Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv
Telia fordele

Spotify Premium

Få den fedeste musiktjeneste med i dit Telia mobilabonnement for kun 79 kr./md. (normalpris 99 kr./md.).

Sådan får du Spotify Premium

Du kan få Spotify Premium for kun 79 kr./md. (normalpris 99 kr./md.), når du køber et mobilabonnement eller mobilt bredbåndsabonnement hos Telia. Er I flere i familien, kan I også få Spotify Premium Family for kun 139 kr./md. (normalpris 149 kr./md.).

Mobilabonnementer med Spotify Premium

Du kan tilkøbe Spotify Premium for kun 79 kr./md. (normalpris 99 kr./md.) uanset hvilket mobilabonnement, du vælger.

Mobilt bredbånd med Spotify Premium

Tilkøb Spotify Premium til dit mobile bredbåndsabonnement hos Telia. Vælg GO150 eller GO500 og få det til kun 79 kr./md. (normalpris 99 kr./md.).

Aktivér Spotify

Har du allerede et Telia abonnement med Spotify, så aktivér din Spotify-konto på Mit Telia og kom i gang med at nyde millioner af musiknumre på din mobil, tablet eller pc.

Spørgsmål og svar om Spotify

Hvordan aktiverer jeg Spotify Premium, når jeg har købt et abonnement?

Du aktiverer Spotify på Mit Telia.

Hvordan får jeg et login til Spotify Premium?

Hvis du har et login i forvejen kan du fortsætte med det og dermed beholde alle dine playlister og apps. Hvis ikke, kan du oprette et login under aktiveringen af Spotify.

Jeg har opgraderet til Spotify Premium fra min Spotify Free konto – men jeg har ikke Premium, når jeg logger ind?

Spotify kræver normalt et Facebook login, så du har med stor sandsynlighed brugt dette tidligere, når du loggede på. Med Telia behøver du ikke et Facebook login, men kan vælge dit eget brugernavn og adgangskode, når du aktiverer. Hvis du har valgt dit eget brugernavn, skal du logge på med dette for at få adgang til Spotify Premium, og ikke som tidligere med dit Facebook login.

Vis flere
Hvad sker der med mit Spotify Premium hvis jeg opsiger mit Telia abonnement?

Hvis du opsiger dit abonnement hos Telia opsiges dit Spotify Premium automatisk. Du vil forsat kunne benytte Spotify Free versionen, men du mister Premium funktionaliteterne.

Kan jeg få Spotify Premium gennem Telia, selv om jeg i forvejen har Spotify?

Ja, det kan du sagtens. Hvis du har et Spotify Premium abonnement, skal du dog opsige dette først.

Mobilabonnement med musik fra Spotify Premium

Når du har din mobil i hånden, sidder du med direkte adgang til hele verden. Hvis du kombinerer dit mobilabonnement med Spotify Premium, kan du få alverdens musik på farten samt derhjemme. Du får det selvfølgelig på Nordens bedste netværk, når du vælger Telia.

Du har altid din mobiltelefon med dig, og du kan med Spotify Premium også tage din yndlingsmusik med dig. Du kan få et væld af fede tjenester med i vores mobilabonnementer. Du kan bl.a. tilkøbe Spotify Premium og Telia TV til dit mobilabonnement, så du får både lyd og billede i høj kvalitet.

Mobilt bredbånd med Spotify Premium

Vælger du mobilt bredbånd hos Telia, får du lynhurtigt internet både ude og hjemme. Vi har Nordens bedste netværk, så du hele tiden har en god hastighed på din forbindelse. Vælger du mobilt bredbånd med Spotify Premium, som en fed ekstra service, får du adgang til millioner af musiknumre.

Når du har Spotify Premium, slipper du for irriterende reklamer, og du får ren, uforfalsket lyd. Du kan lytte til dine yndlingsnumre, checke de seneste albums, lade dig inspirere af de mange charts eller lytte til de gamle klassikere. Det hele er muligt med mobilt bredbånd med Spotify Premium hos Telia.

Spotify Premium - bedste musik-streaming-tjeneste

Hvis du gerne vil have en af de bedste musik-streaming-tjenester på markedet, får du helt sikkert mest værdi for pengene med Spotify Premium. Du kan få Spotify Premium med i dit Telia mobilabonnement for kun 79 kr. ekstra om måneden (normalpris 99 kr./md.). – så du kan dykke ned i de mere end 30 millioner sange.

Hvis du sammenligner Spotify Premium med de andre store musik-streaming-tjenester på markedet, får du flere muligheder med Spotify. Spotify Premium er klart den musik-streaming-tjeneste, du kan bruge på flest platforme, og det er nemt at aktivere.

Spotify Premiun download til computer og app

Du kan altid downloade Spotify Premium til computer eller på app til mobil, iPad eller tablet. Det giver dig den nemmeste adgang til de mange millioner musiknumre. På den måde behøver du heller ikke åbne en browser, når du gerne vil nyde noget god musik.

Du har adgang til de samme sange og playlister på computeren og i app’en, som du har i din browser. Det gør det kun nemmere for dig, når du vælger download til computer og app. Brug samme brugernavn og adgangskode, som du bruger til Spotify Free, med Spotify Premium hos Telia.