Telia recycle

Giv din gamle mobil nyt liv


Få penge for din gamle mobil

Aflevér din gamle mobil i butikken og spar penge på en ny - fx den helt nye iPhone 11.

Godt for dig og godt for miljøet

Få ekstra rabat på din iphone 11


Med Recycle-rabat: Aflevér din gamle mobil til os i en af vores butikker – så får du værdien af den i ekstra rabat, når du køber den nye iPhone 11.Få fx:

3.240 kr. for iPhone X 64GB

1.800 kr. for iPhone 8 64GB

1.080 kr. for iPhone 7 64GBBeløbet afhænger af standen af den enkelte mobil – så kig forbi med din mobil og få den vurderet.Uden Recycle-rabat: Du kan naturligvis også købe din nye iPhone 11 på helt almindelig vis – altså uden at aflevere din gamle mobil. Så koster den 139 kr./md.IPHONE 11 64GB


Normalpris: 139 kr./md.

Recycle-rabat: 1.080 kr.

(ved indlevering af iPhone 7)


109 kr./md.

Min.pris 6 mdr. 5.578 kr.

Sådan får din gamle smartphone nyt liv

Virker den, sælger vi den videre – ofte til ikkevestlige lande – så andre får mulighed for at købe en god mobil billigt.Er den ikke god nok til videresalg, bliver en stor del af dens komponenter genbrugt som reservedele til reparation af andre mobiler. Andre dele smeltes om og genanvendes i fremstillingen af nye produkter.Dele, der hverken kan genbruges eller genanvendes, destrueres korrekt og miljørigtigt. Med andre ord: Det er gavnligt for både dig, andre og miljøet, at du afleverer din smartphone til os – og sjældent gavnligt at gemme den hjemme i skuffen.din smartphone er altid god nok til telia

Telia Recycle – tre gode grunde

100 % datasikkerhed
Vores certificerede samarbejdspartnere sletter al personlig data fra din brugte smartphone – grundigere end du selv kan gøre det.


Bedst for miljøet
Vi giver din gamle smartphone nyt liv. Enten sælges den videre. Ellers bruges nogle af dens komponenter som reservedele til reparation af andre mobiler, mens andre dele smeltes om og genanvendes i fremstillingen af nye produkter. Resten destrueres korrekt og miljørigtigt.


Konkurrencedygtige priser
Du slipper for besværet med at sælge mobilen privat og får penge for din gamle smartphone, når du køber en ny hos os.


Vidste du?

Hver dansker kasserer i gennemsnit 24 kg elektronik årligt.På verdensplan kasseres 65.000 tons mobiltelefoner årligt.Kun 11 % af alle mobiltelefoner afleveres til genbrug.I Telia tager vi ansvar for de produkter, vi sælger. Vi ser det ganske enkelt som vores pligt. Vi har et 2030-mål om at køre en CO2-neutral forretning og helt at undgå spild – og vi kan ikke blindt lange mobiler over disken uden tanke for, hvilket aftryk vi er med til at sætte på verden. Telia Recycle er vores måde at sikre, at så mange smartphones som muligt bliver genbrugt eller miljørigtigt destrueret.
Ofte stillede spørgsmål

Ja, det kan du. Men er din smartphone væskeskadet, har den flænger eller hakker i skærmen eller kan den ikke tænde, kan vi ikke garantere, at du kan få noget for den. 

Nej, vi skal se mobilen for at vurdere den.

Forlængelser og nyoprettelser med køb af en ny smartphone (gælder IKKE tablets). Kan benyttes i vores 42 butikker, men ikke online eller ved at ringe til Kundeservice, da vi skal se smartphonen fysisk for at kunne vurdere dennes stand korrekt.

Der kan indleveres én smartphone pr. nummer. Så man kan eksempelvis godt aflevere 4 smartphones, hvis du så forlænger/nyopretter 4 numre med mobiler.

95% repareres og gensælges, de sidste 5% - som ikke kan repareres – bliver skilt ad, og reservedelene genbruges.

Smartphones, som er i god nok stand til det, sælges over hele verden efter, at de er gennemgået af Redeem eller Replace, som kvalitetssikrer og opgraderer mobilen (om nødvendigt). Brugte mobiler fra Norden er et miljøvenligt alternativ med højere kvalitet, sammenlignet med nye, dårlige kopier, som sælges.

Vi samarbejder med Replace og Redeem Group, som er en prisvindende markedsleder inden for genbrug af mobiler. Alle enheder, som modtages, slettes fuldstændig for data, i henhold til standarderne for IT-sikkerhed.

Du kan ikke udelukkende bruge pengene til køb af tilbehør, men hvis du køber en ny smartphone, kan du ved evt. difference, benytte det resterende til køb af tilbehør.