Office 365

Office 365 home

Med Office 365 Home får alle i familien altid den nyeste version af de populære Office-programmer. Få Office 365 med i dit Telia abonnement fra 49 kr./md.

Med Office 365 Home får alle i familien altid den nyeste version af de populære Office-programmer. Få Office 365 med i dit Telia abonnement fra 49 kr./md.

Bestil Office 365

HVAD ER OFFICE 365?

Med Office 365 Home kan du og din familie installere de kendte programmer fra Office 365 på familiens computere (PC og Mac), tablets og mobiler. Du får 6 brugere, som hver især kan installere og bruge Office 365 på hans/hendes enheder, dvs. PC/Mac, tablet og mobil*. Oveni får du hele 1 TB online lagerplads i skyen med OneDrive pr. bruger. Så har du altid adgang til jeres filer og billeder på tværs af enheder – hvor som helst og når som helst. 

 

ALT DET FÅR du MED OFFICE 365 HOME: 

  • Altid de nyeste udgaver af Word, Excel, PowerPoint, Outlook med flere
  • 1 TB online lagringsplads i skyen med OneDrive pr. bruger

*Programmerne Publisher og Access er kun tilgængelige på PC.

Hvad får du med Office 365?

Hvad kan du i Office 365?


Office 365 premium-versioner

Premium-versioner

Få premium-versioner af dine foretrukne Office-programmer, herunder Word, Excel, PowerPoint og Outlook. Så kan du nemt oprette, samarbejde om, redigere i og dele dit indhold.

Office 365 adgang overalt

Adgang overalt

Få adgang til alt dit indhold, uanset hvor du er. Med 1 TB OneDrive-cloudlager kan du gemme, redigere og dele dine filer fra alle dine enheder - overalt og sikkert.

Office 365 Organiser hele dit liv

Organisér dit liv

Hold styr på alt dit indhold og bliv opdateret med Office-programmer, der har indbygget intelligens, sikkerhed og effektivitet.

Office 365 sikkerhed

Beskyt dit indhold

Beskyt dit digitale indhold med OneDrives registrering af ransomware og filgendannelse.

Editor og researcher til Word

Word hjælper dig med at fuldende dine skrivefærdigheder med Editors avancerede korrekturfunktioner. Samtidig giver Researcher dig adgang til pålidelige kilder og indhold, uden at du skal forlade Word.

Rediger dine dokumenter med håndskrift i Word

 

Optimer redigeringen af dokumenter blot ved at tage din pen og bruge den til at anmærke og fremhæve tekst lynhurtigt. Det kan du fx gøre på en tablet, (børingskompatibel) bærbar eller smartphone med en aktiv pen. Brug fx håndskrift til at redigere dokumenter direkte i Word. Overstreg ord for at slette dem, sæt ring om teksten for at markere den, og anvend automatisk håndskrift med overstregningstusch på tekst.

 

Design i PowerPoint

Gør det rette indtryk med professionelle og automatiserede designanbefalinger på få sekunder. Du skal blot indsætte et billede og vælge design – superenkelt.

Zoom i PowerPoint

Gør dine præsentationer levende med en interaktiv oversigt, som fanger dit publikums opmærksomhed og gør det nemt og sjovt at navigere i din præsentation. Zoom ind og ud af sektioner eller slides i den rækkefølge, dit publikum ønsker det – alt sammen fra samme slide.

 

Sådan får du Office 365


Du kan få Office 365 til en ekstra god pris, når du køber et mobilabonnement eller mobilt bredbåndsabonnement hos Telia. Er du allerede Telia kunde, kan du vælge eller tilkøbe Office 365 til dit abonnement i Mit Telia

Office 365 mobilabonnement

MOBILABONNEMENTER MED Office 365

Du kan tilkøbe Office 365 til dit mobilabonnement. Vælger du ONE eller ONEMORE, får du det til kun 49 kr./md. (normalpris 99 kr./md.). 

Mit Telia

Er du allerede kunde?

Er du allerede Telia kunde, kan selvfølgelig også få glæde af Office 365. Det gør du ved at vælge eller tilkøbe Office 365 til dit abonnement i Mit Telia.

 

Mobilt bredbånd med Office 365

Mobilt bredbånd med Office 365

Tilkøb Office 365 til dit mobile bredbåndsabonnement hos Telia. Vælg GO150 og få det til kun 49 kr./md. (normalpris 99 kr./md.).