Dejlige juletilbud

Vi er tilbage i julen 2020 med nye, fede tilbud på mobiler, tablets og tilbehør.

 

Find dine julegaver hos Telia

Med en julegave fra Telia kan du glæde dem, du holder allermest af. Vi har masser af gode tilbud til store og små, til voksne og barnlige sjæle og til dem midt imellem. Derfor kan du hos os finde lige præcis den gave, der kan få julelys frem i øjnene på hele familien.


Derfor skal du glæde dig til julen 2020, hvor du igen vil kunne finde masser af gode tilbud hos os.

Ofte stillede spørgsmål

Der er flere måder at overføre abonnement til modtageren af julegaven. Den letteste måde er, at I sammen går ned i en Telia butik og begge medbringer billed-id. Så kan det klares på et øjeblik. Har I ikke mulighed for at gå i en Telia butik, kan det også gøres på Mit Telia, hvor I blot skal bruge jeres NemID. Se mere info her. I er selvfølgelig også altid velkomne til at kontakte vores kundeservice, der kan guide jer igennem.

Alle varer, du køber mellem d. 11/11-26/12, kan byttes helt frem til d. 31/1-2019. Varerne skal være i uåbnet emballage, når du returnerer det.

Tilbehør, du har købt mellem d. 11/11-26/12, kan byttes helt frem til og med den 31/1-2019. Hvis det er købt online, skal det sendes retur til adressen, der er opgivet på din kvittering. Tilbehøret skal være i uåbnet emballage, når du returnerer det. Hvis det er købt online, kan du her læse, hvad du skal gøre. Hvis det er købt i en Telia butik, skal du også bytte det i en Telia butik og huske at medbringe kvitteringen.

Du har 2 års reklamationsret på mobil telefoner, tablets og tilbehør købt i Telia.