Kurv
Telia fordele

Spotify Premium Family

Kun hos Telia: Nu kan hele familien høre musik og podcasts på samme tid for kun 139 kr./md. Du kan også vælge Spotify Premium.

Op til 6 brugere

Bor I under samme tag, kan I have op til 6 Premium brugere for en samlet pris på kun 139 kr./md. Alle får deres egne playlister, gemt musik og podcasts, personlige anbefalinger og den fulde Spotify Premium oplevelse. Det inkluderer muligheden for at lytte offline og afspille en hvilken som helst sang, når som helst og på enhver enhed – uden at blive afbrudt af andre. Der er ingen begrænsninger og ingen reklamer. Betal mindre. Stream mere.

Træt af at kæmpe om musikken med resten af familien?

Med separate brugere kan I alle nyde jeres egen musik og podcasts uden at skulle skiftes. Men I kan også lytte til jeres fælles Family Mix – en playliste til din familie, der regelmæssigt bliver opdateret med musik, I hver især elsker at lytte til. Så bliver bilkørsler, spisetid og weekendhygge lige det sjovere, og I slipper for at skulle kæmpe om, hvem der skal være DJ.

Spotify Kids – til de mindste i familien

Der er rigtig meget musik på Spotify. Og rigtig meget af det er ikke skabt til familiens mindste medlemmer. Derfor har Spotify lanceret appen Spotify Kids. Spotify Kids er en nem og sjov måde for dit barn at udforske musik – alene eller sammen med dig. Alt indhold er familievenligt og sjovt for dit barn. Og det er håndplukket af Spotify, så du kan være sikker på, at dit barn ikke pludselig kommer til at lytte til eksplicit indhold.

Sådan får du Spotify Premium Family

Du kan få Spotify Premium Family for kun 139 kr./md. (normalpris 149 kr./md.), når du køber et mobilabonnement eller mobilt bredbåndsabonnement hos Telia.

Mobilabonnementer med Spotify Premium Family

Du kan tilkøbe Spotify Premium Family for kun 139 kr./md. (normalpris 149 kr./md.), når du køber et mobilabonnement fra Telia.

Mobilt bredbånd med Spotify Premium Family

Tilkøb Spotify Premium Family til dit mobile bredbåndsabonnement hos Telia og få det til kun 139 kr./md. (normalpris 149 kr./md.).

Spørgsmål og svar om Spotify Premium Family

Hvordan aktiverer jeg Spotify Premium, når jeg har købt et abonnement?

Når du har tilvalgt Spotify Premium Family til dit Telia abonnement kan du aktivere det på Mit Telia, hvor du skal registrere din konto til Spotify Premium Family.

Hvordan inviterer jeg en bruger til Spotify Premium Family?

For at invitere en bruger til din Spotify Family, skal du tilgå din konto via spotify.com, hvor du ude i venstre side kan vælge Spotify Premium Family og sende en invitation til en bruger.

Hvordan får jeg et login til Spotify Premium Family?

Hvis du har et login i forvejen kan du fortsætte med det og dermed beholde alle dine playlister og apps. Hvis ikke kan du oprette et login under aktiveringen af Spotify.

Vis flere
Hvad sker der med mit Spotify Premium Family, hvis jeg opsiger mit Telia abonnement?

Hvis du opsiger dit Spotify Premium Family, vil du og dine tilknyttede brugere automatisk blive migreret til en Spotify Free konto.

Kan jeg få Spotify Premium Family gennem Telia, selv om jeg i forvejen har Spotify?

Ja, du kan blot logge indpå Mit Telia og tilføje det til dit abonnement.

  1. Streaming
  2. Spotify Premium Family