Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Netværk Hjælp
Kurv
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.
  • Levering: 1 - 2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages fri retur
  • 31 butikker
  • Betal over 36 mdr.

Nudient Cover

Med et cover fra svenske Nudient er din iPhone eller Samsung beskyttet mod slag, tab og andet, der kan skade den. Men din iPhone eller Samsung er ikke bare beskyttet. Den er beskyttet, mens den er pakket ind i et stilrent cover, der både pynter og passer på din iPhone. 

Nudient er et eksklusivt mærke, der producerer covers, cases og andet tilbehør. Deres mobilcovers er elegante og holdbare. De beskytter din iPhone, og de giver dig et bedre greb om din mobil. 

Læs mere om Nudient herunder og vælg dit nye Nudient cover til din iPhone.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

Beskyt din iPhone eller Samsung med et luksus-cover fra Nudient

Covers fra Nudient er eksklusive og luksuriøse. Du kan både se, mærke og fornemme den høje kvalitet, når du kommer tæt på et mobilcover fra svenske Nudient. Alle covers fra Nudient er skabt med samme høje kvalitet, og de kommer i et væld af forskellige farver og stilarter. Dermed er det altid muligt for dig at finde lige netop dét cover, der passer til dig og din stil.

Nudient producerer covers til iPhone og Samsung, og du kan få covers til både de nyeste og lidt ældre iPhones. Nogle covers er også udviklet til at understøtte de funktioner, som iPhone-modellerne rummer. Eksempelvis skal du ikke fjerne dit cover fra en iPhone, der er udstyret med MagSafe. Her kan du lade coveret sidde og nyde godt af alle de funktioner, som en iPhone uden cover har. Eksempelvis trådløs opladning.

Vælg mellem forskellige typer mobilcovers fra Nudient

Nudient udvikler hele tiden deres sortiment af funktionelle og stilrene mobilcovers til Samsung og iPhone. Hos Telia får vi løbende de nyeste serier af Nudient covers, så du kan beskytte din mobiltelefon mod tab og slag. 

Vælger du et Bold-cover fra Nudient, får du et cover, der skiller sig ud fra mængden. Et cover, der både beskytter og skaber opmærksomhed om din telefon. Coveret er skabt i 100% genanvendt polykarbonat og giver et sikkert og blødt silikonegreb. Det fungerer selvfølgelig også med MagSafe.

Skal det være helt diskret og let, så skal du vælge Thin. Thin er tyndt og glat, uden at det går ud over kontrollen. Du har nemlig et godt greb om din smartphone med et cover fra Thin-linjen. Her får du optimal beskyttelse og fuldkommen diskretion fra dit mobilcover. 

Hvis du bare vil have det helt simple og sikre valg, kan du vælge et Transparent fra Nudient. Her får du et gennemsigtigt og nærmest usynligt cover, der giver et bedre greb men lader telefonen skinne igennem.