Powerbank fra Telia til Smukfest

Telia Smukfest oplader 2018

Med Telia og Smukfest er mobilen altid klar til festivaloplevelser. Hold liv i mobilen under hele festivalen med powerbanks fra 249 kr. Vi sælger powerbanks igen, når vi nærmer os Smukfest 2018.

Med Telia og Smukfest er mobilen altid klar til festivaloplevelser. Hold liv i mobilen under hele festivalen med powerbanks fra 249 kr. Vi sælger powerbanks igen, når vi nærmer os Smukfest 2018.

powerbanks Holder liv i din mobil til Smukfest 

Igen i år hjalp Telia dig med at holde liv i mobilen på festivalen – under bøgetræer og teltdug, langt fra stikkontakter og computere.

Smukfest powerbanks er som skabt til festival. Når de er tomme for strøm, kan de én gang dagligt gratis byttes ud med en nyopladt i en af vores fire byttestationer på festivalpladsen. 

Ofte stillede spørgsmål om smukfest oplader


En bærbar genopladelig mobiloplader som kan lade din mobil, hvor du vil, så din smartphone altid er klar under bøgetræerne – selv om du er langt fra stikkontakter og computere.

Den lille powerbank koster 249 kr. og den store koster 399 kr. Når mobilopladeren er tom, følger retten til at bytte den til en nyopladt mobiloplader én gang om dagen på Smukfest. Det gør du i en af vores fire byttestationer, der er på festivalpladsen.

Har du en powerbank fra 2016 kan du for 299 kr. (normalpris 399 kr.), bytte den til den store powerbank (så længe lager haves!).

Du kan købe begge powerbanks online i vores tilbehørs webshop fra d. 26. juni 2017. Bestil senest 1. august 2017 hvis du vil være helt sikker på at modtage den inden festivalen.

Den lille powerbank kan købes i udvalgte Telia butikker fra d. 19. juni 2017.06.19

Du kan også købe powerbanks på Smukfest i en af Telias fire byttestationer. Har du en powerbank fra 2016 kan du for 299 kr. bytte den til den store powerbank (så længe lager haves!).

Helt enkelt. I de to hjørner er der kabler til hhv. micro usb og lightning stik – sæt det kabel der passer til din mobil i mobilen, tænd powerbanken på "powerknappen", så starter opladningen.

Der er indbygget et micro USB stik og et lightning stik i mobilopladeren, som passer til de fleste mobiltelefoner. Hvis din mobil har et USB-C stik, skal du vælge den tilsvarende variant i webshoppen – så får du et converterstik med, som du skal bruge når du oplader mobilen. 30 PINs adaptere (til de "gamle" iPhones) kan købes på Smukfest i de fire byttestationer.

Du kan købe et nyt converterstik på Smukfest for 19 eller 29 kr. alt efter hvilken type stik du har brug for.

30 pin stik (til ældre iPhones med brede stik) koster 19 kr.

Øvrige converterstik koster 29 kr.

Det tager ca. 100 minutter at oplade en iPhone 6 fra 0 til 100% - men det kan variere alt efter hvilken mobil du har. For hurtigere opladning kan det anbefales at bruge mobilens fly-funktion under opladning eller slukke mobilen helt, mens den lader.

For begge powerbanks tager det 3-3,5 timer at oplade dem fra 0 til 100%.

Tryk på "powerknappen" på siden af mobilopladeren. Tjek herefter de fire små lamper – lyser alle fire, er mobilopladeren 100% nyopladt, lyser tre lamper, er mobilopladeren 75% opladt, osv. Blinker kun én af de fire LED indikatorer – så er det tid til at bytte opladeren til en ny og fuldt opladt.

Det afhænger af, hvilken mobiltelefon du har. Den lille powerbank kan oplade en iPhone 6 fra 0 til 100% en enkelt gang – og så er der stadig lidt strøm tilbage. Den store kan klare 3-4 opladninger (afhængig af hvilken mobil det er).

Du skal bestille senest d. 1. august online, hvis du vil være sikker på, at du modtager mobilopladeren inden Smukfest. Du kan dog også købe den i de fire byttestationer på festivalen. 

Der er fire byttestationer på festivalen – en på Kærligheden, en i Sherwood, en for foden af Dødemandsbakken og en ved Sølund Camping. Du finder nemt din nærmeste byttestation ved hjælp af årets Smukfest app. 

Smukfest opladeren kan byttes til en nyopladt mobiloplader én gang om dagen i en af vores fire byttestationer, der sættes op på festivalpladsen. Denne service er gratis.

Du skal bare sige det mobilnummer, du registrerede i forbindelse med købet af mobilopladeren.

En ekstra ombytning koster 45 kr.

Ja, du kan bytte den en gang om dagen. Du skal bare oplyse det mobilnummer du købte den med sidste år.

Du kan også bytte den til den store powerbank for 299 kr. (normalpris 399 kr.).

Vi har desværre ikke mulighed for at genoplade de gamle cylinderformede powerbanks og kan heller ikke tilbyde ombytning af dem.