Telia Smukfest oplader 2016

Telia Smukfest oplader 2016

Herunder finder du informationer om Telia Smukfest oplader 2016. Vi opdaterer denne side mere relevante information, når vi kommetere tættere på Smukfest 2017.

Herunder finder du informationer om Telia Smukfest oplader 2016. Vi opdaterer denne side mere relevante information, når vi kommetere tættere på Smukfest 2017.

Mobiloplader Med indbyggede kabler

Telia Smukfest oplader 2016 vejer kun 73 g og er på størrelse med en kreditkortholder. Den passer derfor perfekt i lommen, mens mobilen bliver ladt op. Køb årets oplader til Smukfest på en af de 4 Telia byttestationer og hold liv i mobilen under hele festivalen. 

Opladeren er på 3000 mAh og kan f.eks. oplade en iPhone 6 én gang fra 0 til 100 %. Opladeren kan bruges til både iPhones og Android smartphones. Har man brug for en converter (f.eks. til 30 pin stik eller USB-C stik) medfølger dette gratis ved køb af Smukfest opladeren.

Når Smukfest opladeren løber tør for strøm, kan den én gang dagligt gratis byttes ud med en nyopladt i en af vores 4 byttestationer på festivalpladsen. Tag opladeren med hjem når festivallen er slut og brug den til andre arrangementer - eller til Pokémon jagt. ;)

Ofte stillede spørgsmål om smukfest oplader


En bærbar genopladelig mobiloplader som kan lade din mobil, hvor du vil, så din smartphone altid er klar under bøgetræerne – selv om du er langt fra stikkontakter og computere.

Ja, vi har herunder samlet de relevante produktinformationer:

  • 3000 mAh (kan f.eks. oplade iPhone 6 én gang fra 0 til 100%
  • Indbygget micro USB og Lightning stik
  • 1.0A output (kan oplade tablet)
  • 1.0A input
  • 4 LED indikatorer viser strømniveauet
  • Mål: 64 mm  x 7,6 mm - passer perfekt ned i lommen
  • Vægt kun 73g

Det afhænger af, hvilken mobiltelefon du har. Eksempelvis kan en fuldt nyopladt oplader lade en iPhone 6 fra 0 til 100% på ca. 100 minutter.

Ja. Der er indbygget et micro USB stik og et lightning stik i mobilopladeren, som passer til de fleste mobiltelefoner. Hvis din mobil har et 30 pin stik (det vil sige de gamle iPhones med det brede stik) eller et USB-C stik kan du få et converterstik med, som du skal bruge for at oplade din telefon.

Converterstikket er gratis ved køb af din Smukfest oplader. Mister du converterstikket koster det dog 19 eller 29 kr. afhængig af stiktype, at få udleveret et nyt.

Du kan købe et nyt converterstik på Smukfest for 19 eller 29 kr. alt efter hvilken type stik du har brug for.

30 pin stik (til ældre iPhones med brede stik) koster 19 kr.

Øvrige converterstik koster 29 kr.

Helt enkelt. Du sætter bare stikket i din mobil og tænder på "powerknappen", så starter opladningen.

Mobilopladeren lader cirka 1% per minut. Du kan eksempelvis lade din iPhone 6 på cirka 100 minutter.

Tryk på "powerknappen" på siden af mobilopladeren. Tjek herefter de fire små lamper – lyser alle fire, er mobilopladeren 100% nyopladt, lyser tre lamper, er mobilopladeren 75% opladt, osv. Blinker kun én af de fire LED indikatorer – så er det tid til at bytte opladeren til en ny og fuldt opladt.

Du kan købe mobilopladeren online i vores tilbehørs webshop, i alle Telia butikker fra 1. juli og på Smukfest i en af Telias fire byttestationer.

Mobilopladeren koster 249 kr. Når mobilopladeren er tom, følger retten til at bytte den til en nyopladt mobiloplader én gang om dagen på Smukfest. Det gør du i en af vores fire byttestationer, der er på festivalpladsen.

Der er fire byttestationer på festivalen – en på Kærligheden, en ved Stjernescenen, en i Sherwood og en ved Sølund Camping. Du finder nemt din nærmeste byttestation ved hjælp af årets Smukfest app. 

Smukfest opladeren kan byttes til en nyopladt mobiloplader én gang om dagen i en af vores fire byttestationer, der sættes op på festivalpladsen. Denne service er gratis.

Du skal bare sige det mobilnummer, du registrerede i forbindelse med købet af mobilopladeren.

Vi har desværre ikke mulighed for at genoplade de gamle mobilopladere. Men du kan købe årets mobiloplader på festivalen til halv pris (124,50 kr.), mod at du afleverer den gamle.

En ekstra ombytning koster 45 kr.