Telia recycle


Få min. 1.000 kr. for din brugte iPhone – og køb en ny.Sådan køber du smartest og grønnest din nye iPhone


Aflevér din brugte iPhone i en af vores butikker og få min. 1.000 kr. for den. Penge, du straks kan bruge til at slå et pænt stykke af prisen på en helt ny iPhone.

Din brugte iPhone må ikke være væskeskadet, og den skal være intakt, uden markante ridser og funktionsdygtig. Du må maks. indlevere tre iPhones pr. kunde.

Og bare rolig - vi tager selvfølgelig også imod telefoner fra andre mærker, men disse er ikke omfattet af denne kampagne og de min. 1000 kr.

iPhone XS

iPhone XS er det ypperste, Apple nogensinde har produceret. Du får en stor OLED Super Retina skærm, hele tre kameraer og en A12 Bionic-chip, der sikrer en hurtig og effektiv ydeevne.

Køb den hos Telia og få fri data i Norden & Baltikum, 15 GB data i EU samt fri tale/sms/mms i Norden, Baltikum og EU.

Fra

199 kr./md

Mindstepris 6 mdr. 8.816,50 kr.

iPhone XR

Den mest avancerede LCD-skærm i en smartphone, eksklusivt design i holdbart glas på både for- og bagside og et fantastisk 12 megapixel kamera. Alt det får du med iPhone XR.

Og du får oven i købet fri data i Norden & Baltikum, 15 GB data i EU samt fri tale/sms/mms i Norden, Baltikum og EU.

Fra

155 kr./md

Mindstepris 6 mdr.: 7.232,50 kr.

iPhone 8

Med iPhone 8 får du en 4,7” Retina HD-skærm med utrolig farvepræcision, trådløs opladning og et avanceret 12 megapixel kamera.

Køb den hos Telia og få fri data i Norden & Baltikum, 15 GB data i EU samt fri tale/sms/mms i Norden, Baltikum og EU.

Fra

115 kr./md

Mindstepris 6 mdr.: 5.792,50 kr.

Hvornår er din iPhone god nok til Telia?

Hvis den virker, får du penge for den. Vi kan spare på Jordens ressourcer ved at sælge den videre, så den ikke bare går til spilde.


Hvis din iPhone ikke virker - altså hvis den er væskeskadet, ikke kan tænde, skærmen er smadret, etc. - og det ikke kan betale sig for os at reparere den, kan du ikke få noget for den, da den ikke som sådan er penge værd.


Men den er en masse ressourcer værd – forstået på den måde at mange af dens komponenter vil kunne genbruges eller omdannes til nye brugbare produkter. Ligesom det er afgørende for miljøet, at dele af mobilen destrueres korrekt og forsvarligt.


Det er derfor altid en god løsning at lade os hjælpe dig af med din brugte iPhone – uanset om du kan få penge for den eller ej.

Vi anbefaler også altid, at du passer godt på din mobil, så du ikke behøver at skifte den så tit. Læs vores syv gode tips til, hvordan du kan forlænge din mobils levetid her.Tre gode grunde til Telia Recycle

100% datasikkerhed

Vores certificerede samarbejdspartnere sletter al personlig data fra din brugte mobil.Bedst for miljøet

Din brugte mobil sælges videre, som den er – eller skilles ad, hvorefter materialer genanvendes og destrueres mest miljørigtigt.Vi betaler dig godt

Slip for besværet med at sælge mobilen privat – og nyd godt af vores konkurrencedygtige priser.
Ofte stillede spørgsmål

Ja – så længe din iPhone er intakt, funktionsdygtig, uden markante ridser og ikke er væskeskadet. Alle iPhones gennemgår et eftersyn, og iPhones, der ikke opfylder betingelserne, klassificeres som ikke-fungerende og omfattes ikke af min. 1.000 kr. Beløbet kan bruges på alle mobiler, tablets og tilbehør på dagen for indlevering. Der kan maks. indleveres 3 stk. pr. kunde.

 

"Intakt" dækker over mobilens fysiske stand. Den indleverede iPhone må ikke have revner eller knust glas på hverken forside, skærm eller bagside. Ligeledes må kabinettet (rammen) ikke være bøjet eller have synlige skader. Ridser er en vurderingssag. Små ridser må anses som brugsspor og accepteres som udgangspunkt. Store eller markante ridser, som alt andet lige er meget synlige på enten forside, skærm eller bagside er som udgangspunkt ikke omfattet af minimum 1.000 kr. Desuden må mobilen, efter bedste vurdering, ikke have skader efter væsker.

 

"Funktionsdygtig" dækker over, at mobilen generelt skal kunne fungere som var det en ny mobil, dvs. at den skal kunne tænde/slukke/oplade samt reagere på input på skærmen. Software og standardfunktioner som kamera, GPS, Wi-Fi, etc. skal alle virke.

Nej, vi skal se mobilen for at vurdere den.

Vi skal se mobilen for at komme med en vurdering – men er din iPhone intakt, funktionsdygtig, uden markante ridser og ikke væskeskadet, er det mindste du kan få for en iPhone i god stand 1.000 kr.

Tilbehør, tablets og mobiler i shops – når du afleverer din gamle mobil (kan ikke gemmes og bruges). Hvis du køber en ny mobil, der koster mindre end det, du har fået for din gamle, skal du samme dage bruge resten af beløbet på eks. tilbehør. Vi kan ikke lave et tilgodebevis.

95% repareres og gensælges, de sidste 5% - som ikke kan repareres – bliver skilt ad, og reservedelene genbruges.

Mobiler, som er i god nok stand til det, sælges over hele verden efter, at de er gennemgået af Redeem eller Replace, som kvalitetssikrer og opgraderer mobilen (om nødvendigt). Brugte mobiler fra Norden er et miljøvenligt alternativ med højere kvalitet, sammenlignet med nye, dårlige kopier, som sælges.

Ja, du kan indlevere op til tre iPhones.

iPhonen må ikke være låst (adgangskode, touch ID) og Find my iPhone skal være deaktiveret. Vi sikrer, at alt fjernes på mobilen, inden den genbruges, så du kan være helt tryg.

Vi samarbejder med Replace og Redeem Group, som er en prisvindende markedsleder inden for genbrug af mobiler. Alle enheder, som modtages, slettes fuldstændig for data, i henhold til standarderne for IT-sikkerhed.

Husk at tage en back up (sikkerhedskopi), inden du afleverer din gamle iPhone, så du ikke mister billeder, beskeder, apps og andet gemt på mobilen.