Dejlige juletilbud

Køb årets julegave hos Telia - og gør et julekup på fx AirPods, Apple Watches og de fedeste smartphones fra Samsung og Huawei. Og husk, at du med Telia Recycle kan spare ekstra på julegaven, når du afleverer din gamle mobil i butikken.

 

Apple AirPods


Himmelsk julelyd. Smart opladningsetui. Og mulighed for tilslutning til alle brugerens Apple-enheder. Glæd en, du holder af, med disse populære Apple Airpods – så glæder vi dig med, at du sparer 200 kr. i juletilbudsrabat.

Apple Watch


Giv et Apple Watch i julegave – så fortæller du samtidig, at modtagerens sundhed og velvære er vigtig for dig. Med uret kan man følge aktivitet og træning, blive notificeret ved uregelmæssig hjerterytme, ringe og sms'e – og meget mere. Julekup-priser fra 1.599 kr. for Series 3 og fra 3.999 kr. for Series 5.

Google Nest Mini


Den perfekte julegave til gadget-freaken. Bed den stemmestyrede Google Assistent om at slukke fjernsynet, tænde lyset eller spille ’Last Christmas’ – og den gør det. Spørg den om alt, og den svarer direkte fra Google. Siger man fx ’hvad koster du?’ – ku’ svaret blive ’jeg koster sølle 449 kr. hos Telia’.

Harmon Kardon Onyx Studio 6 + Fly

HarmAn Kardon Onyx 6 inkl. Fly headset

Phillips Hue Portable Go BT

philips Hue Portable Go Bt lampe

Harmon Kardon Onyx Studio 4

Garmin Venu smartwatch

 

 

Netatmo Smart Weather Station

Netatmo Smart Weather Station

JBL T600BT

JBL T600BT headset

  

 

Harmon Kardon Onyx Studio 6

Harman Kardon Onyx Studio 6 - 2 for 1

Samsung Galaxy s10


Gør et julekup på Samsung Galaxy S10. Du får den for kun 89 kr./md. Min.pris 6 mdr.: 4.954,50 kr.

iPhone XR

iPhone XR 64 GB

Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro 128 GB

iPhone 7

iPhone 7 32 GB

Dejlig er jorden, prægtigt er at genbruge


Spar ekstra på julegaven, når du afleverer din gamle mobil i butikken med Telia Recycle.


Ofte stillede spørgsmål

Der er flere måder at overføre abonnement til modtageren af julegaven. Den letteste måde er, at I sammen går ned i en Telia butik og begge medbringer billed-id. Så kan det klares på et øjeblik. Har I ikke mulighed for at gå i en Telia butik, kan det også gøres på Mit Telia, hvor I blot skal bruge jeres NemID. Se mere info her. I er selvfølgelig også altid velkomne til at kontakte vores kundeservice, der kan guide jer igennem.

Alle varer, du køber mellem d. 11/11-26/12, kan byttes helt frem til d. 31/1-2019. Varerne skal være i uåbnet emballage, når du returnerer det.

Tilbehør, du har købt mellem d. 11/11-26/12, kan byttes helt frem til og med den 31/1-2019. Hvis det er købt online, skal det sendes retur til adressen, der er opgivet på din kvittering. Tilbehøret skal være i uåbnet emballage, når du returnerer det. Hvis det er købt online, kan du her læse, hvad du skal gøre. Hvis det er købt i en Telia butik, skal du også bytte det i en Telia butik og huske at medbringe kvitteringen.

Du har 2 års reklamationsret på mobil telefoner, tablets og tilbehør købt i Telia.

Bestil dine julegaver inden 19. december kl. 12. Så er du sikker på at modtage det inden jul.