• Hurtig levering: 1 - 3 dage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • Byt julegaver t.o.m. 31/1-22
  • Hurtig levering: 1 - 3 dage
  • Fri fragt
  • Betal rentefrit over 36 mdr.
  • Byt julegaver t.o.m. 31/1-22

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max blev lanceret i efteråret 2020. De afløste forgængerne iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max kommer med 5G, og med sin A14 Bionic chip er iPhone 12 Pro udstyret til alle de opgaver, du kan stille en smartphone overfor.

Kameraet er opgraderet meget i forhold til iPhone 11-serien, så du har et af de absolut bedste kameraer i en smartphone. Især iPhone 12 Pro Max. For med denne kan du skyde video og tage billeder i en kvalitet, hvor selv nogle professionelle kameraer ikke kan være med.

Desuden er iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max bygget til at blive brugt. Med Ceramic Shield er iPhone 12 fire gange så godt beskyttet mod slag og tab i forhold til forgængeren iPhone 11.

iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max fåes i fire forskellige farver: Stillehavsblå, guld, sølv og grafitgrå. Selvfølgelig er alle telefoner installeret med det nyeste iOS 14-styresystem.

Kameraet er kraftigt opgraderet i forhold til iPhone 11-serien, så du får et af de absolut bedste kamera i en smartphone. Især iPhone 12 Pro Max. For med denne kan du skyde video og tage billeder i en kvalitet, hvor selv nogle professionelle kameraer ikke kan være med.

Desuden er iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max bygget til at blive brugt. Med Ceramic Shield er den nye iPhone 12 fire gange så godt beskyttet mod slag og tab.

iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max fåes i fire forskellige farver: Stillehavsblå, guld, sølv og grafitgrå. Selvfølgelig er alle telefoner installeret med det nyeste iOS 14-styresystem.

iPhone 12 Pro: Mere skærm, mindre ramme

Med iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max er det skærmen, der er i fokus. Begge iPhones er udstyret med en Super Retina XDR-skærm med OLED, som giver dig et knivskarpt billede. Derudover er skærmen bygget næsten helt ud til kanten, så den maksimale plads er udnyttet til at vise og gengive knivskarpe øjeblikke på din iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max.

Skærmstørrelsen er forskellig fra iPhone 12 Pro til iPhone 12 Pro Max. iPhone 12 Pro måler 6,1” - hvilket altså er rigtig stort - mens iPhone 12 Pro Max er helt oppe på 6,7”. Sammenlignet med iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er det henholdsvis 0,3” og 0,2” større skærme.

Og skærmen i sig selv har fået et gevaldigt løft, når det kommer til holdbarheden. Med “Ceramic Shield” har Apple udviklet en skærm til iPhone 12 Pro, der er fire gange så holdbar som skærmen i iPhone 11 Pro.

Ceramic Shield holder i højere grad til slag, og at du taber din iPhone 12 Pro. Det gør den på grund af kombinationen af stærkt glas og nanokeramiske krystaller, der sammen danner en skærm, som er meget stærkere end normalt. De nanokeramiske krystaller er faktisk stærkere end de fleste metaller, og dermed er der tale om et meget stærkt materiale.

Rammen i sig selv er lavet i kirurgisk stål. Den er altså også meget modstandsdygtig, og både iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max har den brancheførende vandafvisningsgrad IP68.

Med 5G og A14 Bionic giver iPhone 12 Pro dig den ultimative smartphone-oplevelse

Med 5G er din iPhone 12 Pro eller iPhone 12 Pro Max altid koblet til internettet med lynhurtig hastighed. Du skal ikke være hjemme eller i nærheden af Wi-Fi for at hente store filer. Det klarer du hvor som helst og når som helst med 5G.

Apple har udviklet 5G-oplevelsen på deres iPhone 12, så du kan få det maksimale ud af det lynhurtige netværk. Med specielle antenner og radiokomponenter er du sikret stor følsomhed og effektivitet.

A14 Bionic chippen giver iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max uanede kræfter. Chippen er optimeret helt ned til det mindste atom, og alt i alt giver det dig en hidtil uset ydeevne. 

Det er blandt andet den teknologi, der gør det muligt at optage video i Dolby Vision. 

Se lyset i mørket med Pro-kamerasystemet i iPhone 12 Pro-serien

Kameraet i iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max er i verdensklasse. Med forbedret Nat-tilstand samt vid- og ultravidvinkel er det muligt at tage endnu flottere billeder, selvom der kun er svagt lys.

Faktisk opfanger kameraet i iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max 27 % mere lys end iPhone 11. Dermed får du langt flere detaljer med samt meget skarpere fokus. Den nye IOS foretager også 5000 justeringer i sekundet, hvilket skaber en helt særlig dynamik og skarphed. Det, kombineret med den nye LiDAR-teknologi, der giver dig op til 6x hurtigere autofokus i svagt, gør iPhone 12 Pro til det perfekte kamera.

Kameraet i iPhone 12 Pro Max har 5x optisk zoom, tager 87% bedre billeder i svagt lys, har 47% større sensor end iPhone 11. Det nye iOS stabiliseringssystem gør, at du kan stille skarpt, uanset hvornår på dagen du vil.

iPhone 12 Pro optager desuden video i 10-bit HDR, hvilket fanger 700 millioner farver. Derudover kan du optaget med 4K Dolby Vision, der bliver anvendt i filmindustrien. Altså i en kvalitet, der er så god, at den gør sig til det store lærred.

Apple iPhone 12 Pro ­ Første test og indtryk ­

Torben Vognsen har iPhone 12 Pro mellem hænderne, og han er her klar til at guide dig igennem sine første indtryk af iPhone 12 Pro Apple.